Gazelle CityGo C7 HMS 2020 Heren


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Gazelle CityGo C7 HMS 2020 Heren van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Gazelle CityGo C7 HMS 2020 Heren is midden.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door shimano steps e5000. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Gazelle CityGo C7 HMS 2020 Heren kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Gazelle CityGo C7 HMS 2020 Heren elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 130 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Gazelle CityGo C7 HMS 2020 Heren is aan frame.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Gazelle CityGo C7 HMS 2020 Heren heeft een standaard capaciteit van 400 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Gazelle CityGo C7 HMS 2020 Heren is voorzien van een lithium-ion accu.

Standen

De elektrische ondersteuning werkt net als de versnellingen op een normale fiets: je kunt zelf kiezen hoe zwaar (of licht) de ondersteuning is. De Gazelle CityGo C7 HMS 2020 Heren heeft 3 ondersteuningsstanden.

Ontdek de CityGo C7 HMS
Als voordelige elektrische fiets met middenmotor heeft de CityGo HMS alles wat deze Gazelle modellen zo geliefd maakt. Van het markante design met bovenbuis in contrastkleur tot de geïntegreerde LED verlichting met een innovatieve voordrager als optie. Daarmee voelt het robuuste HMS model zich thuis in druk stadsverkeer en volle fietsenstallingen. De soepele Shimano Steps E5000 motor levert al vanaf de eerste meter aangename ondersteuning.

Met unieke slotcase
CityGo is, met een ringslot én een kettingslot, goed beschermd. Het kettingslot bewaar je tijdens het fietsen in de unieke slotcase welke aan je bagagedrager is gemonteerd. Zo heb je je extra beveiliging altijd bij je en kun je je CityGo HMS vastleggen aan nagelvast objecten.

Dieven denken wel twee keer na voordat ze proberen jouw CityGo mee te nemen.

Geïntegreerde verlichting
CityGo is ontworpen met geïntegreerde verlichting én een naafdynamo. Zo weet je zeker dat je licht het altijd doet. Heb je bij de winkel een voordrager besteld? Dan past deze gewoon over de verlichtingskap heen. De achterlamp is geïntegreerd in de drager. Extra robuust en nauwelijks kapot te krijgen in het drukke stadsleven!

Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?
Een e-bike en een elektrische fiets zijn precies hetzelfde. Het is alleen een andere benaming, meer niet! Een Gazelle CityGo C7 HMS 2020 Heren elektrische fiets is dus precies hetzelfde als de e-bike versie.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Gazelle CityGo C7 HMS 2020 Heren of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Specificaties Gazelle CityGo C7 HMS 2020 Heren

Algemeen

Merk Gazelle
Serie CityGo
Modeljaar 2020
Fabrikantcode (sku) CityGo C7 HMS

E-bike Techniek

Motorpositie Midden
Motortechniek Shimano STEPS E5000
Frametype Herenfiets
Type e-bike Elektrische fietsen
Aantal versnellingen 7
Type versnellingen Shimano Nexus 7-Speed
Remsysteem Rollerbrakes
Wielmaat (inches) 28
Kracht (Nm) 40
Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25
Motorgeluid Geluidsarm

Accu

Maximale actieradius (km) 130
Accupositie Aan frame
Capaciteit standaardaccu (Wh) 400
Type accu Lithium-ion
Laadtijd 3 tot 4 uur

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 25,50
Gewicht zonder accu (kilogram) 21,50

Display & bediening

Type display Shimano STEPS SC-E8000
Ondersteuningsstanden 3

Comfort

Verstelbare stuurpen
Bagagedrager
Banden Anti lek
Standaard Enkele standaard
Voordrager Optioneel
Pedalen Anit slip met reflectie

Veiligheid

Type slot AXA Ringslot
ART goedgekeurd

Garantie

Garantie op frame (jaar) 10
Garantie op voorvork (jaar) 2
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes