728x90: Wehkamp Ad

Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Een e-bikes fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke e-bikes producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren van Stella is vicenza superior mdb. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Stella SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren 2019

De Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren is sinds 2019 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van e-bikes vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze Vicenza Superior MDB 2019 Heren. In 2019 is deze Vicenza Superior MDB 2019 Heren geÔntroduceerd op de markt.

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren is middenmotor.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door bosch active line. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 130 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren heeft een standaard capaciteit van 400 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren is voorzien van een lithium - ion accu.

Intelligentie ten top
De Vicenza Superior MDB beschikt over het intelligente Intuvia display. Zo krijg je automatisch schakeladvies waardoor je altijd in de juiste versnelling fietst. Hiermee vergroot je jouw actieradius. Het display is in alle omstandigheden goed leesbaar.

Wanneer een omweg leuk wordt
De Vicenza Superior MDB is uitgerust met een zeer krachtige Bosch middenmotor. Speciaal ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar elegantie en kracht.

Veilig tot stilstand
De hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je veilig tot stilstand komt. Ook al heb je de smaak te pakken, je hoeft je nooit zorgen te maken over je remmen. Want veiligheid boven alles.

STELLA VICENZA SUPERIOR MDB 2019 HEREN

  • Fabrikantcode (sku): Vicenza Superior MDB
  • Modeljaar: 2019
  • Motortechniek: Bosch Active Line
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 130 km
  • Uitneembare accu: Ja
  • Type accu: Lithium - Ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bike producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes of staat jouw e-bike keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze e-bike keuzehulp.

Specificaties Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren

Algemeen

Fabrikantcode (sku) Vicenza Superior MDB
Modeljaar 2019

Fysieke kenmerken

Framemaat (cm (of inches)) 53, 57

Techniek

Frametype Heren
Aantal versnellingen 4
Type versnellingen Nexus Naaf
Remsysteem Shimano hydraulische schijfremmen
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Middenmotor
Motortechniek Bosch Active Line
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Maximale actieradius ( km ) 130
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 400
Uitneembare accu
Type accu Lithium - Ion
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes