728x90: Wehkamp Ad

Brabantia Strijkplank C Tropical Leaves


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


Ook beschikbaar als


Omschrijving

Wil je graag de Brabantia Strijkplank C Tropical Leaves kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Brabantia voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Brabantia Strijkplank C Tropical Leaves heeft de volgende EAN code 8710755118463. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen strijkplanken en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Brabantia Strijkplank C Tropical Leaves is van het merk Brabantia en het merk Brabantia is een populair merk binnen de productgroep strijkplanken. Brabantia strijkplanken kun je vinden in winkels en webshops. Brabantia producten behoren tot de topmerken strijkplanken in Nederland. Koop Brabantia Strijkplank C Tropical Leaves voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een strijkplanken fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke strijkplanken producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Brabantia Strijkplank C Tropical Leaves van Brabantia is 118487. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Brabantia SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Brabantia Strijkplank C Tropical Leaves is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Brabantia Strijkplank C Tropical Leaves is sinds september 2018 op de markt. In september 2018 is Brabantia Strijkplank C Tropical Leaves van Brabantia geÔntroduceerd op de markt. Een ouder strijkplanken wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige strijkplanken producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in september 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals strijkplanken.

De Brabantia Strijkplank C Tropical Leaves heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Brabantia Strijkplank C Tropical Leaves het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van strijkplanken te weten. De Brabantia Strijkplank C Tropical Leaves van Brabantia heeft een gewicht van 8,6 kilogram. Het gewicht van 8,6 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van strijkplanken.

De hoogte van je Brabantia strijkplank is belangrijk om rugproblemen te voorkomen, vooral als je veel strijkt. Daarom zijn alle Brabantia strijkplanken in hoogte verstelbaar. De minimale en maximale hoogtes kunnen verschillen per model. Sommige Brabantia strijkplanken zijn zelfs geschikt om zittend te kunnen strijken.

Bij het kiezen van een geschikte Brabantia strijkplank kun je ook rekening houden met de grootte van de strijkplank. Met een groter strijkoppervlak hoef je kleding minder vaak te verleggen tijdens het strijken. Een kleinere Brabantia strijkplank neemt minder ruimte in en kun je makkelijker opbergen.

Om het de ideale werkhoogte te kiezen, start je met het opmeten van de hoogte van je ellebogen wanneer je staat. Kies dan een Brabantia strijkplank met een verstelbare werkhoogte vanaf 63 cm. Je hand moet altijd 5 tot 10 cm onder je elleboog blijven tijdens het strijken. Zo strijk je altijd met lage schouders en voorkom je rug- of schouderpijn. Deze Brabantia Strijkplank C Tropical Leaves heeft een werkhoogte van 75 - 98 cm.

Vind je een strijkplank lelijk staan in de huiskamer of kast, dan is de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves generator iets voor jou. Het mintgroene frame in combinatie met de groene bladeren op de strijkplank geven de strijkplank een tropisch tintje. Je zet de strijkplank gemakkelijk op de juiste hoogte, aangezien deze verstelbaar is in 7 verschillende hoogtes. De strijkplank heeft met een breedte van 45 centimeter een groot oppervlak om te strijken. Hierdoor is het niet vaak nodig het kledingstuk te verplaatsen. Aan de zijkant van de strijkplank is ruimte voor jouw stoomgenerator. Klaar met strijken? Door het easy-lock systeem berg je de strijkplank gemakkelijk op zonder dat deze weer uit elkaar vouwt.

Bijzonderheden:

  • De strijkplank heeft de volgende afmetingen: Hoogte: 98 cm Breedte: 45 cm Lengte: 124 cm
  • Strijkplank geschikt voor Voor stoomgeneratoren
  • Gewicht 8,6 kg

BRABANTIA STRIJKPLANK C TROPICAL LEAVES

  • Strijkplank geschikt voor: stoomgeneratoren
  • Lengte strijkplank: 124 centimeter
  • Breedte strijkplank: 45 centimeter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Brabantia Strijkplank C Tropical Leaves of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze strijkplank producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je strijkplanken of staat jouw strijkplank keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze strijkplank keuzehulp.

Specificaties Brabantia Strijkplank C Tropical Leaves

Algemeen

EAN code 8710755118463
Merk Brabantia
Fabrikantcode (sku) 118487
Release datum September 2018
Top Product

Fysieke kenmerken

Gewicht (kilogram) 8,6
Kleur Groen, Meerkleurig, Roze

Gebruik & functies

In hoogte verstelbaar
Strijkplank geschikt voor stoomgeneratoren
Actieve strijkplank
Strijkoppervlak Gemiddeld
Werkhoogte (centimeter) 75 - 98
Lengte strijkplank ( centimeter ) 124
Breedte strijkplank ( centimeter ) 45
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen