728x90: Bol Ad
Spotlight

Bosch i-Dos - Wasmiddel zelf met de hand doseren? Niet meer nodig!

Door site-redactie - Prijs-update: 28 november 2022 -

Met een Bosch i-Dos wasmachine heb je zonder gedoe het perfecte wasresultaat. Het wasmiddel wordt op de millimeter nauwkeurig automatisch gedoseerd door het Bosch i-Dos doseersysteem. Exacte dosering van het wasmiddel is niet alleen goed voor het wasgoed, het is ook goed voor het milieu én je portemonnee.

90% van de consumenten gebruikt teveel wasmiddel
Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 90% van de consumenten teveel wasmiddel gebruikt. Dit is niet alleen zonde van het geld, maar het heeft nog meer onaangename bijwerkingen: vieze geurtjes in de trommel en overmatig watergebruik. Het grootste probleem, bij teveel wasmiddel gebruiken, is een slecht wasresultaat, zoals vlekken en een grauwe sluier over je wasgoed. Voor meer informatie over wasmachines met automatische wasmiddeldosering, lees ook onze artikelen over de Siemens i-Dos wasmachines en Miele TwinDos wasmachines.

Met deze Bosch i-Dos machines bespaar je wasmiddel

Deze slimme machines zorgen voor een optimale hoeveelheid wasmiddel en hoeft dus ook niet extra te spoelen om teveel zeepresten uit het wasgoed te verwijderen. Vergelijk hieronder de verschillende specificaties en de goedkoopste Bosch i-Dos prijzen die wij dagelijks voor je actueel houden.


image quality check Premium-artikel

Premium-artikel

Het artikel wat je nu aan het lezen bent is een premium-artikel en wordt dagelijks nagelopen om het actueel te houden.


image: Bosch WAU28P76NL

Bosch WAU28P76NL

Meerdere verkopers
€ 849,-

Bosch WAU28P76NL

Wasmachine - Deze wasmachine beschikt over een klassa A energielabel. Het energielabel vermeldt de efficiëntieklasse, het geluidsniveau, het vermogen, het energie- en waterverbruik van de machine.

Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
Geluidsniveau centrifugeren: 70 Decibel (dB)
Vulgewicht: 9 kilogram
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Automatische wasmiddeldosering:
Type wasmachine: Voorlader

Meer informatie over Bosch i-Dos

Met het Bosch i-Dos doseersysteem bespaar niet alleen tot 30% minder wasmiddel, maar ook nog eens gemiddeld 7.062 liter water op jaarbasis.
 
De Bosch i-Dos wasmachine wéét wat je wast.
Sensoren wegen de hoeveelheid wasgoed en scannen hoe vuil het is. Op basis daarvan doseert het automatisch doseersysteem i-Dos het wasmiddel op de milliliter nauwkeurig. Zo loop je nooit meer het risico dat je teveel of te weinig wasmiddel toevoegt. Maar i-Dos kan nog meer; kies je voor het automatische programma, dan bepaalt Bosch i-DOS aan de hand van het gewicht en vuilheid van je wasgoed ook nog eens het ideale wasprogramma. Uiteraard is het altijd mogelijk om zelf doseren en selecteren. Je bepaalt zelf of de wasmachine automatisch doseert, of handmatig gedoseerd wasmiddel gebruikt.

Hoe werkt i-Dos dan?
Bosch i-Dos werkt echt heel eenvoudig. Je hoeft slecht één keer het doseerbakje van je wasmachine te vullen met een fles wasmiddel en de machine doet het werk voor jou. Tot  20 wasbeurten doseert i-DOS automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel én wasverzachter per wasbeurt.


Alternatieven voor Bosch i-Dos

Hieronder een paar alternatieven voor Bosch i-Dos.

image: Whirpool W8 W946WB BE

Whirpool W8 W946WB BE

Meerdere verkopers
€ 575,-

image: Siemens WM14N005NL iQ300

Siemens WM14N005NL iQ300

Meerdere verkopers
€ 519,-

image: AEG L7FENS96AD

AEG L7FENS96AD

Meerdere verkopers
€ 949,-

image: Samsung WW80T734AWH

Samsung WW80T734AWH

Meerdere verkopers
€ 629,-

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen