Tefal GV8926 Pro Express Control Plus

De beste deal van vandaag

fonQ

230,-

224,99

Beschikbaar

Tefal GV8926 Pro Express Control Plus actuele prijzen. Je strijkt elke stof op de juiste manier met de Tefal GV8926 Pro Express Control Plus. Deze stoomgenerator heeft namelijk 3 verschillende

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 8 juli 2020

Tefal GV8926 Pro Express Control Plus aanbiedingen

Eigentijds witgoed webwarenhuis
Beschikbaar
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 224,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 224,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Tefal GV8926 Pro Express Control Plus

Algemeen

Merk Tefal
Fabrikantcode (sku) GV8926
Release datum April 2016
EAN code 3121040058954

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 45
Hoogte (centimeter) 31
Diepte (centimeter) 24
Gewicht (kilogram) 6,7
Materiaal Kunststof
Kleur Blauw, Wit
Kabellengte (meter) 1,6
Vermogen (watt) 2200

Kenmerken

Type strijkijzer Stoomgenerator
Strijkbehoefte Wekelijks, grote was, Wekelijks, kleine was, Dagelijks, grote was, Dagelijks, kleine was
Inhoud waterreservoir (liter) 1,6
Regelbare stoomhoeveelheid
Continue stoomproductie (gram per minuut) 120
Stoomproductie stoomstoot (gram per minuut) 380
Maximale stoomdruk 6,4
Antikalksysteem
Gewicht strijkijzer (kilogram ) 0,9
Opwarmtijd (minuten) 2

Gebruik

Afneembaar waterreservoir
Hervulbaar tijdens gebruik
Stoomtip
Temperatuur- en stoomkeuze Keuzeopties
Verticaal stomen

Fysieke kenmerken

Type stroomvoorziening Netstroom
Tefal GV8926 Pro Express Control Plus kopen?
Actuele prijs: € 224,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Tefal GV8926 Pro Express Control Plus heeft de volgende EAN code 3121040058954. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stoomgeneratoren en wordt maar éen keer uitgegeven.

Je strijkt elke stof op de juiste manier met de Tefal GV8926 Pro Express Control Plus. Deze stoomgenerator heeft namelijk 3 verschillende standen. Een normale stand voor het reguliere strijkgoed en een delicate stand voor kwetsbare kledingstukken. Of ga voor het zware geschut: de jeans stand. In deze stand komt extra veel stoom vrij dat diep doordringt in de kledingvezels. Krijg je een kreukel niet uit de kleding, gebruik dan de stoomstoot. De stoomproductie schiet dan omhoog naar 380 gram per minuut zodat ook die hardnekkige kreukel verdwijnt. Is het waterreservoir leeg maar ben je nog niet klaar met strijken, dan haal je deze van de stoomgenerator af en vul je 'm gemakkelijk bij onder de kraan.

Let op: bij aanschaf van een stoomgenerator is het belangrijk rekening te houden met het feit dat een stoomgenerator niet op een reguliere strijkplank past. Gebruik je een stoomgenerator, dan heb je een strijkplank nodig die speciaal geschikt is voor strijken met een stoomgenerator.

De Tefal GV8926 Pro Express Control Plus stoomgenerator heeft een waterreservoir van 1,6 liter. Een stoomstoot van 380 gram per minuut rekent snel af met hardnekkige kreukels. Daarnaast heeft de Tefal GV8926 Pro Express Control Plus stoomgenerator een continue stoomproductie van 120 gram per minuut. Deze stoomgenerator is geschikt voor Wekelijks, grote was, Wekelijks, kleine was, Dagelijks, grote was, Dagelijks, kleine was. Deze stoomgenerator heeft een maximale stoomdruk van 6,4 bar.

Tefal GV8926 Pro Express Control Plus

Als je twijfelt of deze stoomgenerator GV8926 met een waterreservoir van 1,6 liter wel je beste keuze is? Gebruik onze keuzehulp met handige filters.

Inhoud waterreservoir

Wanneer je regelmatig veel wasgoed moet strijken, is de grootte van het waterreservoir erg belangrijk. Met een groot waterreservoir strijk je meer wasgoed voordat het weer tijd is om bij te vullen. De Tefal GV8926 Pro Express Control Plus stoomgenerator heeft een waterreservoir van 1,6 liter.

Stoomproductie

De Tefal GV8926 Pro Express Control Plus stoomgenerator heeft een continue stoomproductie van 120 gram per minuut. De continue stoomproductie geeft de basis stoomproductie van een strijkijzer of stoomgenerator aan. Met een stoomstoot kan je extra hardnekkige kreukels verwijderen. Als stoomstoot heeft de Tefal GV8926 Pro Express Control Plus een stoomproductie van 380 gram per minuut.

Uniek nummer

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is. Kijk dan naar de EAN code. Ook wel de gtin13 code genoemd. Deze strijkijzer Tefal GV8926 Pro Express Control Plus heeft de volgende EAN code 3121040058954. Een EAN code zorgt voor een unieke identificatie tussen stoom-generatoren en wordt maar éen keer uitgegeven.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Tefal GV8926 Pro Express Control Plus of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomgeneratoren keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je stoomgeneratoren? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze stoomgeneratoren keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen