728x90: Bol Ad

Brabantia Strijkplank C Steam Control

De beste deal van vandaag

fonQ

167,20

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Brabantia Strijkplank C Steam Control kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Steam Control weert zich kranig tegen

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 29 juni 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 167,20?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 167,20

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Brabantia Strijkplank C Steam Control

Algemeen

EAN code 8710755220944
Merk Brabantia
Fabrikantcode (sku) 220944
Release datum September 2011
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 45
Hoogte (centimeter) 96
Diepte (centimeter) 124
Gewicht (kilogram) 9,91
Kleur Grijs

Gebruik & functies

In hoogte verstelbaar
Strijkplank geschikt voor stoomgeneratoren
Actieve strijkplank
Strijkoppervlak Groot
Werkhoogte (centimeter) 96
Lengte strijkplank ( centimeter ) 124
Breedte strijkplank ( centimeter ) 45
Brabantia Strijkplank C Steam Control kopen?
Actuele prijs: € 167,20
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Brabantia Strijkplank C Steam Control kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Brabantia voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Brabantia Strijkplank C Steam Control heeft de volgende EAN code 8710755220944. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen strijkplanken en wordt maar éen keer uitgegeven.

Brabantia Strijkplank C Steam Control is van het merk Brabantia en het merk Brabantia is een populair merk binnen de productgroep strijkplanken. Brabantia strijkplanken kun je vinden in winkels en webshops. Brabantia producten behoren tot de topmerken strijkplanken in Nederland. Koop Brabantia Strijkplank C Steam Control voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Brabantia Strijkplank C Steam Control  - Afbeelding 1Brabantia Strijkplank C Steam Control  - Afbeelding 2Brabantia Strijkplank C Steam Control  - Afbeelding 3Brabantia Strijkplank C Steam Control  - Afbeelding 4
Een strijkplanken fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke strijkplanken producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Brabantia Strijkplank C Steam Control van Brabantia is 220944. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Brabantia SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Brabantia Strijkplank C Steam Control is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Brabantia Strijkplank C Steam Control is sinds september 2011 op de markt. In september 2011 is Brabantia Strijkplank C Steam Control van Brabantia geïntroduceerd op de markt. Een ouder strijkplanken wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige strijkplanken producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in september 2011 zegt dus niet zoveel over producten, zoals strijkplanken.

De Brabantia Strijkplank C Steam Control heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Brabantia Strijkplank C Steam Control het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van strijkplanken te weten. De Brabantia Strijkplank C Steam Control van Brabantia heeft een gewicht van 9,91 kilogram. Het gewicht van 9,91 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van strijkplanken.

De hoogte van je Brabantia strijkplank is belangrijk om rugproblemen te voorkomen, vooral als je veel strijkt. Daarom zijn alle Brabantia strijkplanken in hoogte verstelbaar. De minimale en maximale hoogtes kunnen verschillen per model. Sommige Brabantia strijkplanken zijn zelfs geschikt om zittend te kunnen strijken.

Bij het kiezen van een geschikte Brabantia strijkplank kun je ook rekening houden met de grootte van de strijkplank. Met een groter strijkoppervlak hoef je kleding minder vaak te verleggen tijdens het strijken. Een kleinere Brabantia strijkplank neemt minder ruimte in en kun je makkelijker opbergen.

Om het de ideale werkhoogte te kiezen, start je met het opmeten van de hoogte van je ellebogen wanneer je staat. Kies dan een Brabantia strijkplank met een verstelbare werkhoogte vanaf 63 cm. Je hand moet altijd 5 tot 10 cm onder je elleboog blijven tijdens het strijken. Zo strijk je altijd met lage schouders en voorkom je rug- of schouderpijn. Deze Brabantia Strijkplank C Steam Control heeft een werkhoogte van 96 cm.

De Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Steam Control weert zich kranig tegen waterdamp van je stoomgenerator. De bovenkant is van stalen gaas gemaakt. Daar kun je nog zoveel stoom op blazen, het heeft geen negatief effect op de plank. Het stoom dat jouw strijkijzer uitblaast wordt natuurlijk niet zomaar in het luchtledige geblazen. De Brabantia Strijkplank Steam Control 124 x 45cm vangt het allemaal netjes voor je op. Hij heeft namelijk verschillende stoomafvoerkanalen, die het stoom naar een opvangbakje leiden. Zo lekt er geen water op de vloer tijdens het strijken. En omdat het in een bakje wordt opgevangen, gooi je het na het strijken gemakkelijk weg.

BRABANTIA STRIJKPLANK C STEAM CONTROL

  • Strijkplank geschikt voor: stoomgeneratoren
  • Lengte strijkplank: 124 centimeter
  • Breedte strijkplank: 45 centimeter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Brabantia Strijkplank C Steam Control of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze strijkplank producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je strijkplanken of staat jouw strijkplank keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze strijkplank keuzehulp.

Prijzen vergelijken Brabantia Strijkplank C Steam Control . Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen