728x90: Wehkamp Ad

Gazelle Paris C7 Plus HMB 2020


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Best Getest

Dit product heeft het predicaat ad fietstest beste koop ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel e-bikes en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Gazelle Paris C7 Plus HMB 2020 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Gazelle Paris C7 Plus HMB 2020 van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Gazelle Paris C7 Plus HMB 2020 is midden.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door bosch active plus. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Gazelle Paris C7 Plus HMB 2020 kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Gazelle Paris C7 Plus HMB 2020 elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 110 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Gazelle Paris C7 Plus HMB 2020 is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Gazelle Paris C7 Plus HMB 2020 heeft een standaard capaciteit van 317 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Gazelle Paris C7 Plus HMB 2020 is voorzien van een lithium-ion accu.

Standen

De elektrische ondersteuning werkt net als de versnellingen op een normale fiets: je kunt zelf kiezen hoe zwaar (of licht) de ondersteuning is. De Gazelle Paris C7 Plus HMB 2020 heeft 4 ondersteuningsstanden.

AD Fietstest Beste Koop - De Gazelle Paris C7 Plus HMB is een compleet nieuwe model elektrische fiets met een ruime instap en biedt extra’s voor recreatief gebruik. De basis van deze e-bike is een stijf frame dat stabiel is en direct stuurt. Gecombineerd met een lage instap, waardoor op- en afstappen moeiteloos gaat en je onderweg eenvoudig kunt stoppen. De geruisloze Bosch middenmotor is fraai weggewerkt. De Gazelle Paris C7 Plus HMB is afgemonteerd met 7 versnellingen, hydraulische velgremmen, een verende voorvork én zadelpen voor extra comfort op niet-vlakke paden. Deze Plus uitvoering heeft moderne kleuren.

Geruisloze en zeer krachtige Bosch middenmotor
De Gazelle Paris C7 Plus HMB heeft een sterke Bosch Active Line Plus middenmoter met een vermogen van 50Nm. Dankzij het lage zwaartepunt van de middenmotor heeft de fiets een uitstekende wegligging. Daarnaast voelt de ondersteuning heel natuurlijk aan, doordat de motor direct de trappers aandrijft. Een Bosch Active Line Plus middenmotor is door zijn kracht en techniek lekker veelzijdig en uitermate geschikt voor het fietsen in vlak en heuvelachtig gebied.

Kies zelf de gewenste accu capaciteit
Deze Gazelle Paris C7 Plus HMB is uitgerust met een 300Wh accu. Is dit niet voldoende? Kies dan voor een krachtigere 400Wh of 500Wh accu. Met een krachtigere accu kun je meer kilometers rijden op een volledig opgeladen accu.

Makkelijk in gebruik met het Bosch Intuvia display
Deze fiets beschikt over een afneembaar Bosch Intuvia display in het midden van het stuur. Dit display kun je tijdens het fietsen makkelijk aflezen en geeft je de nodige informatie, zoals de gemiddelde snelheid, de afgelegde afstand en de duur van je fietstocht. Vanzelfsprekend geeft het display ook aan hoe vol je accu nog is. Het display is eenvoudig te bedienen via het handvat, waardoor je nooit je handen van het stuur hoeft te halen.

GAZELLE PARIS C7 PLUS HMB 2020

  • Modeljaar: 2020
  • Fabrikantcode (sku): Paris C7+ HMB
  • Best Getest: AD Fietstest Beste Koop
  • Motortechniek: Bosch Active Plus
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 110 km
  • Uitneembare accu: Ja
  • Type accu: Lithium-ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Gazelle Paris C7 Plus HMB 2020 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Specificaties Gazelle Paris C7 Plus HMB 2020

Algemeen

Merk Gazelle
Serie Paris
Modeljaar 2020
Fabrikantcode (sku) Paris C7+ HMB
Best Getest AD Fietstest Beste Koop

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 25,40
Gewicht zonder accu (kilogram) 22,40

Comfort

Verende voorvork
Verstelbare stuurpen
Bagagedrager
Banden Anti lek
Standaard Enkele standaard
Pedalen Anit slip met reflectie

Veiligheid

Type slot AXA Ringslot
ART goedgekeurd

Garantie

Garantie op frame (jaar) 10
Garantie op voorvork (jaar) 2

Techniek

Frametype Lage instap
Aantal versnellingen 7
Type versnellingen Shimano Nexus 7-Speed
Remsysteem Hydraulische velgrem
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Midden
Motortechniek Bosch Active Plus
Type e-bike Elektrische fietsen
Kracht (Nm) 50
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25
Motorgeluid Geluidsarm
Merk motor Bosch

Accu

Maximale actieradius ( km ) 110
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 317
Uitneembare accu
Type accu Lithium-ion
Laadtijd 3 tot 4 uur
Alternatieve accu mogelijk

Display & bediening

Type display Bosch Purion display
Ondersteuningsstanden 4
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes