Wasmachine review

Review Siemens wmn16t3471 iQ500 - Beste uit de Test & Best Reviewed

Door site-redactie - Prijs-update: 24 januari 2021 -

De Siemens wmn16t3471 wasmachine is door de Consumentenbond beoordeeld met predicaat Beste uit de Test en consumenten van de website hebben de machine beoordeeld en in juli 2015 bekroond met Best Reviewed.  De Siemens wmn16t3471 iQ500 heeft een bijzonder lage energieklasse, 1600 instelbaar toerental en een maximale belading van 7 kg.

Met deze iSensoric Premium wasmachine met elegant design met vol-elektronische bediening, beschik je over 12 wasprogramma's waaronder een paar speciale- Super15 en Snel+Mix, blouses/overhemden, en een Wol handwas. De machine heeft onder andere een startuitstel functie, resttijdindicatie op het LED display en geeft een eindsignaal. Tevens beschikt de wasmachine over VarioPerfect, Ecoperfect, Speedperfect en een onbalans-controlesysteem. De wmn16t3471 is voorzien met een antiVibration design en een iQdrive koolborstelloze moter. Verder zit er een kinderbeveiliging op de deur en aquastop waterbeveiliging voor een volledige bescherming tegen waterschade.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Siemens:
Review Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric
De ervaringen uitermate positief. De wasmachine biedt alle noodzakelijke wasprogrammaís (met uitzondering van een voorwas programma), wast en spoelt efficiŽnt en is bovendien fluisterstil. De was komt bijna droog uit de machine wanneer deze op 1600 toeren heeft gedraaid. Ik kan deze machine echt aanbevelen. Ik ben blij met de mogelijkheden van deze wasmachine en het energiezuinige verbruik.
Score: 9.4
Coolblue:
Review Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric
Siemens heeft een goeie naam en ik kan voorlopig niets aanmerken dat wijst op een gebrek. De machine is heel wat stiller dan mijn vorige, zelfs tijdens het centrifugeren. Ik heb wel een (klein) minpunt opgemerkt. Na een wasprogramma geeft de machine enkele biepjes. Deze biepjes herhalen zich elke minuut totdat je de machine opent of afzet.
Score: 8.4
Bol.com:
Review Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric
Fantastische wasmachine en wij hebben hem gekozen vanwege de goede reviews en die zijn allemaal terecht. De machine is makkelijk te bedienen, super stil en wast schoon. Uitstekende prijs kwaliteitverhouding. Eenvoudig te bedienen, ruime hoeveelheid keuzeprogramma's, super handig dat je nog een kledingstuk kan toevoegen terwijl het wasprogramma al opgestart is!
Score: 9.1
AO.nl:
Review Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric
Tot nu toe voldoet deze wasmachine boven verwachting. Niet alle nieuwste snufjes. Zuinig energieverbruik en vele goede recensies hebben de doorslag gegeven. De wasmachine doet wat hij moet doen; wassen! De machine is stil en de was komt er schoon uit. De bediening is eenvoudig, maar er zijn veel dingen apart in te stellen per programma, zodat het aantal mogelijkheden groot is.
Score: 9.4


Conclusie

De Siemens wmn16t3471 iQ500 biedt vele mogelijkheden, is extreem zuinig, stil, wast schoon op lage temparaturen en biedt uitgebreide garanties. Hij werd dan ook door meerdere instanties bekroond. De Consumentenbond heeft de wmn16t3471 als Best Getest in maart 2016 en Kieskeurig heeft de machine beoordeeld als Best Reviewed. Een veilige keuze dus. Als voornaamste minpunten zijn de piepjes die blijven gaan totdat je deur opendoet en het overgevoelige touchscreen.

9.1
 • Beste uit Test Consumentenbond • Best Reviewed Kieskeurig • Gebruiksvriendelijk • Goede kwaliteit • Goede prijs-kwaliteitverhouding • Stil •
 • Geen voorwasprogramma • Gevoelig touchscreen • Nieuwste snufjes • Bliepjes
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric
  Prijzen vergelijken

  Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric is onder andere te koop bij

  Alles voor een glimlach

  € 622,-

  Tijdelijk uitverkocht

  Ga naar Coolblue

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 622,-

  Uitverkocht (bekijk alternatief)

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 622,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Algemeen

  Top Product

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 7
  Geluidsniveau wassen (dB) 50

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  Fysieke kenmerken

  Type Voorlader

  Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric

  icon: Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric

  Siemens - Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - Kieskeurig Best Reviewed - Een bijzonder lage energieklasse, 1600 instelbaar toerental en een maximale belading van 7 kg. Met deze iSensoric Premium wasmachine met elegant design met vol-elektronische bediening, beschik je over 12 wasprogramma's waaronder een paar speciale- Super15 en Snel+Mix, blouses/overhemden, en een Wol handwas. De machine

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen