Wasmiddel review

Review Ariel Colour & Style 3 in 1 pods; Ideaal

Door site-redactie - Prijs-update: 22 september 2021 -

Ariel Colour & Style 3 in 1 pods voor 90 wasbeurten. Een heel kwartaal de gekleurde was doen. Dankzij de drie verschillende wasmiddelen wordt je was schoon, worden vlekken verwijderd en straalt je kleding weer. Het wasmiddel heeft vooral een groot gebruiksgemak, altijd de juiste dosering en geen gemors meer. Ben je op zoek naar de beste of top wasmachines in één artikel? Klik dan hier: Beste wasmachine volgens Consumentenbond & Top 10

Ariel Colour & Style 3 in 1 pods
Het eerste wasmiddel dat uit 3 verschillende onderdelen in 1 capsule bestaat. De 3 in 1 pods, of capsules van Ariel bestaan uit meerdere gedeeltes in één uniek ontwerp, waardoor de sterke eigenschappen van de verschillende mogelijkheden gescheiden blijven, totdat de capsule de was bereikt. Dit zorgt voor een sterk geconcentreerde reiniging, de was wordt niet alleen schoon; de vlekken verwijderen en je kleding gaat weer stralen. Het filmomhulsel van de 3 in 1 Pod lost volledig op, wanneer het in contact komt met water. Hierdoor gaan de 3 ingrediënten hun werk doen. De hardnekkige vlekken verwijderen door het samenvloeien met het beste wasmiddel van Ariel. Doordat het precies de juiste dosering is voor de was, wordt er geen wasmiddel meer verspild en is morsen verleden tijd.

De 3 voordelen van Ariel 3 in 1 pods
1. 3 in 1 pods wast schoon, verwijdert vlekken, laat stralen. 3 voordelen in 1 capsule.
2. De POD combineert verschillende vloeibare wasmiddelingrediënten, om zo tot het beste wasresultaat te komen.
3. Per wasbeurt gebruik je 1 capsule en bespaar je tot een kwart aan wasmiddel in vergelijking met wasmiddel uit een fles.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review Ariel 3 in 1 Pods, Colour & Style Kwartaalbox
In eerste instantie moesten wij lachen om deze 3in1 pods. Wat een dure onzin dingen. Dat dachten wij... In de praktijk blijken het relatief dure nuttige dingen. Je gooit de 3in1 pod in je trommel, zwarte, gekleurde of witte was er bovenop en wassen maar. Geen geknoei met vloeibare wasmiddelen, fijn overzicht van hoeveel wassen je nog met je wasmiddel kunt draaien en je wasmachine zeepbakje blijft als nieuw!
Score: 9.1
Bol.com:
Review Ariel 3 in 1 Pods, Colour & Style Kwartaalbox
Het is ideaal, ik werd hierop attent gemaakt door een vriendin van mij, zij besteld al een poosje de pods online. Ik ben er nu ook aan begonnen en het bevalt mij super goed! De juiste dosering per wasbeurt, de was ruikt heerlijk fris en is schoon! Voordelen: Handig in gebruik, goede prijs/kwaliteitsverhouding. Nadeel: Geen.
Score: 9.5


Conclusie

Wasmiddelen zitten vaak in een grote verpakking en zijn zwaar. Het online bestellen van wasmiddelen is daarom een uitkomst. Een kwartaalverpakking levert helemaal voordeel en gemak op. Deze Ariel 3 in1 pods wassen in 1x de was schoon, verwijderen vlekken en geven je was een stralende kleur. Een capsule in de was, wasgoed erbij en wassen maar. Geen gemors of teveel wasmiddel, waardoor je gemak ervaart én ook nog zuiniger wast. De geur is subtiel. De pods zien er wel erg interessant uit voor kleine kinderen, waardoor je extra alert moet zijn om mogelijke ongelukken te voorkomen.

9.3
 • 3 in 1 • gebruikscomfort • zuinig • schone was
 • Niet duurzaam • Aantrekkelijk voor kinderen
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Ariel 3 in 1 Pods, Colour & Style Kwartaalbox

  Ariel 3 in 1 Pods, Colour & Style Kwartaalbox is onder andere te koop bij

  De witgoed winkel van ons allemaal

  € 33,99

  Uiterlijk 24 september in huis

  Ga naar Bol.com

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen