Review

Review Beko VCC5325AR Budget Beste Koop

Door site-redactie - Prijs-update: 21 september 2021 -

Als Beste Koop getest

De Beko VCC5325AR kopen of vergelijken met andere stofzuigers is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de Consumentenbond in januari 2019 de VCC5325AR het predicaat Beste Koop heeft toegekend.

Energiezuinige stofzuiger met zak

De Beko VCC5325AR is een energiezuinige traditionele stofzuiger met een zak en met een vermogen van 800 watt. De stofzuiger heeft een geluidsniveau van 76 decibel. De Beko stofzuiger heeft een capaciteit van 3,2 liter en wanneer de zak vol is wordt dit aangegeven met een indicator. De VCC5325AR is voorzien van diverse hulpmiddelen om uw huis helemaal schoon te krijgen, onder andere een borstel voor je meubels.

De stofzuiger heeft een actieradius van 8 meter en heeft een HEPA filter. Dit maakt deze Beko VCC5325AR stofzuiger uitermate geschikt voor mensen met een allergie.

Wat vinden wij van de Beko VCC5325AR stofzuiger?

De Beko VCC5325AR is een traditionele stofzuiger waarbij het stof wordt verzameld in een zak en hiermee dient de stofzak regelmatig vervangen te worden. De stofzuiger heeft een krachtige motor waarbij je makkelijk stof uit tapijt kan opzuigen. De stofzuiger stoot zeer weinig stof uit en is samen met de HEPA filter zeer geschikt voor mensen met een allergie. Wij vonden wel dat de VCC5325AR minder goed haren opzoog van tapijt en dat de stofzuiger zich minder prettig gedroeg op harde vloeren. De stofzuiger heeft een geluidsniveau van 76 decibel en valt hiermee in de luidere categorie. De stofzuiger heeft een beperkte bereik met het snoer van acht meter. Tenslotte is de stofzuiger licht met een gewicht van vijf kilogram.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Beko VCC5325AR
Deze compacte rood-zwarte Beko VCC5325AR heeft een motorvermogen van 800W, een geclaimd geluidsniveau van 76dB en een beperkt werkbereik van 8 meter. Voordelen: stoot zeer weinig stof uit, mondstuk blijft niet 'plakken' aan tapijt tijdens stofzuigen, Licht (5kg). Nadelen: zuigt uiterst slecht haren van tapijt, onprettig in het gebruik op tapijt en op harde vloeren, klein werkbereik (8m).
Score: 6.6


Conclusie

Beko is een redelijk nieuwe speler op de Nederlandse markt die zich voornamelijk richt op het lagere prijssegment. Dit wil niet zeggen dat Beko slechtere producten maakt, in tegendeel! Beko heeft in meerdere categorieën Consumentenbond Beste Koop op zijn naam staan. Dit Consumentenbond predicaat geeft aan dat dit product de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Wij zijn het eens met de Consumentenbond dat de Beko VCC5325AR een zeer goede kwaliteit heeft voor deze prijs. Belangrijkste voordeel vonden wij het aanwezige HEPA filter, wat deze stofzuiger geschikt maakt voor mensen met een allergie. Daarnaast is de stofzuiger met zijn 5 kilogram lekker licht. Hou er rekening mee dat de Beko stofzuiger iets luider is dan de meeste stofzuigers. De VCC5325AR zoog minder goed haren van tapijt en dat de stofzuiger zich minder prettig gedroeg op harde vloeren. Tenslotte vonden wij het bereik met slechts 8 meter wat beperkt. In onze ogen zijn dit slechts kleine nadelen en wat ons betreft een terechte winnaar: beste koop Consumentenbond.

6.6
 • Beste Koop Consumentenbond • Goede prijs-kwalititeit verhouding • Stoot zeer weinig stof uit • Licht
 • Beperkte actieradius
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Beko VCC5325AR

  Beko VCC5325AR is onder andere te koop bij

  De witgoed winkel van ons allemaal

  € 72,99

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Ga naar Bol.com

  Ook voor wassen en drogen

  € 72,99

  Voor 23.30 besteld, morgen in huis

  Ga naar Media Markt

  Begrijpt 't

  € 99,95

  1-2 werkdagen

  Ga naar Expert

  Specificaties

  Kenmerken

  Type stofopvang Met zak
  Maximaal geluidsniveau (db) 76

  Filters

  Uitblaasfilter

  Fysieke kenmerken

  Gewicht (kg) 285

  Beko VCC5325AR

  icon: Beko VCC5325AR

  Beko - Consumentenbond Beste Koop - De Beko VCC 5325 AR is een rode stofzuiger met een motorvermogen van 800 Watt. De stofzuiger heeft een geluidsniveau van 76dB, dit is normaal voor een stofzuiger. Daarnaast is deze stofzuiger energiezuinig en dus een weldoener voor het milieu. De stofzuiger maakt gebruik van stofzuigerzakken en heeft een capaciteit van 3,2 liter. Wanneer de zak vol is wordt dit handig

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen