728x90: Bol Ad

Batavus Fonk E-go 2019 Dames


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Een e-bikes fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke e-bikes producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Batavus Fonk E-go 2019 Dames van Batavus is fonk e-go. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Batavus SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Batavus Fonk E-go 2019 Dames is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Batavus Fonk E-go 2019 Dames 2019

De Batavus Fonk E-go 2019 Dames is sinds 2019 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van e-bikes vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze Fonk E-go 2019 Dames. In 2019 is deze Fonk E-go 2019 Dames geÔntroduceerd op de markt.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat beste koop fietsersbond, consumentenbond en telegraaf, winnaar ad fietstest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel e-bikes en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Batavus Fonk E-go 2019 Dames dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Batavus Fonk E-go 2019 Dames van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Batavus Fonk E-go 2019 Dames is voorwiel.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door e-motion. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Batavus Fonk E-go 2019 Dames kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Batavus Fonk E-go 2019 Dames elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 100 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Batavus Fonk E-go 2019 Dames is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Batavus Fonk E-go 2019 Dames heeft een standaard capaciteit van 300 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Batavus Fonk E-go 2019 Dames is voorzien van een lithium-ion accu.

Beste Koop Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf en ook nog de AD Fietstest. Dé ideale e-bike voor in de stad; de Batavus Fonk E-Go damesfiets. Geniet nu van iedere rit door de stad op een Batavus Fonk E-go elektrische stadsfiets. Deze e-bike is gemaakt voor de stad, ademt de stad en voelt de stad. De verlichting is zo ontworpen dat je deze niet snel stuk kan stoten in bijvoorbeeld een fietsenstalling. Ook de kabels zijn goed beschermd, omdat deze binnendoor lopen. Je geniet optimaal dankzij de E-motion voorwielmotor. Want met de Fonk E-Go fiets je lekker ontspannen door de stad en vergeet je al snel wat en file is. De ondersteuning wordt aangedreven via een rotatiesensor en je bedient de ondersteuning, veilig vanaf het stuur. Je hebt tijdens het fietsen de keuze uit vijf verschillende standen van ondersteuning. Met drie versnellingen en een combi van rollerbrake en v-brake handrem, is de Batavus Fonk E-Go afgesteld op korte ritjes door de stad. Doordat de stuurpen handmatig verstelbaar is, kun je deze zo instellen, dat je in de ideale zithouding op de fiets zit. De gesloten kettingkast, naafversnelling en voorwielmotor, zorgen ervoor dat de fiets relatief weinig onderhoud nodig heeft.

BATAVUS FONK E-GO 2019 DAMES

 • Fabrikantcode (sku): Fonk E-go
 • Modeljaar: 2019
 • Best Getest: Beste Koop Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf, Winnaar AD Fietstest
 • Motortechniek: E-motion
 • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
 • Maximale actieradius: 100 km
 • Uitneembare accu: Ja
 • Type accu: Lithium-Ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Batavus Fonk E-go 2019 Dames of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bike producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes of staat jouw e-bike keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze e-bike keuzehulp.

Specificaties Batavus Fonk E-go 2019 Dames

Algemeen

Fabrikantcode (sku) Fonk E-go
Modeljaar 2019
Best Getest Beste Koop Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf, Winnaar AD Fietstest

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 25 (incl accu)
Framemaat (cm (of inches)) 48, 49, 53, 57, 61
Framemateriaal Aluminium

Techniek

Frametype Dames
Aantal versnellingen 3
Type versnellingen Naafversnelling
Remsysteem V-brake
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwiel
Motortechniek E-motion
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Kracht (Nm) 25
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Maximale actieradius ( km ) 100
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 300
Uitneembare accu
Type accu Lithium-Ion

REVIEW

8.9
 • Gewicht • Ontwerp • Accu • Remmen • Comfortabel • Prijs •
 • Drie versnellingen
 • Experts

  1 bedrijf die een review heeft geschreven over de Batavus Fonk E-go 2019 Dames geeft in totaal een 8.9 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  NEW De beste e-bike?
  Wij hebben ze voor je verzameld

  Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

  Winnaars best geteste e-bikes