Wasmachine review

Review Samsung ww80j6403ew Eco Bubble beste koop 2016

Door site-redactie - Prijs-update: 08 augustus 2020 -

 De Samsung wasmachines zijn een expert in het  verwijderen van vlekken bij 15 graden Celsius. Nagenoeg koud water dus. Het wasmiddel dringt diep door in het wasgoed dankzij de Samsung Eco Bubble technologie en levert zo een besparing op je jaarlijkse energieverbruik op. Een pluspunt dus als het gaat om energiebesparing. De machines wassen ook nog eens erg snel. De machines zjn in staat om in minder dan een uur een compleet wasprogramma af te werken.

Diamond Drum
Met de speciale programma's voor bijvoorbeeld de fijne was of wolwas en in combinatie met de speciale vormgeving van de Diamond Drum trommel, waar maar liefst 8 kilogram aan wasgoed in past, komt je kleding altijd netjes en onbeschadigd uit de machine. Verder heb je nagenoeg geen omkijken naar de trommel, de wasmachine maakt hem ook nog automatisch schoon.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Samsung ww80j6403ew EcoBubble
Deze machine is getest door de Consumentenbond als Beste Koop tot december 2015 en Beste Koop in 2016. De Consumentenbond kent predicaten toe aan producten of diensten die de hoogste resultaten behalen in de vergelijkende testen en analyses. De Consumentenbond is een vereniging zonder winstoogmerk die voor het grootste deel wordt gefinancierd met contributies van leden en gebruikers.
Score: 7.1
AO.nl:
Review Samsung ww80j6403ew EcoBubble
Machine is erg stil, althans als je een wasmachine met koolborstelmotor gewend bent. Machine wast op zich goed schoon en bepaald de duur van het wasprogramma aan de hand van het gewicht van de was. Tot nu toe 1 mindere wasbeurt gehad, was een uitgesteld wasprogramma, maar s ochtends rook de was niet echt fris. Het baby wasprogramma is ook niet heel ideaal, staat standaard op 90'!
Score: 9.2
Coolblue:
Review Samsung ww80j6403ew EcoBubble
Vooral het lage energieverbruik, het lage waterverbruik, maar toch vooral de vele mogelijkheden gaven de doorslag voor deze machine te kiezen. 10 jaar garantie op de motor is zeker ook een van de doorslaggevende keuzes geweest. Na enkele dagen is het nog niet te zeggen of het verbruik inderdaad minder is, maar wel is duidelijk merkbaar dat dit een zeer stille machine is.
Score: 8.8
Media Markt:
Review Samsung ww80j6403ew EcoBubble
Werkt nu een paar maanden vlekkeloos. Zonder mat al behoorlijk stabiel en dus niet teveel herrie tijdens het centrifugeren. Je kunt de temperatuur, tijd en centrifuge zelf bijstellen, voor mij essentieel. Ook geen wasmiddelresten meer. Melodietjes kun je uitzetten, maar toch wel handig als je hoort dat het programma klaar is. De wasmachine wast prima en de was is schoner dan ooit.
Score: 9.0
Wehkamp:
Review Samsung ww80j6403ew EcoBubble
Lekkere ruime trommel ook de standen super speed voor een was die eigenlijk alleen opgefrist moet worden met een sopje en de stand delicaat voor kwetsbare stoffen vind ik heel fijn. Moest wel even zoeken voor een goede stand voor mijn handdoeken want vind de eco stand katoen veel te lang duren maar dat is een eigen keuze. Verder is het voor die prijs een fijne machine die best stil is!
Score: 9.2


Conclusie

De Samsung machine kreeg niet zomaar het predicaat Beste Keus van de Consumentenbond. De wasmachine is buitengewoon energiezuinig en je kunt je was al met een lage temperatuur van 15 graden schoon krijgen, dankzij de Eco Bubble-technologie. Over het geluid zijn de meningen verdeeld, maar de machine is redelijk stil. Samsung heeft hier wederom een goed product afgeleverd.

8.7
 • Wasresultaat • Gebruiksgemak • Energiezuinig • Snel
 • Geluid • Spoelt soms matig tot onvoldoende
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Samsung ww80j6403ew EcoBubble
  Prijzen vergelijken

  Samsung ww80j6403ew EcoBubble is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 399,-

  Uitverkocht

  Ga naar Wehkamp

  Technisch voorop

  € 549,-

  Beschikbaar

  Ga naar Samsung Shop

  Ook voor wassen en drogen

  € 699,-

  Op voorraad

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8
  Geluidsniveau wassen (dB) 53

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 79

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -40%

  Fysieke kenmerken

  Type Voorlader

  Samsung ww80j6403ew EcoBubble

  icon: Samsung ww80j6403ew EcoBubble

  Samsung - Wasmachine - Consumentenbond Beste Koop - Met de Eco Bubble technologie dringen de zuurstof bubbles diep door in je wasgoed om het vuil makkelijk te verwijderen. Deze beste koop wasmachine kan dat zelfs in koud water van maar vijftien graden, dus reken uit wat je hiermee kunt besparen aan energie. De Samsung Eco Bubble wasmachine met energieklasse A+++ 40%, 1400 instelbaar toerental heeft ook nog

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen