728x90: Bol Ad

Tefal GV9580 Pro Express Ultimate Care


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laatste prijs gevonden:

Specificaties Tefal GV9580 Pro Express Ultimate Care

Algemeen

EAN code 3121040063767
Merk Tefal
Fabrikantcode (sku) GV9580
Release datum Februari 2018

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 25
Hoogte (centimeter) 42,3
Diepte (centimeter) 28,9
Gewicht (kilogram) 5,1
Materiaal Kunststof
Kleur Blauw, Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,7
Vermogen (watt) 2600

Kenmerken

Type strijkijzer Stoomgenerator
Strijkbehoefte Wekelijks, grote was, Wekelijks, kleine was, Dagelijks, grote was, Dagelijks, kleine was
Inhoud waterreservoir ( liter ) 1,7
Regelbare stoomhoeveelheid
Continue stoomproductie (gram per minuut) 180
Stoomproductie stoomstoot (gram per minuut) 580
Maximale stoomdruk 8
Antikalksysteem
Gewicht strijkijzer ( kilogram ) 1
Opwarmtijd (minuten) 2

Gebruik

Afneembaar waterreservoir
Hervulbaar tijdens gebruik
Stoomtip
Temperatuur- en stoomkeuze Keuzeopties
Verticaal stomen
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Tefal GV9580 Pro Express Ultimate Care is een echte krachtpatser onder de stoomgeneratoren met een professioneel strijkresultaat. Door de nieuwe hogedruk-boiler technologie, heeft deze stoomgenerator namelijk een continue stoomkracht van 180 gram per minuut. Hiermee verdwijnen kreukels al na 1 strijkbeweging en ben je snel klaar met die berg wasgoed. Daarnaast verwijder je met de stoomstoot van 580 gram per minuut eenvoudig de meest hardnekkige kreukels. Op het handvat van het strijkijzer schakel je tussen 4 keuzeopties voor verschillende typen kleding. Jij stelt de juiste stand in en de stoomgenerator doet vervolgens de rest. De druppelstop voorkomt watervlekken, de stoomtip helpt overhemden gemakkelijker te strijken en het waterreservoir is afneembaar zodat je 'm eenvoudig bijvult onder de kraan.

Let op: bij aanschaf van een stoomgenerator is het belangrijk rekening te houden met het feit dat een stoomgenerator niet op een reguliere strijkplank past. Gebruik je een stoomgenerator, dan heb je een strijkplank nodig die speciaal geschikt is voor strijken met een stoomgenerator.

TEFAL GV9580 PRO EXPRESS ULTIMATE CARE

  • Inhoud waterreservoir: 1,7 liter
  • Gewicht strijkijzer: 1 kilogram
  • Afneembaar waterreservoir: Ja

Tefal GV9580 Pro Express Ultimate Care - Afbeelding 1Tefal GV9580 Pro Express Ultimate Care - Afbeelding 2Tefal GV9580 Pro Express Ultimate Care - Afbeelding 3Tefal GV9580 Pro Express Ultimate Care - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Tefal GV9580 Pro Express Ultimate Care of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomgenerator producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je stoomgeneratoren of staat jouw stoomgenerator keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stoomgenerator keuzehulp.

Wil je graag de Tefal GV9580 Pro Express Ultimate Care kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Tefal voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Tefal GV9580 Pro Express Ultimate Care heeft de volgende EAN code 3121040063767. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stoomgeneratoren en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Tefal GV9580 Pro Express Ultimate Care is een stoomgenerator. Het waterreservoir zit apart van het strijkijzer. Hierdoor is deze lichter om te gebruiken. Kies voor een Tefal stoomgenerator als je veel strijkt en de kreukels vaak hardnekkig zijn. Doordat hij een grotere watertank heeft, hoef je minder vaak water bij te vullen.

Tefal GV9580 Pro Express Ultimate Care - Afbeelding 5Tefal GV9580 Pro Express Ultimate Care - Afbeelding 6Tefal GV9580 Pro Express Ultimate Care - Afbeelding 7
Welke type Tefal strijkijzer voor jou geschikt is, hangt voornamelijk af van je strijkbehoefte. Heb je een groot gezin en strijk je regelmatig grote hoeveelheden wasgoed of strijk je alleen af en toe een blouse? De Tefal GV9580 Pro Express Ultimate Care is geschikt voor wekelijks, grote was, wekelijks, kleine was, dagelijks, grote was, dagelijks, kleine was.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen