728x90: Bol Ad
Wasmachine review

Review Samsung ww80j6403ew Eco Bubble beste koop 2016

Door - - Prijs-update: 26 april 2024 -

De Samsung wasmachines zijn een expert in het verwijderen van vlekken bij 15 graden Celsius. Nagenoeg koud water dus. Het wasmiddel dringt diep door in het wasgoed dankzij de Samsung Eco Bubble technologie en levert zo een besparing op je jaarlijkse energieverbruik op. Een pluspunt dus als het gaat om energiebesparing. De machines wassen ook nog eens erg snel. De machines zijn in staat om in minder dan een uur een compleet wasprogramma af te werken.

Diamond Drum
Met de speciale programma's voor bijvoorbeeld de fijne was of wolwas en in combinatie met de speciale vormgeving van de Diamond Drum trommel, waar maar liefst 8 kilogram aan wasgoed in past, komt je kleding altijd netjes en onbeschadigd uit de machine. Verder heb je nagenoeg geen omkijken naar de trommel, de wasmachine maakt hem ook nog automatisch schoon. Bekijk ook onze wasmachine kopen overzicht met daarin de nieuwste wasmachines. Bekijk ook onze wasmachine kopen overzicht met daarin de nieuwste wasmachines.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Wehkamp:
Review Samsung ww80j6403ew EcoBubble
Lekkere ruime trommel ook de standen super speed voor een was die eigenlijk alleen opgefrist moet worden met een sopje en de stand delicaat voor kwetsbare stoffen vind ik heel fijn. Moest wel even zoeken voor een goede stand voor mijn handdoeken want vind de eco stand katoen veel te lang duren maar dat is een eigen keuze. Verder is het voor die prijs een fijne machine die best stil is!
Score: 9.2
Media Markt:
Review Samsung ww80j6403ew EcoBubble
Werkt nu een paar maanden vlekkeloos. Zonder mat al behoorlijk stabiel en dus niet teveel herrie tijdens het centrifugeren. Je kunt de temperatuur, tijd en centrifuge zelf bijstellen, voor mij essentieel. Ook geen wasmiddelresten meer. Melodietjes kun je uitzetten, maar toch wel handig als je hoort dat het programma klaar is. De wasmachine wast prima en de was is schoner dan ooit.
Score: 9.0
Coolblue:
Review Samsung ww80j6403ew EcoBubble
Vooral het lage energieverbruik, het lage waterverbruik, maar toch vooral de vele mogelijkheden gaven de doorslag voor deze machine te kiezen. 10 jaar garantie op de motor is zeker ook een van de doorslaggevende keuzes geweest. Na enkele dagen is het nog niet te zeggen of het verbruik inderdaad minder is, maar wel is duidelijk merkbaar dat dit een zeer stille machine is.
Score: 8.8
AO.nl:
Review Samsung ww80j6403ew EcoBubble
Machine is erg stil, althans als je een wasmachine met koolborstelmotor gewend bent. Machine wast op zich goed schoon en bepaald de duur van het wasprogramma aan de hand van het gewicht van de was. Tot nu toe 1 mindere wasbeurt gehad, was een uitgesteld wasprogramma, maar s ochtends rook de was niet echt fris. Het baby wasprogramma is ook niet heel ideaal, staat standaard op 90'!
Score: 9.2
Consumentenbond:
Review Samsung ww80j6403ew EcoBubble
Deze machine is getest door de Consumentenbond als Beste Koop tot december 2015 en Beste Koop in 2016. De Consumentenbond kent predicaten toe aan producten of diensten die de hoogste resultaten behalen in de vergelijkende testen en analyses. De Consumentenbond is een vereniging zonder winstoogmerk die voor het grootste deel wordt gefinancierd met contributies van leden en gebruikers.
Score: 7.1


Conclusie

De Samsung machine kreeg niet zomaar het predicaat Beste Keus van de Consumentenbond. De wasmachine is buitengewoon energiezuinig en je kunt je was al met een lage temperatuur van 15 graden schoon krijgen, dankzij de Eco Bubble-technologie. Over het geluid zijn de meningen verdeeld, maar de machine is redelijk stil. Samsung heeft hier wederom een goed product afgeleverd.

8.7
  • Wasresultaat • Gebruiksgemak • Energiezuinig • Snel
  • Geluid • Spoelt soms matig tot onvoldoende
  • Specificaties

    Algemeen

    Best Getest Consumentenbond Beste Koop

    Algemeen

    Geluid centrifugeren (Decibel (dB))79
    Geluidsniveau wassen (decibel (dB))53

    Waskenmerken

    Vulgewicht (kilogram)8

    Droogkenmerken

    Toerental (TPM (Toeren Per Minuut))1400

    Gebruiksgemak

    Automatische wasmiddeldosering
    Samsung ww80j6403ew EcoBubble

    icon: Samsung ww80j6403ew EcoBubble

    Populaire video voor artikel: Review Samsung ww80j6403ew Eco Bubble beste koop 2016

    Populaire producten
    Met handige prijsvergelijker

    Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

    Vergelijk alle prijzen