Wasdroger review

Review Bosch wtu87650nl Serie 6 met zelfreinigende condensor

Door site-redactie - Prijs-update: 23 oktober 2021 -

Drogen met veel programma's

Een stille warmtepompdroger met zelfreinigende condensor. Dankzij de zelfreinigende werking van de condensor heb je nauwelijks onderhoud. De wasdroger met energieklasse A++ heeft een vulgewicht van 8 kilo, waarmee je het wasgoed van een huishouden van 3 tot 5 personen droogt. Je hebt keuze uit 14 droogprogramma's, onder meer voor overhemden, dekens, handdoeken en dons. Indien je allergisch bent voor bijvoorbeeld huisstofmijt of dierenharen, is er het programma AllergiePlus, geschikt voor stevig textiel. Aangezien het programma hogere temperaturen bereikt, verdwijnen allergenen uit je kleding en heb je minder last van jeuk. Het uitgestoten vocht komt tijdens het drogen in het condensreservoir terecht. De condensafvoerslang gebruik je om de condens via de afvoer weg te laten lopen.

Behoedzaam drogen met het SensitiveDrying System
Met het SensitiveDrying System wordt de was gedroogd met een milde, warme lucht die van alle kanten de trommel binnenstroomt en zachtjes rondgedraaid met de gebogen Soft-meenemers, in plaats van plat op de optimaal vormgegeven binnenwand van de trommel te blijven liggen. Het resultaat is zacht wasgoed zonder kreuken.

AntiVibration-wand: meer stabiliteit en minder trillingen?
De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor Bosch Serie 8 en Serie 6 zeer stil zijn, zelfs tijdens het centrifugeren.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Kieskeurig:
Review Bosch wtu87650nl Serie 6
Onze vorige droger was van een wat goedkoper merk en we waren er nooit echt tevreden over omdat het drogen erg lang duurde en de machine luidruchtig was. De nieuwe droger van Bosch is echt 10x beter dan de vorige. Het is zeer veel stiller en sneller. Er zijn lekker veel instelmogelijkheden (nog niet alles gebruikt). Kleding is ook snel droog met het snel programma. Grote trommel die ook verlicht is.
Score: 9.3
Bosch:
Review Bosch wtu87650nl Serie 6
Met zonnig weer is de display moeilijk te onderscheiden. Instelling vergt enige gewenning, welke instelling bij welke textielsoort hoort. De tijdsduur voor het drogen valt mij mee voor deze warmtepompdroger, gezien de algemene klachten daarover. De droger heeft diverse stof / pluizenfilters die makkelijk te verwijderen / reinigen zijn. De machine is in de normale stand al stil.
Score: 8.0
Bol.com:
Review Bosch wtu87650nl Serie 6
Droger sinds kort in bezit. Was komt er mooi droog en pluisvrij uit. De Bosch WTU87650NL Serie 6 - Warmtepompdroger heeft veel pluspunten. Het eerste pluspunt is dat er veel droogprogramma's op de droger zitten. De beschermsticker op het touchscreen zit veel te strak vast. De warmtepompdroger droogt de was heel goed. Over het algemeen veel pluspunten.
Score: 10.0
Consumentenbond:
Review Bosch wtu87650nl Serie 6
Superfijne wasdroger! Grote vulopening, makkelijke programmaís. Droogt alles goed, ook dekbedden, ook op kastdroog stand. Standaard programma duurt iets langer dan condensdrogers, maar dit programma gebruik ik weinig. Volle trommel op mix en kastdroog duurt ca 1uur 40 min. En niet onbelangrijk aangezien de droger naast onze slaapkamer staat: hij is heel stil.
Score: 9.0


Conclusie

Deze Bosch warmtepompdroger is heel erg stil, ook tijdens het centrifugeren. Er zit een fijn display op de droger, helaas is deze vrij donker. Met zonnig licht of verspiegeling is de display slecht leesbaar. De pluizen/stoffilters in de machine zijn heel goed schoon te maken. De droger heeft een grote wastrommel van 8kg, de wastrommel is verlicht. Er zitten veel droogprogramma's op de droger. Door veel functionaliteiten is het even wennen aan de machine. Het standaardprogramma duurt vrij lang, maar gelukkig zijn er nog genoeg andere programma's.

9.1
 • Pluizenfilters zijn makkelijk te reinigen • Erg stil • Grote wastrommel met licht
 • Display erg donker • Standaard programma duurt vrij lang
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Bosch wtu87650nl Serie 6

  Bosch wtu87650nl Serie 6 is onder andere te koop bij

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 879,-

  Bezorging mogelijk vanaf maandag 08 november

  Ga naar Witgoedhuis

  Specificaties

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 64
  Energieklasse A ++

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepomp

  Bosch wtu87650nl Serie 6

  icon: Bosch wtu87650nl Serie 6

  Bosch - Wasdroger - Een stille warmtepompdroger met zelfreinigende condensor. Dankzij de zelfreinigende werking van de condensor heb je nauwelijks onderhoud. De wasdroger met energieklasse A++ heeft een vulgewicht van 8 kilo, waarmee je het wasgoed van een huishouden van 3 tot 5 personen droogt. Je hebt keuze uit 14 droogprogramma's, onder meer voor overhemden, dekens, handdoeken en dons. Indien je

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen