Shopping

Top 10 wasmachine en droger sets. Koop de beste in 1 koop!

Door site-redactie - Prijs-update: 22 oktober 2021 -

Wasmachine en wasdroger complete set kopen?

Erg belangrijk is dat het vulgewicht tussen de wasmachine en droger gelijk is. Onderstaande wasmachines en wasdroger sets zijn speciaal door het merk op elkaar afgestemd zodat de innovatie in techniek en het vulgewicht, maar ook het uiterlijk op elkaar zijn afgestemd. Ook zijn beide machines door het merk tegelijk op de markt gebracht. Zo krijg je als consument de perfecte match. Ben je op zoek naar meer top wasmachines in één artikel? Klik dan hier: Beste wasmachine volgens Consumentenbond & Top 10

Tip: De condensdroger sets zijn goedkoper dan de warmtepompdroger sets

Snelmenu

Miele set: wasmachine + warmtepompdroger (9 kg)

Miele Wasmachine (9 kilogram)

Zeer energiezuinige Miele wasmachine voor een huishouden van 5 personen of meer. De PowerWash techniek zorgt er zo voor dat je water bespaart en toch effectief vlekken verwijdert. Met het QuickPowerWash programma was je een halfvolle trommel binnen 60 minuten schoon. Naast je eigen wasmiddel en wasverzachter gebruik je CapDosing wascapsules. In elke capsule zit precies genoeg wasmiddel voor een specifieke stof. Op deze manier blijven kwetsbare kledingstukken langer mooi.

Miele Warmtepompdroger (9 kilogram)

Energiezuinige en stille Miele warmtepompdrogers met een SoftCare trommel met honingraatstructuur, WiFiConn@ct, een EcoDry filtersysteem en PerfectDry kalksensor dat de droogcyclus reguleert.

1

1. Miele wsg363 wcs PowerWash 2.0

Wasmachine - Kieskeurig Best Reviewed - De Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 is een ruime zeer energiezuinige wasmachine voor een huishouden van 5 personen of meer. De wasautomaat sproeit water van bovenaf over je kleding.

Energieklasse: A+++-40% Oud: Vervalt per maart 2021
Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
Vulgewicht: 9 kg
Geluidsniveau wassen: 48 dB
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 72 dB
Type: Voorlader
2

2. Miele tcr870 wp WiFi

Wasdroger - Miele TCR870 WP ECO&STEAM WIFI&XL warmtepompdroger met zuinige energieklasse A+++ en een maximale belading van 9 kg. Dit is te danken aan de zeer efficiënte Miele ProfiEco-motor en de gereguleerde compressor.

Maximaal drooggewicht: 9 kg
Geluidsniveau: 62 dB
Energieklasse: A+++
Type: warmtepompdroger

Siemens set: wasmachine + condensdroger (7 kg)

Siemens Wasmachine - 7 kilogram

Beste Koop predicaat ontvangen van de Consumentenbond. Deze wasmachine heeft bijzonder lage energieklasse, 1400 instelbaar toerental en een maximale belading van 7 kilogram. Deze energiezuinige wasmachine is 10% energiezuiniger is dan de hoogste klasse op de markt en de varioSpeed functie kun je tot wel 65% sneller wassen.

Siemens Condensdroger - 7 kilogram

Beste uit de Test toegekend door de Consumentenbond. Deze Siemens condensdroger droogt de was op een hoge temperatuur en is sneller dan een warmtepompdroger. De vochtigheidssensor meet wanneer jouw wasgoed droog genoeg is. Het programma stopt dan automatisch, waardoor de droogbeurt nooit langer duurt dan nodig is. Op het digitale display zie je hoe lang de droger nog bezig is.

1

1. Siemens WM14N075NL iQ300

Wasmachine - Beste Koop Consumentenbond - Met deze Siemens WM14N075NL wasmachine kun je tot wel 65% sneller wassen dankzij de varioSpeed functie. Versnel het programma of was binnen 15 minuten dankzij het speedPack L.

Energieklasse: A+++ -10% Oud: Vervalt per maart 2021
Energieklasse: D Nieuw: Vanaf maart 2021
Vulgewicht: 7 kg
Geluidsniveau wassen: 52 dB
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 75 dB
Type: Voorlader
2

2. Siemens WT43N202NL iQ300

Wasdroger - Consumentenbond Beste uit de Test en Consumentenbond Beste Koop - Op zoek naar een condensdroger met speciaal Outdoor programma? Dan is de Siemens WT43N202NL ideaal voor jou. Een condensdroger droogt de was op een hoge temperatuur.

Maximaal drooggewicht: 7 kg
Geluidsniveau: 65 dB
Energieklasse: B
Type: Condensdroger

Siemens set: wasmachine + warmtepompdroger (9 kg)

Siemens Wasmachine - 9 kilogram

Energiezuinige Siemens machine met een maximaal vulgewicht van 9 kilogram en dit is voldoende voor een huishouden van 9 personen. Was al je wasgoed schoon en de sensoren meten de hoeveelheid wasgoed en passen hier het waterverbruik op aan. Deze Siemens wasmachine heeft energielabel A+++ en 1400 instelbare toerental.

Siemens Warmtepompdroger - 9 kilogram

Deze energiezuinige warmtepompdroger met zelfreinigende condensor heeft een maximale belading van 9 kilogram. De droger is voorzien van SpeedintelligentCleaning, waarbij de pluizen worden verzameld. SystemPerfect. Via de Home Connect app kun je eenvoudig de wasdroger instellen van je smartphone of tablet. Met de trommelverlichting heb je ook in het donker goed zicht.

1

1. Siemens WM14UT75NL iQ500

Wasmachine - Met de Siemens WM14UT75NL was je gemakkelijk een grote berg wasgoed weg. De wasmachine heeft namelijk een extra grote vultrommel van 9kg 1400 toeren en de zuinige energieklasse A+++ -30%.

Energieklasse: A+++ Oud: Vervalt per maart 2021
Energieklasse: C Nieuw: Vanaf maart 2021
Vulgewicht: 9 kg
Geluidsniveau wassen: 48 dB
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 72 dB
Type: Voorlader
2

2. Siemens WT8HXM75NL iQ700

Wasdroger - De Siemens WT8HXM75NL droogt erg energiezuinig en is onderhoudsvriendelijk. De A+++ warmtepompdroger heeft het intelligentCleaning System.

Maximaal drooggewicht: 9 kg
Geluidsniveau: 62 dB
Energieklasse: A+++
Type: Warmtepompdroger

Bosch set: wasmachine + condensdroger (7 kg)

Bosch Wasmachine - 7 kilogram

Zeer energiezuinige Bosch wasmachine en heeft het predicaat van de Consumentenbond Beste uit de Test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Deze Bosch wasmachine beschikt over een aantal ActiveWater sensoren om het water- en energieverbruik tot een absoluut minimum te beperken. De machine is extreem stil, duurzaam en zuinig wassen dankzij de unieke, efficiënte koolborstelloze motor. Verkort de wastijd met 65% of wast 50% zuiniger dankzij slimme programma-opties.

Bosch Condensdroger - 7 kilogram

De Consumentenbond heeft deze condensdroger het predicaat Beste uit de Test toegekend. De condensdroger is uitgerust met makkelijk te bedienen TouchControl toetsen. Met behulp van LED-indicatie wordt het programmaverloop duidelijk weergegeven. Met het SensitiveDrying System wordt de was gedroogd met een milde, warme lucht die van alle kanten de trommel binnenstroomt en zachtjes rondgedraaid.

1

1. Bosch wtn83202nl Serie 4

Wasdroger - Consumentenbond Beste uit de Test - Met de Bosch WTN83202NL condensdroger bied jou gemakkelijke oplossingen voor perfecte resultaten. Je plaatst het wasgoed in de roestvrijstalen trommel en kunt het programma eenvoudig starten.

Maximaal drooggewicht: 7 kg
Geluidsniveau: 65 dB
Energieklasse: B
Type: Condensdroger

Bosch set: wasmachine + warmtepompdroger (9 kg)

Bosch Wasmachine - 9 kilogram

De zeer energiezuinige Bosch wasmachine met een energieklasse van A+++-30%. Dit is 30% energiezuiniger is dan A+++. De wasmachine heeft 1600 toeren waardoor je was droger uit de trommel komt. Daarnaast heeft de wasmachine Home Connect, 4 anti-vlekken programma's en 4D Wash System met Intensive Plus zorgt voor vlekkeloze resultaten, zelfs bij een volle belading. Met Home Connect bedien je de machine op afstand.

Bosch Warmtepompdroger - 9 kilogram

Een stille en zuinige A+++ warmtepompdroger met een vulgewicht van 9 kilogram. Met de TouchControl toetsen bedienen of via de Home Connect app kun je de Bosch machine bedienen. Met deze Home Connect app kun je overal de wasdroger bedienen, zelfs tijdens het boodschappen doen. Smart Dry selecteert automatisch het meest passende droogprogramma gebaseerd op je laatst gedraaide was.

1

1. Bosch WAXH2M00NL Serie 8

Wasmachine - De Bosch WAXH2M00NL Serie 8 wasmachine met Home Connect, met 4 anti-vlekken programma's en 4D Wash System met Intensive Plus zorgt voor vlekkeloze resultaten, zelfs bij een volle belading. De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien maar het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen.

Energieklasse: A+++ -30% Oud: Vervalt per maart 2021
Vulgewicht: 9 kg
Geluidsniveau wassen: 47 dB
Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 70 dB
Type: Voorlader
2

2. Bosch WTXH8M00NL Serie 8

Wasdroger - Met de Bosch WTXH8M00NL warmtepompdroger was je door het AllergiePlus programma nog hygiënischer. Met de temperatuur en vochtigheid sensoren van AutoDry bescherm je je wasgoed tegen krimpen en beschadigingen.

Maximaal drooggewicht: 9 kg
Geluidsniveau: 62 dB
Energieklasse: A+++
Type: Warmtepompdroger

Samsung set: wasmachine + warmtepompdroger (8 kg)

Samsung Wasmachine - 8 kilogram

Deze energiezuinige Samsung wasmachine met energieklasse A+++, vermindert de duur van een wasbeurt tot 50% en het energieverbruik tot 20%, zonder dat dit ten kosten gaat van de was-prestatie. Deze Samsung wasmachine beschikt over EcoBubble-technologie. Deze technologie reinigt je kleren grondig, zelfs op lage temperaturen. Het wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof doordringt en vuil verwijdert. Dit terwijl er minder energie nodig is en kleuren en stoffen intact blijven.

Samsung Warmtepompdroger - 8 kilogram

De Samsung warmtepompdroger droogt snel je wasgoed, of supersnel tot één kilo wasgoed drogen binnen 35 minuten. Het Hygiene Care-programma maakt je wasgoed extra goed schoon, terwijl de app ervoor zorgt dat je alles in de gaten kan houden. Ook op afstand.

1

1. Samsung WW80T554AAT AddWash

Wasmachine - Deze Samsung WW80T554AAT wasmachine beschikt over EcoBubble-technologie. Deze technologie reinigt je kleren grondig, zelfs op lage temperaturen.

Energieklasse: A+++ Oud: Vervalt per maart 2021
Vulgewicht: 8 kg
Geluidsniveau wassen: 53 dB
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 74 dB
Type: Voorlader
2

2. Samsung DV80T6220LH

Wasdroger - De Samsung warmtepompdroger DV80T6220LH droogt snel 8 kilo wasgoed, of supersnel tot één kilo wasgoed drogen binnen 35 minuten. Het Hygiene Care-programma maakt je wasgoed extra goed schoon, terwijl de app ervoor zorgt dat je alles in de gaten kan houden.

Maximaal drooggewicht: 8 kg
Geluidsniveau: 63 dB
Energieklasse: A+++
Type: Warmtepompdroger

AEG set: wasmachine + warmtepompdroger (8 kg)

AEG Wasmachine - 8 kg

Een zeer energiezuinige AEG-wasmachine, die maar liefst 30% energiezuiniger is dan A+++. De L6FBNR1 heeft 1600 toeren en ProSense. Met de ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen, met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en jouw kleding blijft mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.

AEG Warmtepompdroger - 8 kg

De Consumentenbond heeft deze warmtepompdroger het predicaat Beste uit de Test toegekend. De AEG T9DENS87 is over een nieuwe FiberPro warmtepompdroger met een unieke 3D Scan Technologie. Deze techniek zorgt er niet alleen voor dat de wasdroger vocht aan de buitenkant van het kledingstuk detecteert, maar ook heel handig aan de binnenkant. Het is een zeer energiezuinige warmtepompdroger (A+++) met AbsoluteCare systeem dat nauwkeurig de beweging en de droogtemperatuur controleert.

1

1. AEG L6FBNR1 ProSense

Wasmachine - Kleding is gemaakt om te dragen, maar heeft verzorging nodig om mooi te blijven. Of het nu gaat om één overhemd of een volledige lading wast, wasmachines van AEG passen de cyclus aan en verminderen slijtage door grondig te wassen met zo min mogelijk tijd, water en energie.

Energieklasse: A+++ -30% Oud: Vervalt per maart 2021
Energieklasse: C Nieuw: Vanaf maart 2021
Vulgewicht: 8 kg
Geluidsniveau wassen: 50 dB
Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 75 dB
Type: Voorlader
2

2. AEG T9DENS87

Wasdroger - Consumentenbond Beste uit de Test - AEG introduceert een nieuwe FiberPro warmtepompdroger met een unieke 3D Scan Technologie. Deze techniek zorgt er niet alleen voor dat de wasdroger vocht aan de buitenkant van het kledingstuk detecteert, maar ook heel handig aan de binnenkant.

Maximaal drooggewicht: 8 kg
Geluidsniveau: 63 dB
Energieklasse: A+++
Type: Warmtepompdroger

Beko set: wasmachine + warmtepompdroger (7 kg)

Beko Wasmachine - 7 kg

De Beko wasmachine WTV7812BS is een veelzijdige machine die je fijne zijden overhemd of je zachte wollen trui net zo goed behandeld als je vuile sportkleren. Dus kies voor deze wasmachine als je al je kleren veilig schoon wilt krijgen.

Beko Warmtepompdroger - 7 kg

Deze warmtepompdroger is zeer energiezuinig dankzij zijn elektronische besturing. De machine heeft energielabel A+. De droger is ideaal geschikt voor huishouden van 1 a 2 personen. Hij heeft namelijk een vulgewicht van maximaal 7 kilogram. De droger heeft onder andere 15 programma's, onder deze programma´s vind je onder andere een programma speciaal voor synthetische kleding en een jeansprogramma. Dankzij de automatische anti-kreukfase komt je kleding kreukvrij uit de trommel en bespaar je jezelf tijd achter de strijkplank. Hij is voorzien van een kinderslot dus er kunnen geen ongelukken gebeuren.

1

1. Beko wtv7812bs

image: Beko wtv7812bs - te koop vanaf:  399,95
image 0image 1image 2
Witgoedhuis

Wasmachine - De Beko wasmachine WTV7812BS is een veelzijdige machine die je fijne zijden overhemd of je zachte wollen trui net zo goed behandeld als je vuile sportkleren. Dus kies voor deze wasmachine als je al je kleren veilig schoon wilt krijgen.

Energieklasse: A+++ Oud: Vervalt per maart 2021
Vulgewicht: 7 kg
Geluidsniveau wassen: 49 dB
Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 74 dB
Type: Voorlader
2

2. Beko ds7331px0bx

Wasdroger - Deze warmtepompdroger is zeer energiezuinig dankzij zijn elektronische besturing. De machine heeft energielabel A+.

Maximaal drooggewicht: 7 kg
Geluidsniveau: 65 dB
Energieklasse: A+
Type: Voorlader

Beko set: wasmachine + warmtepompdroger (8 kg)

Beko Wasmachine - 8 kg

Deze Beko wasmachine WTV8744XDOS, met energieklasse A+++ en een vulgewicht van 8 kg (1400 toeren), heeft een automatische watercontrole systeem waarmee de hoeveelheid water automatisch wordt aangepast op de lading wasgoed. Hiermee krijg je een optimaal wasresultaat. Ook kun je de optie kinderbeveiliging activeren en voorkomen dat je kinderen de instellingen veranderen.

Beko Warmtepompdroger - 8 kg

De Consumentenbond heeft deze warmtepompdroger het predicaat Beste Koop toegekend. De Beko warmtepompdroger dr8534gxo voldoet aan veel eisen. Hij is energiezuinig, niet duur in aanschaf en kan wel acht kilo was tegelijk drogen. Dit apparaat is een goede keuze voor een gezin met kinderen.

1

1. Beko WTV 8744 XDOS

image: Beko WTV 8744 XDOS - te koop vanaf:  499,95
image 0image 1image 2
Witgoedhuis

Wasmachine - Deze Beko wasmachine WTV 8744 XDOS, met energieklasse A+++ en een vulgewicht van 8 kg (1400 toeren), heeft een automatische watercontrole systeem waarmee de hoeveelheid water automatisch wordt aangepast op de waslading. Hiermee krijg je een optimaal wasresultaat.

Energieklasse: A+++ Oud: Vervalt per maart 2021
Vulgewicht: 8 kg
Geluidsniveau wassen: 51 dB
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 74 dB
Type: Voorlader
2

2. Beko dr8534gx0

Wasdroger - Consumentenbond Beste Koop - De Beko warmtepompdroger dr8534gxo voldoet aan veel eisen. Hij is energiezuinig, niet duur in aanschaf en kan wel acht kilo was tegelijk drogen.

Maximaal drooggewicht: 8 kg
Geluidsniveau: 66 dB
Energieklasse: A+++
Type: voorlader

Haier set: wasmachine + condensdroger (8 kg)

Haier Wasmachine - 8 kg

De Haier HW80-B14636 is een energiezuinige wasmachine met een vulcapaciteit van 8 kg. Het toestel beschikt over heel wat technologische functies en heeft een innovatieve koolborstelloze motor. Dankzij de Anti Bacterial Treatment-functie krijgen bacteriën geen kans in dit toestel, ook al was je op een lage temperatuur. De wasmachine heeft een vulcapaciteit van 8 kg dit maakt het geschikt voor het wasgoed van 3/4 personen.

Haier Condensdroger - 8 kg

De Haier condensdroger HD80-B636W zorgt voor een perfect droge was! Je hebt een uitgebreide keuze aan droogprogramma’s en omdat het een condensdroger is, kun je hem overal in huis plaatsen. Geen gedoe meer met droogrekken in huis en je hoeft je was ook vrijwel niet meer te strijken!

Haier set: wasmachine + warmtepompdroger (8 kg)

Haier Wasmachine - 8 kg

De Haier HW80-B14979 is een stille wasmachine dankzij de koolborstelloze Direct Motion motor. Je kunt deze wasmachine gerust vlak bij je woon- of slaapkamer zetten. Behalve stil wast hij ook nog eens energiezuinig schoon. De Haier HW80-B14979 is 40% zuiniger dan energieklasse A+++. Met een vulgewicht van 8 kilogram heb je genoeg plek voor de was van een gezin met één of 2 kinderen. Met het SteamPlus stoomprogramma verminder je na het wassen kreukels. Op het digitale display selecteer je ook het aantal graden en toeren.

Haier Warmtepompdroger - 8 kg

De Haier HD80-A636-DF is een warmtepompdroger met een vulgewicht van 8 kilo; genoeg voor de was van een gezin met 2 kinderen. Kies uit één van de 16 diverse programma's om zeker te zijn van een intacte en droge was. De warmtepompdroger geeft aan wanneer je kleding weer droog is en is voorzien van trommelverlichting.

1

1. Haier HW80-B14979

image: Haier HW80-B14979 - te koop vanaf:  549,-
image 0image 1image 2
Coolblue

Wasmachine - De Haier HW80-B14979 is een stille wasmachine dankzij de koolborstelloze Direct Motion motor. Je kunt deze wasmachine gerust vlak bij je woon- of slaapkamer zetten.

Energieklasse: A+++ -40% Oud: Vervalt per maart 2021
Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
Vulgewicht: 8 kg
Geluidsniveau wassen: 54 dB
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 69 dB
Type: Voorlader
2

2. Haier HD80-A636-DF

Wasdroger - De Haier HD80-A636-DF is een warmtepompdroger met een vulgewicht van 8 kilo; genoeg voor de was van een gezin met 2 kinderen. Weet je niet zeker hoelang en op welke temperatuur je je handdoeken, dekens of babykleding moet drogen? De Haier gelukkig wel.

Maximaal drooggewicht: 8 kg
Geluidsniveau: 67 dB
Energieklasse: A++
Type: Warmtepompdroger

LG set: wasmachine + warmtepompdroger (9 kg)

LG Wasmachine - 9 kg

De LG F4WV909P2 wasmachine is voorzien van vele handige functies en heeft een trommel waarin je tot wel 9 kg kleding per keer wast. Geharde, duurzaam en elegante deur van glas en hygiënische en duurzame roestvrijstalen lifters. Het display is beter zichtbaar en de knop is groter gemaakt en afgewerkt met een metalen finish. Deze wasmachine wast erg zuinig met energielabel A+++ -50% en is daarnaast ook bijzonder stil in gebruik met slechts 48 dB.

LG Warmtepompdroger - 9 kg

Met deze LG RC90V9AV3Q warmtepompdroger droog je jouw kleding snel, stil en zuinig met energielabel A+++ en een geluidsniveau met slechts 62 dB. In deze droger past maar liefst 9 kilo wasgoed en je bedient de droger eenvoudig dankzij de draaiknop, druk- en tiptoetsen. Op het led-display kun je zien hoelang je droogprogramma nog duurt.

1

1. LG F4WV909P2

image: LG F4WV909P2  - te koop vanaf:  899,-
image 0image 1image 2
Witgoedhuis

Wasmachine - De LG F4WV909P2 wasmachine is voorzien van vele handige functies en heeft een trommel waarin je tot wel 9 kg kleding per keer wast. Geharde, duurzaam en elegante deur van glas en hygiënische en duurzame roestvrijstalen lifters.

Energieklasse: A+++ -50% Oud: Vervalt per maart 2021
Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
Vulgewicht: 9 kg
Geluidsniveau wassen: 48 dB
Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
Geluidsniveau centrifugeren: 71 dB
Type: Voorlader
2

2. LG RC90V9AV3Q

Wasdroger - Met deze LG RC90V9AV3Q warmtepompdroger droog je jouw kleding snel, stil en zuinig met energielabel A+++ en een geluidsniveau met slechts 62 dB. In deze droger past maar liefst 9 kilo wasgoed en je bedient de droger eenvoudig dankzij de draaiknop, druk- en tiptoetsen.

Maximaal drooggewicht: 9 kg
Geluidsniveau: 62 dB
Energieklasse: A+++
Type: Warmtepompdroger

Handig: wat is de beste wasmachine of droger?

Klik hier om ons artikel te lezen waarin we alle best beoordeelde wasmachines en alle best beoordeelde wasdrogers voor je op een rijtje hebben gezet

Handig: het verschil tussen een condens en warmtepomp?

In de bovenstaande setjes hebben we de wat goedkopere condensdroger en de duurdere warmtepompdroger opgenomen. Zie hieronder de verschillen.

Condensdroger

De condensdroger heeft een geïntegreerd waterreservoir om het condensvocht op te vangen. De was is hiermee lekker snel droog, maar niet op de (energie)zuinigste manier. Je moet op tijd de waterbak legen of de droger aansluiten op een waterafvoer wat erg handig is.

Warmtepompdroger

De warmtepompdroger lijkt op de condensdroger, maar is veel zuiniger. Deze gebruikt ongeveer de helft van de energie die de condensdroger gebruikt en is dus niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. In aanschaf is deze droger duurder dan de condensdroger, maar als je de droger gemiddeld drie keer per week gebruikt, verdien je je aanschaf in minder dan 7 jaar weer terug dankzij zijn zuiniger energieverbruik. Een extra voordeel is dat de warmtepompdroger de was op lagere temperaturen droogt. Je hoeft de was dus niet te scheiden. Alles kan er in één keer in.

Afvoerdroger

In bovenstaande setjes hebben we geen afvoerdrogers opgenomen. Een afvoerdroger kan snel zijn, maar niet zuinig. Bij een afvoerdroger wordt de vochtige lucht door een buis, door het dak, raam of muur afgevoerd wat erg onhandig kan zijn, ook met installeren.

Handig: zo kies je de beste wasdroger (video)

Zie hieronder de video'sPopulaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen