Shopping

Top 10 wasmachine en droger sets. Koop de beste in 1 koop!

Door site-redactie - Prijs-update: 15 augustus 2020 -

Wasmachine en wasdroger complete set kopen?

Erg belangrijk is dat het vulgewicht tussen de wasmachine en droger gelijk is. Onderstaande wasmachines en wasdroger sets zijn speciaal door het merk op elkaar afgestemd zodat de innovatie in techniek en het vulgewicht, maar ook het uiterlijk op elkaar zijn afgestemd. Ook zijn beide machines door het merk tegelijk op de markt gebracht. Zo krijg je als consument de perfecte match. Ben je op zoek naar meer top wasmachines in één artikel? Klik dan hier: Beste wasmachine volgens Consumentenbond & Top 10

Tip: De condensdroger sets zijn goedkoper dan de warmtepompdroger sets

Snelmenu

Miele complete set: wasmachine + condensdroger

Deze wasmachine en droger zijn speciaal door Miele op elkaar afgestemd zodat de innovatie in techniek en het vulgewicht, maar ook het uiterlijk op elkaar zijn afgestemd. Ook zijn beide machines tegelijk door Miele op de markt gebracht. Zo krijg je als consument de perfecte match. Deze Miele set bestaat uit de wdb030 wcs wasmachine met bijpassende tdb130 wp wasdroger.

Miele set: wasmachine Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic

De Consumentenbond heeft deze wasmachine het predictaat Beste Koop toegekend. De energiezuinige koolborstelloze ProfiEco-motor heeft 1400 toeren en wast krachtig en stil. Daarnaast beschikt de machine over CapDosing en SoftCare-trommel.

Miele set: condensdroger Miele tdb130 wp Eco T1

De consumentenwebsite Kieskeurig heeft de tdb130 wp het predicaat Best Reviewed toegekend. Het PerfectDry systeem voorkomt met vochtigheidssensoren dat je wasgoed krimpt. De FragranceDos geurflacon geeft je wasgoed, indien gewenst, een lekkere frisse geur.

1

1. Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic

REVIEW 8.5
image: Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic - te koop vanaf:  719,-
image 0image 1image 2

Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - Energiezuinig, 1400 toeren, stil, elegant design, snel wassen met CapDosing en SoftCare-trommel. Miele-kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Top Product:
Vulgewicht: 7 kg
Geluidsniveau wassen: 50 dB
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 74 dB
Energieklasse: A+++
Type: Voorlader
2

2. Miele tdb130 wp Eco T1 Classic

REVIEW 9.0
image: Miele tdb130 wp Eco T1 Classic - te koop vanaf:  899,-
image 0image 1image 2

Droger - Best Reviewed Kieskeurig - Goede energieklasse warmtepompdroger met een maximaal vulgewicht van 7 kilogram.

Top Product:
Maximaal drooggewicht: 7 kg
Geluidsniveau: 66 dB
Energieklasse: A++

Miele complete set: wasmachine + warmtepompdroger

Deze wasmachine en droger zijn speciaal door Miele op elkaar afgestemd zodat de innovatie in techniek en het vulgewicht, maar ook het uiterlijk op elkaar zijn afgestemd. Ook zijn beide machines tegelijk door Miele op de markt gebracht. Zo krijg je als consument de perfecte match. Deze Miele set bestaat uit de wkh272 wps wasmachine met bijpassende Miele tch630 wp wasdroger.

Miele set: wasmachine Miele wkh272 wps W1 TwinDos

Kieskeurig heeft de wkh272 wps het predicaat Best Reviewed toegekend. De wasmachine is energiezuinig, zeer stil en heeft een centrifugesnelheid van 1600 toeren. De machine bezit het automatisch wasmiddel-doseersysteem TwinDos, SteamCare en meer!

Miele set: warmtepompdroger Miele tch630 wp Eco XL

De Consumentenbond heeft deze wasdroger het predictaat Beste uit de Test toegekend. Deze wasdroger is voorzien van een SoftCare trommel met honingraatstructuur, FragranceDos, een EcoDry filtersysteem en PerfectDry kalksensor dat de droogcyclus reguleert.

1

1. Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam

REVIEW 7.6
image: Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam - te koop vanaf:  549,-
image 0image 1image 2

Wasmachine – Kieskeurig Best Reviewed - Energiezuinige, zeer stille wasmachine met een centrifugesnelheid van 1600 toeren en een maximale capaciteit van 9 kg. De milieu bewuste en slimme wasmachine bezit het automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos, Quick PowerWash, SteamCare, speciale was functies en de Thermo SoftCare trommel met honingraatstructuur.

Top Product:
Vulgewicht: 9 kg
Geluidsniveau wassen: 46 dB
Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 72 dB
Energieklasse: A+++-40%
Type: Voorlader
2

2. Miele tch630 wp Eco XL

Wasdroger - Consumentenbond Beste uit de Test - Deze wasdroger met een capaciteit van 9 kg is voorzien van een SoftCare trommel met honingraatstructuur en een EcoDry filtersysteem. Een PerfectDry kalksensor reguleert de droogcyclus en FragranceDos geeft je wasgoed een fris geurtje.

Maximaal drooggewicht: 9 kg
Geluidsniveau: 64 dB
Energieklasse: A+++
Type: Warmtepompdroger

Siemens complete set: wasmachine + condensdroger

Deze wasmachine en droger zijn speciaal door Siemens op elkaar afgestemd zodat de innovatie in techniek en het vulgewicht, maar ook het uiterlijk op elkaar zijn afgestemd. Ook zijn beide machines tegelijk door Siemens op de markt gebracht. Zo krijg je als consument de perfecte match. Deze Siemens set bestaat uit de wm14N021nl wasmachine met bijpassende wt43n201nl wasdroger.

Siemens set: wasmachine Siemens wm14N021nl iQ300

Deze energiezuinige wasmachine is 10% energiezuiniger is dan de hoogste klasse op de markt. Dankzij de bijvulfunctie kan ‘vergeten’ wasgoed toegevoegd worden. De watersensor en laadsensorPlus stelt de beladinghoeveelheid en textielsoort vast om 65% te besparen.

Siemens set: condensdroger Siemens wt43n201nl iQ300

Energiezuinige condensdroger met trommel voor een maximale belading tot 7 kg en sensor-gestuurde autoDry technologie, dat voorkomt je wasgoed krimpt tijdens het drogen. Tenslotte heeft de Siemens droger een sneldroogprogramma dat je wasgoed in 40 min klaar is.

1

1. Siemens wm14N021nl iQ300 iSensoric

Wasmachine - Deze energiezuinige wasmachine is 10% energiezuiniger is dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -10%.

Vulgewicht: 7 kg
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 75 dB
Energieklasse: A+++ -10%
2

2. Siemens wt43n201nl iQ300

REVIEW 8.5
image: Siemens wt43n201nl iQ300 - te koop vanaf:  429,-
image 0image 1
Wehkamp

Droger - Energiezuinige condensdroger met trommel voor een maximale belading tot 7 kg, het Sensor-gestuurde autoDry technologie dat voorkomt wasgoed krimpt tijdens het drogen. De droger heeft ook een sneldroogprogramma dat je wasgoed met 40 min klaar heeft.

Maximaal drooggewicht: 7 kg
Geluidsniveau: 65 dB
Energieklasse: B
Type: Condensdroger

Siemens complete set: wasmachine + warmtepompdroger

Deze wasmachine en droger zijn speciaal door Siemens op elkaar afgestemd zodat de innovatie in techniek en het vulgewicht, maar ook het uiterlijk op elkaar zijn afgestemd. Ook zijn beide machines tegelijk door Siemens op de markt gebracht. Zo krijg je als consument de perfecte match. Deze Siemens set bestaat uit de wmh6y891nl wasmachine met bijpassende wt4h8y78nl wasdroger.

Siemens set: wasmachine Siemens wmh6y891nl iQ800 i-Dos

Zeer energiezuinig, automatisch wasmiddeldoseersysteem i-Dos, grote trommel, stil, 1600 toeren, speciaal sensorgestuurde anti-vlekken programma en WLAN verbindingsmogelijkheden met Home Connect. Met de Home Connect app heb je toegang tot je wasmachine.

Siemens set: warmtepompdroger wt4h8y78nl iQ800 iSensoric WiFi

Ruimte voor 9 kg wasgoed, een zelfreinigende condensor en keuze uit 14 droogprogramma's. Daarnaast beschikt de Siemens droger over de sensorgestuurde autoDry-technologie die voorkomt dat het wasgoed krimpt tijdens het drogen.

1

1. Siemens wt4h8y78nl iQ800 iSensoric WiFi

REVIEW 8.2
image: Siemens wt4h8y78nl iQ800 iSensoric WiFi - te koop vanaf:  799,-
image 0image 1image 2

Wasdroger - Ruimte voor 9 kg wasgoed, een zelfreinigende condensor en keuze uit 14 droogprogramma's maken deze warmtepompdroger een goede aanwinst voor elk huishouden.

Maximaal drooggewicht: 9 kg
Geluidsniveau: 63 dB
Energieklasse: A++
Type: Warmtepompdroger

Bosch complete set: wasmachine + condensdroger

Deze wasmachine en droger zijn speciaal door Bosch op elkaar afgestemd zodat de innovatie in techniek en het vulgewicht, maar ook het uiterlijk op elkaar zijn afgestemd. Ook zijn beide machines tegelijk door Bosch op de markt gebracht. Zo krijg je als consument de perfecte match. Deze Bosch set bestaat uit de wan28062nl wasmachine met bijpassende wtn83201nl wasdroger.

Bosch set: wasmachine Bosch wan28062nl

Deze energiezuinige machine van Bosch beschikt over een aantal ActiveWater sensoren om het water- en energieverbruik tot een absoluut minimum te beperken. Als je wasgoedvergeten bent kun je kunt de wasmachine pauzeren om er nog was aan toe te voegen.

Bosch set: condensdroger Bosch wtn83201nl

De condensdroger is aangenaam stil met 65 dB en is extreem stabiel en stil en de machine beschikt een unieke trommelstructuur voor de optimale bescherming van uw kleding, De droger stop automatisch wanneer droogtegraad is bereikt.

1

1. Bosch wan28062nl Serie 4

Wasmachine - De Bosch wan28062nl wast 7 kilogram op een zeer zuinige manier. Deze machine van Bosch beschikt namelijk over een aantal sensoren om het water- en energieverbruik tot een absoluut minimum te beperken.

Vulgewicht: 7 kg
Geluidsniveau wassen: 54 dB
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 75 dB
Energieklasse: A+++ -10%
Type: Voorlader
2

2. Bosch wtn83201nl Serie 4

Wasdroger - Optimale bescherming van uw kleding dankzij de unieke trommelstructuur (SensitiveDrying System), de machine is aangenaam stil met 65 dB en is extreem stabiel en stil dankzij speciale anti-vibratie wanden (AntiVibration Design). De wasdroger beschikt ook over AutoDry dat veilig is voor uw wasgoed want de machine stopt automatisch wanneer droogtegraad is bereikt.

Maximaal drooggewicht: 7 kg
Geluidsniveau: 65 dB
Energieklasse: B
Type: Condensdroger

Bosch complete set: wasmachine + warmtepompdroger

Deze wasmachine en droger zijn speciaal door Bosch op elkaar afgestemd zodat de innovatie in techniek en het vulgewicht, maar ook het uiterlijk op elkaar zijn afgestemd. Ook zijn beide machines tegelijk door Bosch op de markt gebracht. Zo krijg je als consument de perfecte match. Deze Bosch set bestaat uit de Bosch wayh2842nl wasmachine met bijpassende Bosch wtyh8782nl wasdroger.

Bosch set: wasmachine Bosch wayh2842nl i-Dos HomeConnect HomeProfessional

De energiezuinige Bosch HomeProfessional is misschien wel de beste wasmachine van de markt. I-DOS sensoren meten het gewicht, soort textiel en bevuiling voor automatisch wasmiddeldosering. Met Home Connect bedien je de machine op afstand.

Bosch set: warmtepompdroger Bosch wtyh8782nl HomeConnect HomeProfessional WiFi

De consumentenwebsite Kieskeurig heeft de wtyh8782nl het predicaat Best Reviewed toegekend. Energiezuinige en stille warmtepompdroger vanwege zijn lage geluidsniveau van 62 decibel en zelfreinigende condensor. Met Home Connect app.

1

1. Bosch wayh2842nl i-Dos Serie 8 Home Connect HomeProfessional

REVIEW 8.7
image: Bosch wayh2842nl i-Dos Serie 8 Home Connect HomeProfessional - te koop vanaf:  929,-
image 0image 1image 2

Wasmachine - Best Reviewed Kieskeurig - De energiezuinige Bosch HomeProfessional is misschien wel de beste wasmachine van de markt. De Bosch wayh2842nl doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel.

Top Product:
Vulgewicht: 9 kg
Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 74 dB
Energieklasse: A+++ -30%
2

2. Bosch wtyh8782nl Home Connect HomeProfessional WiFi

REVIEW 9.3
image: Bosch wtyh8782nl Home Connect HomeProfessional WiFi - te koop vanaf:  849,-
image 0image 1image 2

Wasdroger - Best Reviewed Kieskeurig - Energiezuinige en stille warmtepompdroger vanwege zijn lage geluidsniveau van 62 decibel en zelfreinigende condensor. Met een inhoud van 8 kilo is deze wasdroger geschikt voor een huishouden van 3 tot 5 personen.

Top Product:
Maximaal drooggewicht: 9 kg
Geluidsniveau: 62 dB
Energieklasse: A+++
Type: Warmtepompdroger

Samsung complete set: wasmachine + warmtepompdroger

Deze wasmachine en droger zijn speciaal door Samsung op elkaar afgestemd zodat de innovatie in techniek en het vulgewicht, maar ook het uiterlijk op elkaar zijn afgestemd. Ook zijn beide machines tegelijk door Samsung op de markt gebracht. Zo krijg je als consument de perfecte match. Deze Samsung set bestaat uit de ww90m760noa wasmachine met bijpassende dv90n8289aw wasdroger.

Samsung set: wasmachine Samsung ww90m760noa

Deze energiezuinige wasmachine A+++ (-40%) vermindert de duur van een wasbeurt tot 50% en het energieverbruik tot 20%, zonder dat dit ten koste gaat van de wasprestatie. De machie beschikt oa over QuickDrive, Was Recept, Was Planner, HomeCareWizard en veel meer.

Samsung set: warmtepompdroger Samsung dv90n8289aw

Deze energiezuinige warmptepompdroger (A+++) beschikt over 14 programma's en heeft speciale programma's voor wol, beddengoed en delicate of synthetische kleding. Dankzij de kinderbeveiliging kunnen nieuwsgierige kinderen niet bij de was komen.

1

1. Samsung ww90m760noa/en Addwash QuickDrive

Wasmachine - Deze Samsung ww90m760noa QuickDrive wasmachine vermindert de duur van een wasbeurt tot 50% en het energieverbruik tot 20%, zonder dat dit ten koste gaat van de wasprestatie. De ‘Q-Drum bestaat uit een grote hoofdtrommel en een plaat achterin de wasmachine, die onafhankelijk van elkaar draaien.

Top Product:
Vulgewicht: 9 kg
Geluidsniveau wassen: 49 dB
Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 75 dB
Energieklasse: A+++
Type: Voorlader
2

2. Samsung dv90n8289aw/en

Wasdroger - Best Reviewed Kieskeurig - De wasdroger beschikt over 14 programma's en heeft ook speciale programma's voor wol, beddengoed en delicate of synthetische kleding. Zo kies jij altijd het juiste programma voor jouw was.

Maximaal drooggewicht: 9 kg
Geluidsniveau: 63 dB
Energieklasse: A+++
Type: Warmtepompdroger
Maximaal drooggewicht: 9 kg
Geluidsniveau: 63 dB
Energieklasse: A+++
Type: Warmtepompdroger

AEG complete set: wasmachine + warmtepompdroger

Deze wasmachine en droger zijn speciaal door AEG op elkaar afgestemd zodat de innovatie in techniek en het vulgewicht, maar ook het uiterlijk op elkaar zijn afgestemd. Ook zijn beide machines tegelijk door AEG op de markt gebracht. Zo krijg je als consument de perfecte match. Deze AEG set bestaat uit de l8fe96cs wasmachine met bijpassende t8de95ew wasdroger.

AEG set: wasmachine AEG l8fe96cs ÖKOMix 8000 serie

ÖKOMix-technologie mixt wasmiddel & wasverzachter vooraf voordat ze in de trommel terechtkomen. Met ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen en het programma afgestemd. Daarnaast beschikt de machine ÖKOPower, DirectSpray, etc.

AEG set: warmtepompdroger AEG t8de95ew 8000 serie AbsoluteCare

Energiezuinige warmtepompdroger (A++) met AbsoluteCare systeem dat nauwkeurig de beweging en de droogtemperatuur controleert. SensiDry-technologie is een extra zekerheid om je wasgoed te beschermen. Tensoltte beschikt de machine over ÖKOFlow-filtersysteem.

1

1. AEG l8fe96cs 8000 serie ÖKOMix

REVIEW 9.0
image: AEG l8fe96cs 8000 serie ÖKOMix - te koop vanaf:  899,-
image 0image 1image 2
Witgoedhuis

Wasmachine - In een traditionele wasmachine bereikt wasverzachter minder dan een derde van de vezels. Dankzij de ÖKOMix-technologie worden wasmiddel en wasverzachter vooraf vermengd met water zodat ze volledig worden opgelost en geactiveerd nog voordat ze in de trommel terechtkomen.

Vulgewicht: 9 kg
Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 75 dB
Energieklasse: A+++
2

2. AEG t8de95ew 8000 serie AbsoluteCare

Wasdroger - In deze energiezuinige warmtepompdroger droog je alle soorten textiel die je ook in de wasmachine wast. Dankzij het AbsoluteCare systeem controleert de droger nauwkeurig de beweging en de droogtemperatuur.

Maximaal drooggewicht: 9 kg
Geluidsniveau: 65 dB
Energieklasse: A++
Type: Warmtepompdroger

Beko complete set: wasmachine + warmtepompdroger

Deze wasmachine en droger zijn speciaal door Beko op elkaar afgestemd zodat de innovatie in techniek en het vulgewicht, maar ook het uiterlijk op elkaar zijn afgestemd. Ook zijn beide machines tegelijk door Beko op de markt gebracht. Zo krijg je als consument de perfecte match. Deze Beko set bestaat uit de wtv8744xdw wasmachine met bijpassende dh 8544 rxw wasdroger.

Beko set: wasmachine Beko wtv8744xdw

Met behulp van een set peddels en een speciaal ontworpen trommelpatroon wordt een golfvormige beweging gecreëerd die jouw wasgoed zachtjes laat bewegen binnen in de machine. De OptiSense-technologie in de trommeldroger optimaliseert de droogcyclus.

Beko set: warmtepompdroger Beko dh 8544 rxw

Duurzame, efficiënte warmtepompdroger en ongelooflijk stil in gebruik. Deze sensorgestuurde droger heeft een A+++ energielabel en heeft 16 verschillende droogprogramma´s. De ProSmart Inverter-motor is stiller, efficiënter en duurzamer dan een conventionele motor.

1

1. Beko wtv8744xdw

Wasmachine - De Beko wtv8744xdw is een wasmachine met een capaciteit van 8 kilogram wasgoed. Ideaal dus voor een gezin van 4 of 5 personen.

Vulgewicht: 8 kg
Geluidsniveau wassen: 51 dB
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 51 dB
Energieklasse: A+++ -10%
Type: Voorlader
2

2. Beko dh 8544 rxw

image: Beko dh 8544 rxw - te koop vanaf:  699,-
image 0image 1image 2
Media Markt

Wasdroger - Duurzame warmtepompdroger, efficiënt en ongelooflijk stil in gebruik. Deze sensorgestuurde warmtepompdroger heeft een A+++ energielabel, alleen de waslijn is zuiniger.

Maximaal drooggewicht: 8 kg
Geluidsniveau: 64 dB
Energieklasse: A+++
Type: Warmtepompdroger

LG complete set: wasmachine + condensdroger

Deze wasmachine en droger zijn speciaal door LG op elkaar afgestemd zodat de innovatie in techniek en het vulgewicht, maar ook het uiterlijk op elkaar zijn afgestemd. Ook zijn beide machines tegelijk door LG op de markt gebracht. Zo krijg je als consument de perfecte match. Deze LG set bestaat uit de f14u2tdn0 wasmachine met bijpassende rc80u2av3w wasdroger.

LG set: wasmachine LG f14u2tdn0 TurboWash

Energiezuinige en betrouwbare wasmachine met energielabel A+++ -40%. Met TurboWash was je sneller wassen, zuiniger dan een volledig programma, maar met hetzelfde schoonresultaat. De beste zorg voor je was met 6 motion en duurzaam door de Direct Drive motor.

LG set: warmtepompdroger LG rc80u2av3w

Een warmtepompdroger met zelfreinigende condensor, waarbij de condensor zichzelf reinigt, waardoor jij minder onderhoud hebt. Met energielabel A+++ -10% is de droger zeer energiezuinig. Met SmartThinQ bedien je je droger op afstand.

1

1. LG f14u2tdn0 TurboWash Direct Drive

image: LG f14u2tdn0 TurboWash Direct Drive - te koop vanaf:  408,-
image 0image 1image 2
Wehkamp

Wasmachine - Energiezuinig en betrouwbaar. Met een laadvermogen groot genoeg voor een gezin van 5 personen en energielabel A+++ -40% haal je een betrouwbare wasmachine in huis.

Vulgewicht: 8 kg
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 73 dB
Energieklasse: A+++ -40%
2

2. LG rc80u2av3w

Wasdroger - Een warmtepompdroger met zelfreinigende condensor. De condensor reinigt zichzelf tijdens het drogen, waardoor jij minder onderhoud hebt.

Maximaal drooggewicht: 8 kg
Geluidsniveau: 62 dB
Energieklasse: A+++ -10%
Type: Warmtepompdroger

Handig: wat is de beste wasmachine of droger?

Klik hier om ons artikel te lezen waarin we alle best beoordeelde wasmachines en alle best beoordeelde wasdrogers voor je op een rijtje hebben gezet

Handig: het verschil tussen een condens en warmtepomp?

In de bovenstaande setjes hebben we de wat goedkopere condensdroger en de duurdere warmtepompdroger opgenomen. Zie hieronder de verschillen.

Condensdroger

De condensdroger heeft een geïntegreerd waterreservoir om het condensvocht op te vangen. De was is hiermee lekker snel droog, maar niet op de (energie)zuinigste manier. Je moet op tijd de waterbak legen of de droger aansluiten op een waterafvoer wat erg handig is.

Warmtepompdroger

De warmtepompdroger lijkt op de condensdroger, maar is veel zuiniger. Deze gebruikt ongeveer de helft van de energie die de condensdroger gebruikt en is dus niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. In aanschaf is deze droger duurder dan de condensdroger, maar als je de droger gemiddeld drie keer per week gebruikt, verdien je je aanschaf in minder dan 7 jaar weer terug dankzij zijn zuiniger energieverbruik. Een extra voordeel is dat de warmtepompdroger de was op lagere temperaturen droogt. Je hoeft de was dus niet te scheiden. Alles kan er in één keer in.

Afvoerdroger

In bovenstaande setjes hebben we geen afvoerdrogers opgenomen. Een afvoerdroger kan snel zijn, maar niet zuinig. Bij een afvoerdroger wordt de vochtige lucht door een buis, door het dak, raam of muur afgevoerd wat erg onhandig kan zijn, ook met installeren.

Handig: zo kies je de beste wasdroger (video)

Zie hieronder de video'sPopulaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen