728x90: Bol Ad
Voordeel

Zes maanden gratis wassen bij aankoop Whirlpool FreshCare+

Door site-redactie - Prijs-update: 28 november 2022 -

Zes maanden gratis wassen

Bij aankoop van een Whirlpool FreshCare+ wasmachine, ontvang je nu 6 maanden gratis wassen met Ariel 3in1 Pods. Zes maanden wassen komt overeen met 112 wasbeurten, gebaseerd op een gemiddeld aantal wasbeurten per week met de aanbevolen dosering en normale wascondities.

Samenwerking Whirlpool en Ariel

Whirlpool is samen met Ariel de perfecte combinatie voor een stralend schone was. Waar de Whirlpool FreshCare+ wasmachines uitblinken in techniek versterkt Ariel dit met de 3in1 was Pods, waarmee je was heerlijk fris en schoon uit de machine komt.

FreshCare+ een nieuwe dimensie van frisheid

Het nieuwe FreshCare+ systeem houd je kleding langer lekker fris. Freshcare+ voorkomt de vorming van onaangename geuren in de trommel tot zes uur na afloop van het wasprogramma. Als je geen tijd hebt om de kleding uit de trommel te halen, is dit systeem de ideale oplossing om de was toch zacht en fris te houden. De FreshCare+ cyclus houdt de was in de trommel langer fris door de delicate kracht van stoom, afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. Dit zorgt voor luchtcirculatie binnen de trommel en voorkomt de vorming van onaangename geuren in je kleding. FreshCare+ kan geselecteerd worden zowel vóór als tijdens het wasprogramma en kan op ieder moment gestopt worden. Niet in combinatie met programma's speciaal voor delicaat wasgoed of beddengoed.

De actiemodellen zijn o.a. te koop bij onderstaande winkels


Populaire video voor artikel: Zes maanden gratis wassen bij aankoop Whirlpool FreshCare+

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen