728x90: Wehkamp Ad
Shopping

Getest: Dit zijn de beste wasdrogers voor grotere huishoudens

Door site-redactie - Prijs-update: 28 november 2022 -

Op zoek naar een grote wasdroger, omdat je een groot gezin hebt? Wij laten zien welke droger het beste is voor grote gezinnen, met 5 personen of meer. Hieronder lees je welke grote wasdroger de Consumentenbond het best vindt. Welke grote wasdroger heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding of welke droger komt als beste uit de test van de Consumentenbond?

Grote droger voor grote gezinnen

Bij de aanschaf van een wasdroger is het vulgewicht een belangrijk criteria. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de trommel van de droger kan. Het is niet altijd nodig om een droger met een groot vulgewicht te kopen. Een te grote wasdroger kan zelfs slecht zijn voor je portemonnee. Uiteraard is een wasdroger met een groot vulgewicht duurder is in aanschaf, maar ook de droogbeurten zijn duurder omdat ze meer energie verbruiken. Drogen met een volle trommel is het efficiëntst. Koop daarom een wasdroger die niet te groot is. Voor een huishouden tot vier personen is een droger tot 8 kilogram in de meeste gevallen voldoende. Voor gezinnen met vijf personen of meer raden wij een 9 kilogram droger aan. Hou je ervan om de was op te sparen of heb je wel een gezin met vier personen? Kies dan ook voor een wasdroger met een vulgewicht van 9 kilogram.

De Consumentenbond test grote wasdrogers

Het hele jaar door test de Consumentenbond wasdrogers. De Consumentenbond geeft wasdrogers met de beste prijs-kwaliteitverhouding het predicaat Beste Koop. Dit is dus niet de beste droger, maar wel de droger met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wil je de beste wasdroger uit de test? Kies dan de wasdroger die de Consumentenbond heeft beoordeeld met Beste uit de Test. Wil je meer informatie over wasdrogers lees dan ook onze artikelen over de beste Siemens wasdrogers en de review van de AEG T6DB72GP condensdroger.

Beste grote wasdrogers Consumentenbond

Hieronder tonen we de beste grote wasdrogers volgens de Consumentenbond.

Top nr. 1

image: Bosch WTG86492NL Serie 6

Bosch WTG86492NL Serie 6

Meerdere verkopers
€ 629,-
Top nr. 2

image: Siemens WT46G492NL iQ500 - te koop vanaf:  629,-

Siemens WT46G492NL iQ500

EP

€ 629,-
1

1. Bosch WTG86492NL Serie 6

Consumentenbond Beste uit de Test - Wasdroger -De droger met AllergiePlus programma: voor bijzonder zacht wasgoed vrij van allergenen.

Best Getest: Consumentenbond Beste Getest
Energieklasse: B
Type droger: Condensdroger
Maximaal drooggewicht: 9 kg
Geluidsniveau: 64 Decibel (dB)
2

2. Siemens WT46G492NL iQ500

Consumentenbond Beste uit de Test - Wasdroger - Deze Siemens WT46G492NL extraKlasse condensdroger is een wasdroger met energieklasse B voor 1 tot 9 kg wasgoed. Met een 9 kg vulgewicht is deze Siemens ideaal geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen.

Best Getest: Consumentenbond Beste Getest
Energieklasse: B
Type droger: Condensdroger
Maximaal drooggewicht: 9 kg
Geluidsniveau: 64 Decibel (dB)

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen