Wasmachine review

Review AEG l8fe96cs voor minder slijtage voor je wasgoed

Door site-redactie - Prijs-update: 23 september 2020 -

Voor dagelijks gebruik

In een traditionele wasmachine bereikt wasverzachter minder dan een derde van de vezels. Dankzij de ÖKOMix-technologie worden wasmiddel en wasverzachter vooraf vermengd met water zodat ze volledig worden opgelost en geactiveerd nog voordat ze in de trommel terechtkomen. Het is de eerste technologie voor wasmachines ooit die wasmiddelen en wasverzachters helemaal gelijkmatig verdeelt, zodat ze elke vezel kunnen bereiken, reinigen en verzorgen. Met ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen – met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en jouw basics blijven mooi.

Bovendien bespaart deze technologie water en energie. ÖKOPower is het dagelijks wasprogramma dat alles biedt wat jij nodig hebt. Wast kleding in slechts 59 minuten met fantastische resultaten en minder energiegebruik. Het ideale programma voor dagelijks gebruik. Duurzaam en met de beste resultaten. Dankzij DirectSpray maakt de wasmachine efficiënter gebruik van water. De was wordt tijdens het wasprogramma voortdurend besproeid, zodat de hele lading gelijkmatig wordt bevochtigd. DirectSpray helpt bovendien prestaties verbeteren door ervoor te zorgen dat het vooraf gemixte mengsel van water, wasmiddel en wasverzachter gelijkmatiger over de lading wordt verdeeld.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Witgoedhuis.nl:
Review AEG l8fe96cs 8000 serie ÖKOMix
Geweldig AEG-machine die beschikt over een stoomfunctie plus alle wasprogramma's die je nodig hebt. Deze energiezuinige (A+++) reus kan maar liefst 9 kilo was in 1 keer aan. Met andere woorden: Je dekbedden of bijvoorbeeld 20 handdoeken tegelijk; geen enkel probleem. Mijn verkoper raadde aan een lage dosering wasmiddel aan te houden en dat klopte helemaal.
Score: 8.8
Kieskeurig:
Review AEG l8fe96cs 8000 serie ÖKOMix
Heb altijd een AEG gehad en heb nu ook weer gekozen voor dit merk omdat er veel extra snufjes opzitten, waar je bij een ander merk veel meer extra geld voor moet betalen. Fijn apparaat, makkelijke bediening en veel variatie in de programma's. Alles zit erop en eraan. Zelfs een stoomfunctie. En een schoonmaakprogramma voor de wasmachine zelf.
Score: 8.8
AEG:
Review AEG l8fe96cs 8000 serie ÖKOMix
Na vergelijken van meerdere machines is onze keuze deze geworden, en hebben er geen spijt van. Sinds kort hebben wij deze AEG wasma in ons bezit en ik moet bekenen, het is een geweldig apparaat. Muisstil en wast perfect. De was ik wijzelf ruiken weer om door een ringetje te halen. Kortom, we zijn uitermate tevreden en kunnen deze machine iedereen aanraden.
Score: 9.5


Conclusie

Van deze machine krijg je geen spijt. Het apparaat wast muisstil en perfect. Het is een fijn apparaat, met makkelijke bediening en veel variatie in de programma's. Alles zit erop en eraan. Zelfs een stoomfunctie. En een schoonmaakprogramma voor de wasmachine zelf. Deze energiezuinige (A+++) reus kan maar liefst 9 kilo was in 1 keer aan. Met andere woorden: Je dekbedden of bijvoorbeeld 20 handdoeken tegelijk; geen enkel probleem. Kortom, een aanrader.

9.0
 • Grote trommel • Veel programma's
 • Geen tussendoor deuronderbreking • Gevoeligheid toetsen
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  AEG l8fe96cs 8000 serie ÖKOMix
  Prijzen vergelijken

  AEG l8fe96cs 8000 serie ÖKOMix is onder andere te koop bij

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 899,-

  Onbekende voorraad

  Ga naar Witgoedhuis

  Specificaties

  Kenmerken

  Vulgewicht (kg) 9
  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
  Energieklasse A+++

  AEG l8fe96cs 8000 serie ÖKOMix

  icon: AEG l8fe96cs 8000 serie ÖKOMix

  AEG - Wasmachine - In een traditionele wasmachine bereikt wasverzachter minder dan een derde van de vezels. Dankzij de ÖKOMix-technologie worden wasmiddel en wasverzachter vooraf vermengd met water zodat ze volledig worden opgelost en geactiveerd nog voordat ze in de trommel terechtkomen. Het is de eerste technologie voor wasmachines ooit die wasmiddelen en wasverzachters helemaal gelijkmatig

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen