Shopping

Top 10 wasmachine en droger sets. Koop de beste in 1 koop!

Door site-redactie - Prijs-update: 25 oktober 2020 -

Wasmachine en wasdroger complete set kopen?

Erg belangrijk is dat het vulgewicht tussen de wasmachine en droger gelijk is. Onderstaande wasmachines en wasdroger sets zijn speciaal door het merk op elkaar afgestemd zodat de innovatie in techniek en het vulgewicht, maar ook het uiterlijk op elkaar zijn afgestemd. Ook zijn beide machines door het merk tegelijk op de markt gebracht. Zo krijg je als consument de perfecte match. Ben je op zoek naar meer top wasmachines in één artikel? Klik dan hier: Beste wasmachine volgens Consumentenbond & Top 10

Tip: De condensdroger sets zijn goedkoper dan de warmtepompdroger sets

Snelmenu

Miele complete set: wasmachine + condensdroger

Wasmachine Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic

De Consumentenbond heeft deze wasmachine het predicaat Beste Koop toegekend. De energiezuinige koolborstelloze ProfiEco-motor heeft 1400 toeren en wast krachtig en stil. Daarnaast beschikt de machine over CapDosing en SoftCare-trommel.

Condensdroger Miele tda150 c Classic

Op dit moment is de Miele tda 150 C de beste keus als je op zoek bent naar een goede Miele condensdroger. De FragranceDos geurflacon geeft je wasgoed, indien gewenst, een lekkere frisse geur.

1

1. Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic

REVIEW 8.5
image: Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic - te koop vanaf:  699,-
image 0image 1image 2

Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - Energiezuinig, 1400 toeren, stil, elegant design, snel wassen met CapDosing en SoftCare-trommel. Miele-kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Top Product:
Vulgewicht: 7 kg
Geluidsniveau wassen: 50 dB
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 74 dB
Energieklasse: A+++
Type: Voorlader
2

2. Miele tda150 c Classic FragranceDos

REVIEW 9.7
image: Miele tda150 c Classic FragranceDos - te koop vanaf:  799,-
image 0image 1image 2

Wasdroger - Goede energieklasse condensdroger met een maximaal vulgewicht van 7 kilogram. De droger geeft zelf aan dat je het pluizenfilter moet reinigen.

Top Product:
Maximaal drooggewicht: 7 kg
Geluidsniveau: 63 dB
Energieklasse: B
Type: Condensdroger

Miele complete set: wasmachine + warmtepompdroger

Wasmachine Miele WSG363 WCS

De Miele WSG 363 WCS is een ruime zeer energiezuinige wasmachine voor een huishouden van 5 personen of meer. De PowerWash techniek zorgt er zo voor dat je water bespaart en toch effectief vlekken verwijdert. Met het QuickPowerWash programma was je een halfvolle trommel binnen 60 minuten schoon. Naast je eigen wasmiddel en wasverzachter gebruik je CapDosing wascapsules. In elke capsule zit precies genoeg wasmiddel voor een specifieke stof. Op deze manier blijven kwetsbare kledingstukken langer mooi.

Warmtepompdroger Miele TWR860 WP

De Miele TWR 860 WP warmtepompdroger is voorzien van een SoftCare trommel met honingraatstructuur, WiFiConn@ct, een EcoDry filtersysteem en PerfectDry kalksensor dat de droogcyclus reguleert.

1

1. Miele wsg363 wcs PowerWash 2.0

Wasmachine - De Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 is een ruime zeer energiezuinige wasmachine voor een huishouden van 5 personen of meer. De wasautomaat sproeit water van bovenaf over je kleding.

Top Product:
Vulgewicht: 9 kg
Geluidsniveau wassen: 48 dB
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 72 dB
Energieklasse: A+++-40%
Type: Voorlader
2

2. Miele TWR860 WP

Wasdroger - De Miele warmtepompdroger TWR 860 WP is een ruime wasdroger met een vulcapaciteit van 9 kg. Door de unieke honingraatstructuur van de trommel ontstaat in de uithollingen een luchtkussen die het wasgoed zachtjes opvangt.

Top Product:
Maximaal drooggewicht: 9 kg
Geluidsniveau: 62 dB
Energieklasse: A+++
Type: Warmtepompdroger

Siemens complete set: wasmachine + condensdroger

Siemens set: wasmachine Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric

De Consumentenbond heeft de Siemens wmn16t3471 het predicaat Beste uit de Test toegekend en de consumentenwebsite Kieskeurig heeft de wmn16t3471 het predicaat Best Reviewed toegekend. De wmn16t3471 is heeft bijzonder lage energieklasse, 1600 instelbaar toerental en een maximale belading van 7 kg. Met deze iSensoric Premium wasmachine met elegant design met vol-elektronische bediening, beschik je over 12 wasprogramma's waaronder een paar speciale- Super15 en Snel+Mix, blouses/overhemden, en een Wol handwas. Deze energiezuinige wasmachine is 30% energiezuiniger is dan de hoogste klasse op de markt.

Siemens set: condensdroger wt43n202nl iQ300

De Consumentenbond heeft de Siemens wt43n202nl condensdroger het predicaat Beste uit de Test toegekend. De wt43n202nl condensdroger droogt de was op een hoge temperatuur en daardoor is deze droger relatief snel. De vochtigheidssensor meet wanneer jouw wasgoed droog genoeg is. Het programma stopt dan automatisch, waardoor de droogbeurt nooit langer duurt dan nodig is. Op het digitale display zie je hoe lang de droger nog bezig is. Wanneer de droger klaar is geeft hij een geluidssignaal, zodat je precies weet wanneer je je was er uit kan halen.

1

1. Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric

REVIEW 9.1
image: Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric - te koop vanaf:  622,-
image 0image 1image 2
Coolblue

Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - Kieskeurig Best Reviewed - Een bijzonder lage energieklasse, 1600 instelbaar toerental en een maximale belading van 7 kg. Met deze iSensoric Premium wasmachine met elegant design met vol-elektronische bediening, beschik je over 12 wasprogramma's waaronder een paar speciale- Super15 en Snel+Mix, blouses/overhemden, en een Wol handwas.

Top Product:
Vulgewicht: 7 kg
Geluidsniveau wassen: 50 dB
Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 74 dB
Energieklasse: A+++ -30%
Type: Voorlader
2

2. Siemens WT43N202NL iQ300 Condensdroger

Wasdroger - Consumentenbond Beste uit de Test - Op zoek naar een condensdroger met speciaal Outdoor programma? Dan is de Siemens WT43N202NL ideaal voor jou. Een condensdroger droogt de was op een hoge temperatuur.

Maximaal drooggewicht: 7 kg
Geluidsniveau: 65 dB
Energieklasse: B
Type: Condensdroger

Siemens complete set: wasmachine + warmtepompdroger

Siemens set: wasmachine Siemens wm14t463nl iQ500

De Consumentenbond heeft de wm14t463nl het Beste Koop predicaat toegekend. Deze energiezuinige machine wast al je wasgoed schoon en de sensoren meten de hoeveelheid wasgoed en passen hier het waterverbruik op aan. Deze beste koop wasmachine heeft energielabel A+++-30% en een vulgewicht van 8 kilogram. Dit is 30% zuiniger dan A+++. Het wasgoed van een huishouden van 3 tot 5 personen stop je dan ook in één keer in de kledingbeschermende trommel. Met de optie speedPerfect heb je de keuze om programma's te verkorten.

Siemens set: warmtepompdroger Siemens wt7u4660nl iQ500

Deze iSensoric warmtepompdroger met zelfreinigende condensor is energiezuinig en heeft elektronische besturing en een maximale belading van 8 kg. Ook is deze droger voorzien van een groot en overzichtelijk digitaal multi-Touch LED-Display voor een eindtijduitstel, start/pauze knop, droogtegraad, SpeedPerfect, fijnafstelling droogtegraad, "Antikreuk 120min en voor myFavorite. Verder is de wasdroger voorzien van LED trommelverlichting antivibratiedesign, RVS SoftDry trommel, wasgoedmeenemers met Soft-design, een signaal bij einde programma en een Comfort deurvergrendeling met kinderbeveiliging op de deur. Het ergonomische bedieningspaneel is geheld zodat bij onderbouw het eenvoudig bedienbaar blijft.

1

1. Siemens wm14t463nl iQ500 iSensoric

Wasmachine - Consumentenbond Beste Koop - Deze energiezuinige machine wast al je wasgoed schoon en de sensoren meten de hoeveelheid wasgoed en passen hier het waterverbruik op aan. Deze beste koop wasmachine heeft energielabel A+++-30% en een vulgewicht van 8 kilogram.

Vulgewicht: 8 kg
Geluidsniveau wassen: 49 dB
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 76 dB
Energieklasse: A+++ -30%
Type: Voorlader
2

2. Siemens wt7u4660nl iQ500 iSensoric autoDry

REVIEW 9.5
image: Siemens wt7u4660nl iQ500 iSensoric autoDry - te koop vanaf:  699,-
image 0image 1image 2

Droger - iSensoric warmtepompdroger met zelfreinigende condensor, energiezuinig, met elektronische besturing en een maximale belading van 8 kg. Ook is deze droger voorzien van een groot en overzichtelijk digitaal multi-Touch LED-Display voor een eindtijduitstel, start/pauze knop, droogtegraad, SpeedPerfect, fijnafstelling droogtegraad, "Antikreuk 120min en voor myFavorite.

Top Product:
Maximaal drooggewicht: 8 kg
Geluidsniveau: 64 dB
Energieklasse: A++
Type: Warmtepompdroger
Maximaal drooggewicht: 8 kg
Geluidsniveau: 64 dB
Energieklasse: A++

Bosch complete set: wasmachine + condensdroger

Bosch set: wasmachine Bosch wnat323471

De Bosch wnat323471heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Deze zeer energiezuinige wasmachine van Bosch beschikt over een aantal ActiveWater sensoren om het water- en energieverbruik tot een absoluut minimum te beperken.

Bosch set: condensdroger Bosch wtn83202nl

De Consumentenbond heeft deze condensdroger het predicaat Beste uit de Test toegekend. De condensdroger is uitgerust met makkelijk te bedienen TouchControl toetsen. Met behulp van LED-indicatie wordt het programmaverloop duidelijk weergegeven.

1

1. Bosch wnat323471 Serie 6 EcoSilence

Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - Bijzonder veelzijdig, zuinig en laat je was opvallend droog uit de trommel komen. De machine is extreem stil, duurzaam en zuinig wassen dankzij de unieke, efficiënte koolborstelloze motor.

Top Product:
Vulgewicht: 7 kg
Geluidsniveau wassen: 50 dB
Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 74 dB
Energieklasse: A+++ -30%
Type: Voorlader
2

2. Bosch Serie 4 wtn83202nl

Wasdroger - Consumentenbond Beste uit de Test - Met de Bosch WTN83202NL condensdroger bied jou gemakkelijke oplossingen voor perfecte resultaten. Je plaatst het wasgoed in de roestvrijstalen trommel en kunt het programma eenvoudig starten.

Maximaal drooggewicht: 7 kg
Geluidsniveau: 65 dB
Energieklasse: B
Type: Condensdroger

Bosch complete set: wasmachine + warmtepompdroger

Bosch set: wasmachine Bosch wayh2842nl i-Dos HomeConnect HomeProfessional

De energiezuinige Bosch HomeProfessional is misschien wel de beste wasmachine van de markt. I-DOS sensoren meten het gewicht, soort textiel en bevuiling voor automatisch wasmiddeldosering. Met Home Connect bedien je de machine op afstand.

Bosch set: warmtepompdroger Bosch wtyh8782nl HomeConnect HomeProfessional WiFi

De consumentenwebsite Kieskeurig heeft de wtyh8782nl het predicaat Best Reviewed toegekend. Energiezuinige en stille warmtepompdroger vanwege zijn lage geluidsniveau van 62 decibel en zelfreinigende condensor. Met Home Connect app.

1

1. Bosch wayh2842nl i-Dos Serie 8 Home Connect HomeProfessional

REVIEW 8.7
image: Bosch wayh2842nl i-Dos Serie 8 Home Connect HomeProfessional - te koop vanaf:  861,-
image 0image 1image 2
Coolblue

Wasmachine - Best Reviewed Kieskeurig - De energiezuinige Bosch HomeProfessional is misschien wel de beste wasmachine van de markt. De Bosch wayh2842nl doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel.

Top Product:
Vulgewicht: 9 kg
Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 74 dB
Energieklasse: A+++ -30%
2

2. Bosch WTXH8E70NL

image: Bosch WTXH8E70NL - te koop vanaf:  1.259,-
image 0image 1
Media Markt

Warmtepompdroger - De Bosch WTXH8E70NL warmtepompdroger is in februari en april 2020 naar voren gekomen als Best Reviewed op Kieskeurig.nl. De WTXH8E70NL droogt de was tot wel 9 kg energiezuinig.

Top Product:
Maximaal drooggewicht: 9 kg
Geluidsniveau: 62 dB
Energieklasse: A+++
Type: Warmtepompdroger

Samsung complete set: wasmachine + warmtepompdroger

Samsung set: wasmachine Samsung ww9bm76nn2m/en

Deze energiezuinige wasmachine A+++ (-20%) vermindert de duur van een wasbeurt tot 50% en het energieverbruik tot 20%, zonder dat dit ten kosten gaat van de wasprestatie. De machine beschikt onder andere over AddWash, waarmee je terwijl de wasmachine draait nog wasgoed toevoegen.

Samsung set: warmtepompdroger Samsung dv90n62632w

De consumentenorganisatie Kieskeurig heeft deze wasdroger het predicaat Best Reviewed toegekend. De Samsung DV90N62632W warmtepompdroger: nieuwe technologie, groot gebruiksgemak om je kleding, handdoeken en beddengoed te drogen en lekker zacht te maken. Deze energiezuinige warmptepompdroger (A+++) beschikt over 14 programma's en heeft speciale programma's voor wol, beddengoed en delicate of synthetische kleding.

1

1. Samsung WW9BM76NN2M/EN QuickDrive AddWash

Wasmachine - Wil je graag energiezuinig en snel wassen? Dan hoef je niet verder te kijken, want de Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM76NN2M/EN wast tot wel twee keer zo snel en verbruikt tegelijkertijd 20% minder energie! Deze wasmachine kan je trouwens ook helpen om het beste wasprogramma te kiezen. Zo kun je altijd rekenen op perfect schoon wasgoed!.

Top Product:
Vulgewicht: 9 kg
Geluidsniveau wassen: 49 dB
Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 75 dB
Energieklasse: A+++
Type: Voorlader
2

2. Samsung dv90n62632w

Wasdroger - Beste Reviewed Kieskeurig - De Samsung DV90N62632W/EN warmtepompdroger: nieuwe technologie, groot gebruiksgemak Om je kleding, handdoeken en beddengoed te drogen en lekker zacht te maken, investeer je in een hoogstaande warmtepompdroger zoals de Samsung DV90N62632W/EN. Winter of zomer, je hoeft nooit meer naar de buienradar te kijken om te beslissen wanneer je nu eindelijk de was kunt doen.

Maximaal drooggewicht: 9 kg
Geluidsniveau: 65 dB
Energieklasse: A+++
Type: voorlader

AEG complete set: wasmachine + warmtepompdroger

AEG set: wasmachine AEG L6FBNR1

Een zeer energiezuinige AEG-wasmachine, die maar liefst 30% energiezuiniger is dan A+++. De L6FBNR1 heeft 1600 toeren en ProSense. Met de ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen, met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en jouw kleding blijft mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.

AEG set: warmtepompdroger AEG T9DENS87

De Consumentenbond heeft deze warmtepompdroger het predicaat Beste uit de Test toegekend. De AEG T9DENS87 is over een nieuwe FiberPro warmtepompdroger met een unieke 3D Scan Technologie. Deze techniek zorgt er niet alleen voor dat de wasdroger vocht aan de buitenkant van het kledingstuk detecteert, maar ook heel handig aan de binnenkant. Het is een zeer energiezuinige warmtepompdroger (A+++) met AbsoluteCare systeem dat nauwkeurig de beweging en de droogtemperatuur controleert.

1

1. AEG L6FBNR1 ProSense

Wasmachine - Kleding is gemaakt om te dragen, maar heeft verzorging nodig om mooi te blijven. Of het nu gaat om één overhemd of een volledige lading wast, wasmachines van AEG passen de cyclus aan en verminderen slijtage door grondig te wassen met zo min mogelijk tijd, water en energie.

Top Product:
Vulgewicht: 8 kg
Geluidsniveau wassen: 50 dB
Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 75 dB
Energieklasse: A+++ -30%
Type: Voorlader
2

2. AEG T9DENS87

Wasdroger - Consumentenbond Beste uit de Test - AEG introduceert een nieuwe FiberPro warmtepompdroger met een unieke 3D Scan Technologie. Deze techniek zorgt er niet alleen voor dat de wasdroger vocht aan de buitenkant van het kledingstuk detecteert, maar ook heel handig aan de binnenkant.

Maximaal drooggewicht: 8 kg
Geluidsniveau: 63 dB
Energieklasse: A+++
Type: Warmtepompdroger

AEG complete set: wasmachine + warmtepompdroger

AEG set: wasmachine AEG L6FBKOLN

De AEG L6FBKOLN maakt optimaal gebruik van nieuwe en energiezuinige technologie met een uitstekende A+++ energie-efficiëntieklasse volgens nieuwe EU-richtlijnen. De AEG L6FBKOLN ProSense heeft een droogresultaat van b en 1400 toeren.

AEG set: warmtepompdroger AEG T9DEN87CC

De Consumentenbond heeft deze warmtepompdroger het predicaat Beste uit de Test toegekend. De AEG T9DEN87CC is een energiezuinige warmtepompdroger met unieke 3DScan-technologie. Vocht wordt zowel aan de binnen- als buitenkant van de kleding gedetecteerd. Deze droger heeft 8 kilogram vulgewicht en energieklasse A+++.

1

1. AEG L6FBKOLN ProSense

Wasmachine - De AEG L6FBKOLN maakt optimaal gebruik van nieuwe en energiezuinige technologie met een uitstekende A+++ energie-efficiëntieklasse volgens nieuwe EU-richtlijnen.

Top Product:
Vulgewicht: 8 kg
Geluidsniveau wassen: 50 dB
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 74 dB
Energieklasse: A+++
Type: Voorlader
2

2. AEG T9DEN87CC FiberPro

Wasdroger - Consumentenbond Beste uit de Test - De AEG T9DEN87CC is een energiezuinige warmtepompdroger met unieke 3DScan-technologie. Vocht wordt zowel aan de binnen- als buitenkant van de kleding gedetecteerd.

Maximaal drooggewicht: 8 kg
Geluidsniveau: 63 dB
Energieklasse: A+++
Type: Warmtepompdroger

Beko complete set: wasmachine + warmtepompdroger

Beko set: wasmachine Beko wtv7812bs

De Beko wasmachine WTV7812BS is een veelzijdige machine die je fijne zijden overhemd of je zachte wollen trui net zo goed behandeld als je vuile sportkleren. Dus kies voor deze wasmachine als je al je kleren veilig schoon wilt krijgen.

Beko set: warmtepompdroger Beko ds7331px0bx

Deze warmtepompdroger is zeer energiezuinig dankzij zijn elektronische besturing. De machine heeft energielabel A+. De droger is ideaal geschikt voor huishouden van 1 a 2 personen. Hij heeft namelijk een vulgewicht van maximaal 7 kilogram. De droger heeft onder andere 15 programma's, onder deze programma´s vind je onder andere een programma speciaal voor synthetische kleding en een jeansprogramma. Dankzij de automatische anti-kreukfase komt je kleding kreukvrij uit de trommel en bespaar je jezelf tijd achter de strijkplank. Hij is voorzien van een kinderslot dus er kunnen geen ongelukken gebeuren.

1

1. Beko wtv7812bs

Wasmachine - De Beko wasmachine WTV7812BS is een veelzijdige machine die je fijne zijden overhemd of je zachte wollen trui net zo goed behandeld als je vuile sportkleren. Dus kies voor deze wasmachine als je al je kleren veilig schoon wilt krijgen.

Vulgewicht: 7 kg
Geluidsniveau wassen: 49 dB
Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 74 dB
Energieklasse: A+++
Type: Voorlader
2

2. Beko ds7331px0bx

Wasdroger - Deze warmtepompdroger is zeer energiezuinig dankzij zijn elektronische besturing. De machine heeft energielabel A+.

Maximaal drooggewicht: 7 kg
Geluidsniveau: 65 dB
Energieklasse: A+
Type: Voorlader

Beko complete set: wasmachine + warmtepompdroger

Beko set: wasmachine Beko WTV 8744 XDOS

Deze Beko wasmachine WTV8744XDOS, met energieklasse A+++ en een vulgewicht van 8 kg (1400 toeren), heeft een automatische watercontrole systeem waarmee de hoeveelheid water automatisch wordt aangepast op de lading wasgoed. Hiermee krijg je een optimaal wasresultaat. Ook kun je de optie kinderbeveiliging activeren en voorkomen dat je kinderen de instellingen veranderen.

Beko set: warmtepompdroger Beko dr8534gx0

De Consumentenbond heeft deze warmtepompdroger het predicaat Beste Koop toegekend. De Beko warmtepompdroger dr8534gxo voldoet aan veel eisen. Hij is energiezuinig, niet duur in aanschaf en kan wel acht kilo was tegelijk drogen. Dit apparaat is een goede keuze voor een gezin met kinderen.

1

1. Beko WTV 8744 XDOS

Wasmachine - Deze Beko wasmachine WTV 8744 XDOS, met energieklasse A+++ en een vulgewicht van 8 kg (1400 toeren), heeft een automatische watercontrole systeem waarmee de hoeveelheid water automatisch wordt aangepast op de waslading. Hiermee krijg je een optimaal wasresultaat.

Top Product:
Vulgewicht: 8 kg
Geluidsniveau wassen: 51 dB
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 74 dB
Energieklasse: A+++
Type: Voorlader
2

2. Beko dr8534gx0

Wasdroger - Consumentenbond Beste Koop - De Beko warmtepompdroger dr8534gxo voldoet aan veel eisen. Hij is energiezuinig, niet duur in aanschaf en kan wel acht kilo was tegelijk drogen.

Maximaal drooggewicht: 8 kg
Geluidsniveau: 66 dB
Energieklasse: A+++
Type: voorlader

Haier complete set: wasmachine + condensdroger

Haier set: wasmachine Haier hw80-b14636

De Haier HW80-B14636 is een energiezuinige wasmachine met een vulcapaciteit van 8 kg. Het toestel beschikt over heel wat technologische functies en heeft een innovatieve koolborstelloze motor. Dankzij de Anti Bacterial Treatment-functie krijgen bacteriën geen kans in dit toestel, ook al was je op een lage temperatuur.

Haier set: condensdroger Haier hd80-b636w

De Haier condensdroger HD80-B636W zorgt voor een perfect droge was! Je hebt een uitgebreide keuze aan droogprogramma’s en omdat het een condensdroger is, kun je hem overal in huis plaatsen. Geen gedoe meer met droogrekken in huis en je hoeft je was ook vrijwel niet meer te strijken!

1

1. Haier hw80-b14636

Wasmachine - De Haier HW80-B14636 is een energiezuinige wasmachine met een vulcapaciteit van 8 kg. Het toestel beschikt over heel wat technologische functies en heeft een innovatieve koolborstelloze motor.

Top Product:
Vulgewicht: 8 kg
Geluidsniveau wassen: 56 dB
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 72 dB
Energieklasse: A+++ 40%
Type: Voorlader
2

2. Haier hd80-b636w

image: Haier hd80-b636w - te koop vanaf:  429,-
image 0image 1image 2
Coolblue

Wasdroger- Zoek je een wasdroger die optimaal presteert? De Haier condensdroger HD80-B636W zorgt voor een perfect droge was! Je hebt een uitgebreide keuze aan droogprogramma’s en omdat het een condensdroger is, kun je hem overal in huis plaatsen. Geen gedoe meer met droogrekken in huis en je hoeft je was ook vrijwel niet meer te strijken!.

Top Product:
Maximaal drooggewicht: 8 kg
Geluidsniveau: 68 dB
Type: condensdroger

Haier complete set: wasmachine + warmtepompdroger

Haier set: wasmachine Haier HW80-B14979

De Haier HW80-B14979 is een stille wasmachine dankzij de koolborstelloze Direct Motion motor. Je kunt deze wasmachine gerust vlak bij je woon- of slaapkamer zetten. Behalve stil wast hij ook nog eens energiezuinig schoon. De Haier HW80-B14979 is 40% zuiniger dan energieklasse A+++. Met een vulgewicht van 8 kilogram heb je genoeg plek voor de was van een gezin met één of 2 kinderen. Je kunt kiezen uit 14 wasprogramma's, bijvoorbeeld voor wol, sport- en babykleding. Met het SteamPlus stoomprogramma verminder je na het wassen kreukels. Handig, hierdoor hoef je minder te strijken. Als de was aan het draaien is, kun je het resterend aantal minuten op het digitale display zien. Op het digitale display selecteer je ook het aantal graden en toeren.

Haier set: warmtepompdroger Haier HD80-A636-DF

De Haier HD80-A636-DF is een warmtepompdroger met een vulgewicht van 8 kilo; genoeg voor de was van een gezin met 2 kinderen. Weet je niet zeker hoelang en op welke temperatuur je je handdoeken, dekens of babykleding moet drogen? De Haier gelukkig wel. Kies uit één van de 16 diverse programma's om zeker te zijn van een intacte en droge was. De warmtepompdroger geeft aan wanneer je kleding weer droog is en is voorzien van trommelverlichting.

1

1. Haier HW80-B14979

image: Haier HW80-B14979 - te koop vanaf:  549,-
image 0image 1image 2
Coolblue

Wasmachine - De Haier HW80-B14979 is een stille wasmachine dankzij de koolborstelloze Direct Motion motor. Je kunt deze wasmachine gerust vlak bij je woon- of slaapkamer zetten.

Top Product:
Vulgewicht: 8 kg
Geluidsniveau wassen: 54 dB
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 69 dB
Energieklasse: A+++ -40%
Type: Voorlader
2

2. Haier HD80-A636-DF

image: Haier HD80-A636-DF - te koop vanaf:  549,-
image 0image 1image 2
Coolblue

Wasdroger - De Haier HD80-A636-DF is een warmtepompdroger met een vulgewicht van 8 kilo; genoeg voor de was van een gezin met 2 kinderen. Weet je niet zeker hoelang en op welke temperatuur je je handdoeken, dekens of babykleding moet drogen? De Haier gelukkig wel.

Maximaal drooggewicht: 8 kg
Geluidsniveau: 67 dB
Energieklasse: A++
Type: Warmtepompdroger

LG complete set: wasmachine + warmtepompdroger

LG set: wasmachine LG F4WV909P2

De LG F4WV909P2 wasmachine is voorzien van vele handige functies en heeft een trommel waarin je tot wel 9 kg kleding per keer wast. Geharde, duurzaam en elegante deur van glas en hygiënische en duurzame roestvrijstalen lifters. Het display is beter zichtbaar en de knop is groter gemaakt en afgewerkt met een metalen finish. Deze wasmachine wast erg zuinig met energielabel A+++ -50% en is daarnaast ook bijzonder stil in gebruik met slechts 48 dB.

LG set: warmtepompdroger LG RC90V9AV3Q

Met deze LG RC90V9AV3Q warmtepompdroger droog je jouw kleding snel, stil en zuinig met energielabel A+++ en een geluidsniveau met slechts 62 dB. In deze droger past maar liefst 9 kilo wasgoed en je bedient de droger eenvoudig dankzij de draaiknop, druk- en tiptoetsen. Op het led-display kun je zien hoelang je droogprogramma nog duurt. Ook is de LG RC90V9AV3Q wasdroger voorzien van 14 programma's, waaronder een speciaal programma voor je beddengoed of sportkleding, ook heeft de machie een handig strijkvrij-programma waarmee jouw kledingstukken kreukvrij uit de droger komen; en dat scheelt weer tijd.

1

1. LG F4WV909P2

Wasmachine - De LG F4WV909P2 wasmachine is voorzien van vele handige functies en heeft een trommel waarin je tot wel 9 kg kleding per keer wast. Geharde, duurzaam en elegante deur van glas en hygiënische en duurzame roestvrijstalen lifters.

Top Product:
Vulgewicht: 9 kg
Geluidsniveau wassen: 48 dB
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 71 dB
Energieklasse: A+++ -50%
Type: Voorlader
2

2. LG RC90V9AV3Q

Wasdroger - Met deze LG RC90V9AV3Q warmtepompdroger droog je jouw kleding snel, stil en zuinig met energielabel A+++ en een geluidsniveau met slechts 62 dB. In deze droger past maar liefst 9 kilo wasgoed en je bedient de droger eenvoudig dankzij de draaiknop, druk- en tiptoetsen.

Top Product:
Maximaal drooggewicht: 9 kg
Geluidsniveau: 62 dB
Energieklasse: A+++
Type: Warmtepompdroger

Handig: wat is de beste wasmachine of droger?

Klik hier om ons artikel te lezen waarin we alle best beoordeelde wasmachines en alle best beoordeelde wasdrogers voor je op een rijtje hebben gezet

Handig: het verschil tussen een condens en warmtepomp?

In de bovenstaande setjes hebben we de wat goedkopere condensdroger en de duurdere warmtepompdroger opgenomen. Zie hieronder de verschillen.

Condensdroger

De condensdroger heeft een geïntegreerd waterreservoir om het condensvocht op te vangen. De was is hiermee lekker snel droog, maar niet op de (energie)zuinigste manier. Je moet op tijd de waterbak legen of de droger aansluiten op een waterafvoer wat erg handig is.

Warmtepompdroger

De warmtepompdroger lijkt op de condensdroger, maar is veel zuiniger. Deze gebruikt ongeveer de helft van de energie die de condensdroger gebruikt en is dus niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. In aanschaf is deze droger duurder dan de condensdroger, maar als je de droger gemiddeld drie keer per week gebruikt, verdien je je aanschaf in minder dan 7 jaar weer terug dankzij zijn zuiniger energieverbruik. Een extra voordeel is dat de warmtepompdroger de was op lagere temperaturen droogt. Je hoeft de was dus niet te scheiden. Alles kan er in één keer in.

Afvoerdroger

In bovenstaande setjes hebben we geen afvoerdrogers opgenomen. Een afvoerdroger kan snel zijn, maar niet zuinig. Bij een afvoerdroger wordt de vochtige lucht door een buis, door het dak, raam of muur afgevoerd wat erg onhandig kan zijn, ook met installeren.

Handig: zo kies je de beste wasdroger (video)

Zie hieronder de video'sPopulaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen