Lancome La Vie Est Belle Florale 50 ml Eau de toilette Dames


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


Alles van Lancome La Vie Est Belle


Omschrijving

De Lancome La Vie Est Belle Florale 50 ml Eau de toilette Dames valt onder het type eau de toilette. Het woord Eau komt uit het Frans en betekent letterlijk water. De eau de toilette bevat tot 15% geur in tegenstelling tot eau de parfum met maximaal 20% geurbestanddelen.

De originele Lancome La Vie Est Belle Florale 50 ml Eau de toilette Dames

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Lancome La Vie Est Belle Florale 50 ml Eau de toilette Dames heeft de volgende EAN code 3614270265877. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen parfum en wordt maar éen keer uitgegeven.

Deze geur valt onder de volgende geurnoten en wordt gekwalificeerd als type lancôme geur.

De Lancome La Vie Est Belle Florale 50 ml Eau de toilette Dames zit in een stijlvolle fles en komt met een handige spray.

Lancôme bracht in februari 2016 La Vie est Belle Florale 50 ml Eau de Toilette op de markt. Dit parfum is een nieuwe interpretatie van het La Vie est Belle Eau de Parfum. Het Lancôme La Vie est Belle Florale parfum heeft een bloemige en fruitige geur met uitgesproken geurnoten van osmanthus. Parfumeurs Anne Flipo en Dominique Ropion bundelden hun krachten om een heerlijk parfum op de markt te brengen. La Vie est Belle Florale 50 ml Eau de Toilette benadrukt dat het leven mooi is en dat je van ieder moment moet genieten! Het parfum opent met de geur van frisse lente aroma’s, bestaande uit: bergamot, roze peper, fresia en zwarte bessen. Het hart van het parfum wordt gedomineerd door de geur van osmanthus en magnolia. Deze geur wordt verder aangevuld met de geur van jasmijn, roos, oranjebloesem, mimosa en violet. De basis van Lancôme La Vie est Belle Florale 50 ml Eau de Toilette wordt gevormd door iris, witte patchoeli, amberhout en muskus. De flacon van het Florale parfum lijkt erg op de flacon van de voorgangers. De witte bloem rondom de hals van het parfum typeert de Lancôme La Vie est Belle Florale Eau de Toilette Spray 50 ml.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lancome La Vie Est Belle Florale 50 ml Eau de toilette Dames of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze parfum keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je parfum? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze parfum keuzehulp.

Specificaties Lancome La Vie Est Belle Florale 50 ml Eau de toilette Dames

Algemeen

Merk Lancôme
Product Florale
Inhoud (ml) 50
Type Eau de Toilette
Voor Dames
Datum 2016
EAN 3614270265877

Kenmerken

Geurnoot/Geurtype Lancôme
Spray (Ja/Nee)
Gebruiksmoment overdag/avond
Geurintensiteit bloemig, fruitig
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen