728x90: Bol Ad

Marc Jacobs Decadence 100 ml Eau de parfum Dames


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


Ook beschikbaar als


Omschrijving

De originele Marc Jacobs Decadence 100 ml Eau de parfum Dames

Wil je graag de Marc Jacobs Decadence 100 ml Eau de parfum Dames kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Marc Jacobs voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Marc Jacobs Decadence 100 ml Eau de parfum Dames heeft de volgende EAN code 3614221234969. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen parfum en wordt maar ťťn keer uitgegeven.

De Marc Jacobs Decadence 100 ml Eau de parfum Dames komt met een handige spray.

De Marc Jacobs Decadence 100 ml Eau de parfum Dames valt onder het type eau de parfum. Het woord Eau komt uit het Frans en betekent letterlijk water. De eau de toilette bevat tot 15% geur in tegenstelling tot eau de parfum met maximaal 20% geurbestanddelen.

Deze geur valt onder de volgende geurnoten en wordt gekwalificeerd als type houtachtig, oriŽntaalse geur.

De hartnoten voor deze geur, bulgaarse roos , echte arabische jasmijn , orriswortel, zijn de geuren die aanwezig zijn als de topnoten binnen een half uur vervlogen zijn. Maar bedenk wel dat de basisnoten het langst blijven hangen.

De basisnoten ruik je het langst. De Marc Jacobs Decadence 100 ml Eau de parfum Dames heeft als basis de geur van amber , papyrus, vetiver.

De topnoten zijn aroma's die de boventoon voeren. Met andere woorden de iris, pruim , saffraan zijn de geuren die je als eerst opvallen als je de Marc Jacobs Decadence 100 ml Eau de parfum Dames aanbrengt maar vervagen binnen een half uur.

Sensueel, onvergetelijk en simpelweg decadent dat is de eau de parfum Marc Jacobs Decadence. Geef u over aan uw meest verborgen verlangens en leef volgens uw eigen regels!
Samenstelling van de geur In de bovenste tonen zijn de essenties van zoete, Italiaanse pruimen, narcissen en zeldzame saffraan provocerend met elkaar verweven. Na korte tijd ontplooit zich een geurhart, waarin de wortel van de iris ingenieus wordt gecombineerd met elegante, Bulgaarse roos en fascinerende, Arabische jasmijn. Door de hele geurcompositie heen komen tot slot de in de basis verborgen akkoorden van vetiver, amber en papyrus te voorschijn.
De geur Decadence vertelt het verhaal van onverbloemde passie en het verlangen om te leven zonder bindende regels. Vergeleken met de Daisy-collectie, die een lief en onschuldig meisje symboliseerde, is Decadence de eerste echt vrouwelijke, sexy, verfijnde geur van Marc Jacobs. De eau de parfum is geïntroduceerd in 2015.

MARC JACOBS DECADENCE 100 ML EAU DE PARFUM DAMES

  • Merk: Marc Jacobs
  • Productlijn: Decadence
  • Geslacht: Dames
  • Inhoud: 100 ml
  • Geur type: Eau de parfum

Kom je er niet uit bij het kopen van de Marc Jacobs Decadence 100 ml Eau de parfum Dames of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze parfum producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je parfum of staat jouw parfum keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze parfum keuzehulp.

Specificaties Marc Jacobs Decadence 100 ml Eau de parfum Dames

Algemeen

Merk Marc Jacobs
Release datum 2015
EAN 3614221234969

Gebruik & functies

Productlijn Decadence
Geslacht Dames
Type dispenser Spray
Spray

Fysieke kenmerken

Inhoud ( ml ) 100

Product details

Geur type Eau de parfum
Geurnoot/Geurtype Houtachtig, oriŽntaalse
Hartnoten Bulgaarse Roos , Echte Arabische Jasmijn , Orriswortel
Basisnoten Amber , Papyrus, Vetiver
Topnoten Iris, Pruim , Saffraan
Gebruiksmoment overdag/ avond
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen