Marc Jacobs Decadence 50 ml Eau de parfum Dames


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

De originele Marc Jacobs Decadence 50 ml Eau de parfum Dames

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Marc Jacobs Decadence 50 ml Eau de parfum Dames heeft de volgende EAN code 3614221235164. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen parfum en wordt maar ťťn keer uitgegeven.

De Marc Jacobs Decadence 50 ml Eau de parfum Dames komt met een handige spray.

De Marc Jacobs Decadence 50 ml Eau de parfum Dames valt onder het type eau de parfum. Het woord Eau komt uit het Frans en betekent letterlijk water. De eau de toilette bevat tot 15% geur in tegenstelling tot eau de parfum met maximaal 20% geurbestanddelen.

Deze geur valt onder de volgende geurnoten en wordt gekwalificeerd als type houtachtig, oriŽntaalse geur.

De hartnoten voor deze geur, bulgaarse roos , echte arabische jasmijn , orriswortel, zijn de geuren die aanwezig zijn als de topnoten binnen een half uur vervlogen zijn. Maar bedenk wel dat de basisnoten het langst blijven hangen.

De basisnoten ruik je het langst. De Marc Jacobs Decadence 50 ml Eau de parfum Dames heeft als basis de geur van amber , papyrus, vetiver.

De topnoten zijn aroma's die de boventoon voeren. Met andere woorden de iris, pruim , saffraan zijn de geuren die je als eerst opvallen als je de Marc Jacobs Decadence 50 ml Eau de parfum Dames aanbrengt maar vervagen binnen een half uur.

Marc Jacobs Decadence is een uitnodiging om jezelf te verwennen en verheft de onconventionele geest van Marc Jacobs parfums in een totaal nieuwe dimensie van luxe. Een verklaring van expressieve styling, luxueuze ambachten en revolutionair parfum-design, geïnspireerd door één van de meest iconische handtassen in Marc's collectie. De luxueuze en sensuele, houtachtige geur fascineert met haar sexy topnoten van Italiaanse pruim, het hart is een boeket van weelderige Bulgaarse roos en versmelt in de basisnoten met vloeibaar amber naar een signatuur beladen met verfijning en luxueus genot. Marc Jacobs Decadence is een oosters floraal parfum voor vrouwen en werd in 2015 gelanceerd.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Marc Jacobs Decadence 50 ml Eau de parfum Dames of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze parfum keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je parfum? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze parfum keuzehulp.

Specificaties Marc Jacobs Decadence 50 ml Eau de parfum Dames

Algemeen

Merk Marc Jacobs
Release datum 2015
EAN 3614221235164

Gebruik & functies

Productlijn Decadence
Geslacht Dames
Type dispenser Spray
Spray

Fysieke kenmerken

Inhoud (ml) 50

Product details

Geur type Eau de parfum
Geurnoot/Geurtype Houtachtig, oriŽntaalse
Hartnoten Bulgaarse Roos , Echte Arabische Jasmijn , Orriswortel
Basisnoten Amber , Papyrus, Vetiver
Topnoten Iris, Pruim , Saffraan
Gebruiksmoment overdag/ avond
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen