728x90: Bol Ad

Brabantia Strijkplank C Steam Control

Laagste prijs gevonden vandaag 00:48 uur voor € 214,- bij Bol.com.

€ 214,-

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 00:48 uur

€ 214,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 214,-

Overweeg je de Brabantia Strijkplank C Steam Control te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 214,- bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 214,-

Specificaties Brabantia Strijkplank C Steam Control

Algemeen

EAN code 8710755220944
Merk Brabantia
Fabrikantcode (sku) 220944
Release datum September 2011
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)45
Hoogte (centimeter)96
Diepte (centimeter)124
Gewicht (kilogram)9,91
Kleur Grijs

Gebruik & functies

In hoogte verstelbaar
Strijkplank geschikt voor stoomgeneratoren
Actieve strijkplank
Strijkoppervlak Groot
Werkhoogte (centimeter)96
Lengte strijkplank ( centimeter )124
Breedte strijkplank ( centimeter )45
Brabantia Strijkplank C Steam Control kopen
Actuele prijs: € 214,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Steam Control weert zich kranig tegen waterdamp van je stoomgenerator. De bovenkant is van stalen gaas gemaakt. Daar kun je nog zoveel stoom op blazen, het heeft geen negatief effect op de plank. Het stoom dat jouw strijkijzer uitblaast wordt natuurlijk niet zomaar in het luchtledige geblazen. De Brabantia Strijkplank Steam Control 124 x 45cm vangt het allemaal netjes voor je op. Hij heeft namelijk verschillende stoomafvoerkanalen, die het stoom naar een opvangbakje leiden. Zo lekt er geen water op de vloer tijdens het strijken. En omdat het in een bakje wordt opgevangen, gooi je het na het strijken gemakkelijk weg.

BRABANTIA STRIJKPLANK C STEAM CONTROL

  • Strijkplank geschikt voor: stoomgeneratoren
  • Lengte strijkplank: 124 centimeter
  • Breedte strijkplank: 45 centimeter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Brabantia Strijkplank C Steam Control of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze strijkplank producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Brabantia Strijkplank C Steam Control  - Afbeelding 1Brabantia Strijkplank C Steam Control  - Afbeelding 2Brabantia Strijkplank C Steam Control  - Afbeelding 3Brabantia Strijkplank C Steam Control  - Afbeelding 4
Mis je strijkplanken of staat jouw strijkplank keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze strijkplank keuzehulp.

Wil je graag de Strijkplank C Steam Control kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Brabantia voor je hebt. Twijfel je of dit strijkplanken product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Brabantia Strijkplank C Steam Control heeft de volgende EAN code 8710755220944.

De Brabantia Strijkplank C Steam Control heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Brabantia Strijkplank C Steam Control het predicaat "Top Product" gegeven.

De hoogte van je Brabantia strijkplank is belangrijk om rugproblemen te voorkomen, vooral als je veel strijkt. Daarom zijn alle Brabantia strijkplanken in hoogte verstelbaar. De minimale en maximale hoogtes kunnen verschillen per model. Sommige Brabantia strijkplanken zijn zelfs geschikt om zittend te kunnen strijken.

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 00:48 uur

€ 214,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen