728x90: Bol Ad

LG MJ3965BIB

De beste deal van vandaag

Media Markt

269,-

188,-

2 tot 3 werkdagen

LG MJ3965BIB kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de LG MJ3965BIB is een mooie combi-magnetron waar je jaren mee vooruit kunt. Met een oveninhoud van 39 liter en

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 25,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 29 november 2022

LG MJ3965BIB aanbiedingen

Ook voor wassen en drogen
2 tot 3 werkdagen
De witgoed winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.
Die doet het
Vandaag besteld, woensdag in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 188,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 188,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties LG MJ3965BIB

Algemeen

EAN code 8806087833713
Merk LG
Fabrikantcode (sku) MJ3965BIB.CBKQEUF
Release datum November 2016
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 54,4
Hoogte (centimeter) 32,7
Diepte (centimeter) 52,5
Gewicht (kilogram) 16,5
Kleur Zwart
Lengte stroomkabel (meter) 1
Display
Timer
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Fysieke kenmerken

Interne afmetingen: hoogte (centimeter) 26,2
Interne afmetingen: breedte (centimeter) 39,5
Interne afmetingen: diepte (centimeter) 37,8
Materiaal voorzijde Metaal met coating
Materiaal wanden binnenzijde geëmailleerd
Openingsrichting Horizontaal
Diameter draaiplateau (centimeter) 36
Uitschakelbaar draaiplateau
Manier van openen Handvat
Draaiplateau
Inschuifhoogtes
Type oven / magnetron Combimagnetron
Horeca magnetron
Aansluitwaarde (watt) 1900
Stekker meegeleverd
Type stekker meegeleverd Schuko-/Gardy met aarding (2-polig)

Gebruik & functies

Magnetronfunctie
Magnetronvermogen ( watt ) 1100
Vermogensstanden magnetron 5
Ovenfunctie
Grill techniek Circulatiegrill, Infrarood, Quartz, Verwargselement
Positie grill Bovengrill
Grillfunctie
Stoomfunctie
Minimale oventemperatuur (graden) 40
Type ovenfuncties Crispfunctie, Grill, Hetelucht
Temperatuurregeling oven/magnetron Elektronisch
Maximale oventemperatuur ( graden ) 200
Ontdooifunctie
Magnetron/ovenfuncties Crispfunctie, Grill, Hetelucht
Type hetelucht Turbo hetelucht
Heteluchtvermogen (watt) 1850
Aanbevolen voor type eten Taart bakken, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Diepvriespizza bakken, Extra krokante ovenfriet, Langzaam garen van vlees, Lasagne bereiden
Verspreiding microgolven I-wave
Inverter techniek
Type timer Elektronisch
Geheugenfunctie
Kinderbeveiliging
Binnenverlichting
Startuitstel
Gewichtssensor
Automatische kookprogramma's
Aantal automatische programma's 6
Reinigingsmethode Wanden met coating
Type verlichting Led
Bedieningsmogelijkheden Draaiknoppen, Touchscreen
Digitale weergave Temperatuur, Bereidingstijd, Resttijd, Klok
Taal bedieningspaneel Frans, Symbolen

Accessoires

Meegeleverde accessoires Hoog rond ovenrooster, Laag rond ovenrooster, Ovenrooster, Rond ovenrooster
Meegeleverde oven/magnetron accessoires
LG MJ3965BIB kopen
Actuele prijs: € 188,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de LG MJ3965BIB kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van LG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De LG MJ3965BIB heeft de volgende EAN code 8806087833713. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen combimagnetrons en wordt maar éen keer uitgegeven.

De LG MJ3965BIB is van het merk LG en is een populair merk binnen de productgroep combimagnetrons. Het loont om de LG combimagnetrons bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

LG MJ3965BIB - Afbeelding 1LG MJ3965BIB - Afbeelding 2LG MJ3965BIB - Afbeelding 3LG MJ3965BIB - Afbeelding 4
Een combimagnetrons fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke combimagnetron-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor LG MJ3965BIB van LG is mj3965bib.cbkqeuf. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

LG MJ3965BIB is sinds november 2016 op de markt. In november 2016 is LG MJ3965BIB van LG geïntroduceerd op de markt. Een ouder combimagnetrons wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige combimagnetrons producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in november 2016 zegt dus niet zoveel over producten, zoals combimagnetrons.

De LG MJ3965BIB heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de LG MJ3965BIB het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van combimagnetrons te weten. De LG MJ3965BIB van LG heeft een gewicht van 16,5. Het gewicht van 16,5 ligt dicht bij het gemiddelde combimagnetron gewicht.

LG MJ3965BIB - Afbeelding 5LG MJ3965BIB - Afbeelding 6LG MJ3965BIB - Afbeelding 7
Om combimagnetrons te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de LG MJ3965BIB is 1 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Bij combimagnetrons is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De LG MJ3965BIB is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

De LG MJ3965BIB heeft een timer, die aangeeft hoe lang het programma nog duurt. Je weet precies hoe lang je nog moet wachten.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de combimagnetrons inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De LG MJ3965BIB is een vrijstaand model. Vrijstaande combimagnetrons zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de combimagnetrons in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

De meeste magnetrons hebben een draaiplateau voor het gelijkmatig verdelen van microgolven. In deze LG magnetron met draaiplateau verwarmt je gerecht gelijkmatig. Als het plateau niet zou draaien, zou je één warme kant en één koude kant hebben. Een LG magnetron met een draaiplateau is meestal goedkoper in aanschaf dan één zonder. Dit komt omdat de techniek van een LG magnetron zonder draaiplateau ingewikkelder is en daarom duurder.

Soort magnetron

Het type magnetron bepaalt of je alleen gerechten op wil warmen of ook ovengerechten wil bereiden. Een LG combimagnetron heeft naast een magnetron en ontdooifunctie altijd een ovenfunctie. Hiermee bak je pizza's af of maak je een ovenschotel. Een LG solo magnetron heeft een magnetronfunctie en soms en ontdooi- of grillfunctie. Hiermee ontdooi je gerechten of gebruik je hem voor het opwarmen van kant-en-klaarmaaltijden en restjes. Deze LG MJ3965BIB is een combimagnetron.

Bij sommige LG combimagnetrons kun je onder- en bovenwarmte instellen. Bij onderwarmte komt de warmte alleen van onder en zie je als symbool een horizontale streep aan de onderkant. Bij LG magnetrons met bovenwarmte komt de warme lucht van boven en zit de streep aan de bovenkant. Met de ovenfunctie op deze LG MJ3965BIB kun je heerlijke ovenschotels bereiden of je bakt een lekkere cake. Met de combinatiefunctie combineer je de magnetron- met de ovenfunctie. Zo kun je opwarmen en bakken tegelijk.

Grillfunctie

De MJ3965BIB magnetron met grillfunctie is handig als je vlees, vis of kip wil roosteren en tegelijk wil opwarmen. Een magnetron met grill heeft geen heteluchtfunctie, zoals een oven. Met deze grillfunctie kun je gerechten gratineren. De LG magentron zorgt ervoor dat je ovenschotel of pizza een heerlijke bruine en krokante korst krijgt. Daarnaast is het grillen van vlees of vis minder vet.

Met de ontdooifunctie op deze LG magnetron ontdooi je producten zonder deze te verwarmen. De ontdooifunctie is te herkennen aan het smeltende ijs symbool. Deze functie is heel handig en zit bijna altijd wel op iedere LG magnetron. Bevroren producten kun je heel makkelijk ontdooien zonder dat je gebruik maakt van een verwarmingsfunctie. Zo hoef je niet urenlang te wachten voordat een ingevroren product helemaal ontdooit is, maar doe je het gewoon een paar minuten in de LG MJ3965BIB.

Er zijn LG magnetrons met verschillende automatische programma's waarmee je alleen het programma voor een bepaald gerecht in hoeft te toetsen en dan doet de magnetron de rest. Dat kan handig zijn, je hoeft nergens naar om te kijken. Deze LG MJ3965BIB beschikt over 6 programma's.

De LG MJ3965BIB is een mooie combi-magnetron waar je jaren mee vooruit kunt. Met een oveninhoud van 39 liter en een vermogen van maximaal 1100 watt bereid je de meest heerlijke maaltijden voor. Het maxium vermogen van de magnetronstand is 1350 W, en van de grillstanbd 950 W. De afmetingen zijn (B x H x D) 54.4 centimeter x 32.7 centimeter x 52.5 centimeter.

Smart Inverter
De Smart Inverter-technologie biedt een nauwkeurige controle over het kookvermogen om voedingsmiddelen sneller dan ooit op te warmen en te ontdooien; Dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling kun je verschillende gerechten bereiden die voorheen niet te bereiden waren met een combi-magnetron.

Gelijkmatige verwarming
Verhit elk gerecht tot een gelijkmatige temperatuur met de nauwkeurige regeling van het vermogen, voor een smaakvol diner.

Gelijkmatig ontdooien
Door de temperatuur aan te passen aan het bereidingsproces, kan vlees perfect worden ontdooid

Snel bereiden
Verminder de bereidingstijd van alle gerechten met een vermogen van tot maar liefst 1100W

Diverse bereidingen
Met slechts één toestel kun je nu voedingswaren bereiden of gewoon opwarmen. Bovendien kan je met de NeoChefTM zelfgemaakte yoghurt laten fermenteren.

Stabiel koken
De NeoChefTM kan zich aanpassen aan het voltage van de stroomtoevoer. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op je combi-magnetron. Zelfs in gebieden met een lage spanning, beperkte elektriciteit of een lage binnenkomende stroomtoevoer (minimum 300W).

Smakelijk grillen
Braad jouw gerechten op gelijkmatige wijze voor een perfect krokant resultaat, zonder dat je met een kookplaat hoeft te werken.

Gezond koken met het houtskool hitte element
Het houtskool hitte element verbetert de warmteopname en zorgt ervoor dat gerechten natuurlijker en smakelijker bereid worden, net als bij het grillen op houtskool. Zo smaken je gerechten precies zoals het hoort!

Gezond koken
Met de instellingen voor gezond grillen en bakken* kun je gerechten bereiden die zowel gezond als smakelijk zijn. De functie voor het Gezond bakken vermindert vet van alle gerechten met tot wel 72% en de functie Gezond Grillen zorgt voor een vermindering van 72 g aan vet, in vergelijking met een conventioneel bakken.

99,99% antibacteriële EasyClean coating
De antibacteriële EasyClean coating binnenin zorgt ervoor dat het reinigen eenvoudig en snel gedaan is. Met slechts enkele vegen reinig je de binnenkant van de magnetron;De coating elimineert 99,99% van de schadelijke bacteriën en verhindert dat ze zich vasthechten aan het oppervlak.

LED-lamp
De LED-lamp verlichting binnenin is 3 keer feller en ook zuiniger dan de conventionele verlichting. Zo kun je je gerechten gemakkelijk controleren zonder de magnetron te openen.

Stabiele ring
De innovatieve zeshoekige ring stabiliseert het draaiplateau met zes steunpunten, zodat er voorkomen wordt dat items die niet in het midden liggen omvallen of dat er gemorst wordt tijdens de bereiding.

Compact formaat, grotere inhoud
De nieuwe generatie van de NeoChefTM-magnetronoven is compacter dan zijn voorganger, maar heeft een grotere inhoud. Door het compacte formaat past dit model zelfs in de kleinste keukens, maar biedt het toch voldoende ruimte voor grote en brede schalen.

LG MJ3965BIB

  • Draaiplateau: Ja
  • Type oven / magnetron: Combimagnetron
  • Magnetronvermogen: 1100 watt
  • Grillfunctie: Ja
  • Stoomfunctie: Nee
  • Maximale oventemperatuur: 200 graden

Kom je er niet uit bij het kopen van de LG MJ3965BIB of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze combimagnetron producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je combimagnetrons of staat jouw combimagnetron keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze combimagnetron keuzehulp.

Populaire video voor artikel: LG MJ3965BIB

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen