728x90: Bol Ad

Gilette Fusion5 Proglide - 6 stuks


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


Ook beschikbaar als


Omschrijving

De originele Gilette Fusion5 Proglide, 6 stuks

Wil je graag de Gilette Fusion5 Proglide, 6 stuks kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Gillette voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Gilette Fusion5 Proglide, 6 stuks heeft de volgende EAN code 7702018448494. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen scheren heren en wordt maar ťťn keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Gilette Fusion5 Proglide, 6 stuks het predicaat "Top Product" gegeven.

De Gilette Fusion5 Proshield scheermesjes voor mannen beschikt over 5 mesjes die dicht op elkaar geplaatst zijn en zo zorgen voor een glad en landurig resultaat. Microribbels trekken de huid zachtjes glad voor een gladde scheerbeurt. De beschermende strips voor en achter de mesjes beschermen de huid tegen irritatie tijdens het scheren. De Precisietrimmer op de achterkant is perfect voor moeilijk te bereiken zones, zoals bijvoorbeeld neus en bakkebaarden en om je gezichtshaar te stylen. De microkam, brengt de haartjes recht voor de mesjes. Deze verpakking is goed voor ongeveer 6 maanden scheren. De standaard mesjes zijn geel van kleur. De blauwe mesjes hebben naast een beschermend effect ook een extra verkoelend effect.

GILETTE FUSION5 PROGLIDE - 6 STUKS

  • Merk: Gillette
  • Productlijn: Proshield
  • Geslacht: Voor mannen

Kom je er niet uit bij het kopen van de Gilette Fusion5 Proglide - 6 stuks of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze scheermesjes mannen producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je scheren heren of staat jouw scheermesjes mannen keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze scheermesjes mannen keuzehulp.

Specificaties Gilette Fusion5 Proglide - 6 stuks

Algemeen

Merk Gillette
Release datum 2020
EAN 7702018448494
Top Product
Merklijn Gillette

Gebruik & functies

Productlijn Proshield
Geslacht Voor mannen

Fysieke kenmerken

Kleur Wit
Gewicht 0,1
Verpakking breedte (mm) 126
Verpakking hoogte (mm) 40
Verpakking lengte (mm) 182

Product details

Wegwerp mesje
Aantal scheerbladen 5
Inclusief losse mesjes
Totaal aantal scheermesjes 6
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen