728x90: Wehkamp Ad
Shopping

Ontvang € 100 terug op een rijk uitgeruste Miele W1 wasmachine

Door site-redactie - Prijs-update: 28 november 2022 -

Als je in de periode van 1 april 2017 tot en met 31 mei 2017 een Miele actiemodel W1-wasmachine koopt dan krijg je van Miele € 100 terug. Je kunt je actievoordeel verzilveren tot 15 juni 2017. Kijk op de Miele website voor de instructies hoe je actievoordeel kunt verzilveren.

De volgende vier Miele W1 wasmachines doen mee aan de cashback actie en bij hier ontvang je € 100 retour van Miele.

Voordelen actiemodellen W1-wasmachines

De W1-wasmachines van Miele bieden een opvallend rijke uitrusting. Hieronder een aantal voordelen die op alle actiemodellen van toepassing zijn:

Thermo-SoftCare-trommel met voorstrijken houd je kleding langer mooi
De honingraatstructuur van de speciale Thermo-SoftCare-trommel van Miele zorgt voor een dun laagje water tussen het textiel en de trommel. Het wasgoed glijdt daardoor zachtjes door de trommel, zodat kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. Bij de optie Voorstrijken wordt de trommel na de laatste centrifugegang verwarmd. Hierdoor wordt het wasgoed al in de trommel glad gemaakt, waardoor aanzienlijk minder kreukvorming plaatsvindt.

CapDosing is de perfecte aanvulling op speciale wasprogramma's
De beste wasresultaten voor speciale textielsoorten dankzij praktische dosering via een capsule in de wasmiddellade. Miele-caps bieden de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma’s. Je plaatst een cap eenvoudigweg in de wasmiddellade. De wasmachine doseert vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces. Je hebt keuze uit vijf speciale wasmiddelen, drie wasverzachters, impregneermiddel en een Booster.

De ProfiEco-motor is zuinig, slijtvast en stil
De wasmachines van Miele zijn voorzien van bijzonder sterke motoren. De koolborstelloze ProfiEco-motor van Miele is bovendien zeer zuinig, stil en slijtvast. De motor verbruikt weinig energie en is onverslijtbaar. Met de ProfiEco-motor was je jarenlang zeer energie-efficiënt en comfortabel.

Watercontrol-systeem is een extra sensor voor meer veiligheid
Het Watercontrol-systeem (WCS) controleert met een waterniveausensor de watertoevoer. Als het normale waterniveau niet wordt bereikt, stopt de toevoer. Als er water vrijkomt in het apparaat, wordt de toevoer van water afgesloten en het water wordt in de uitspoeltank gepompt. Een vlotter in de bak kan ook lekkages detecteren.

Wassen wanneer het jou uitkomt
Met de voorprogrammering kun je zelf instellen wanneer je het volgende wasprogramma wilt laten starten. Het kan heel veel voordeel opleveren als je nachtstroom gebruikt of als het programma precies klaar moet zijn vlak voordat je bijvoorbeeld thuis komt vanuit je werk. Je kunt de start van een programma tot 24 uur van tevoren programmeren. Op het display kunt je aflezen hoe laat het huidige programma klaar zal zijn.

 

Miele W1 wasmachine product-video's
Bekijk hieronder de video's van de Miele actiemodellen.


Populaire video voor artikel: Ontvang € 100 terug op een rijk uitgeruste Miele W1 wasmachine

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen