Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren

De beste deal van vandaag

Stella Shop

2.599,-

Op voorraad

Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren actuele prijzen. Intelligentie ten top De Vicenza Superior MDB beschikt over het intelligente Intuvia display. Zo krijg je automatisch schakeladvies waardoor je

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 26 april 2019

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 2.599,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 2.599,-

Specificaties Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren

Algemeen

Modeljaar 2019
Fabrikantcode (sku) Vicenza Superior MDB

Fysieke kenmerken

Framemaat (cm (of inches)) 53, 57

Techniek

Frametype Heren
Aantal versnellingen 4
Type versnellingen Nexus Naaf
Remsysteem Shimano hydraulische schijfremmen
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Middenmotor
Motortechniek Bosch Active Line
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

Accu

Maximale actieradius (km) 130
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 400
Uitneembare accu
Type accu Lithium - Ion
Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren kopen?
Actuele prijs: € 2.599,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren is middenmotor.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door bosch active line. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 130 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren heeft een standaard capaciteit van 400 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren is voorzien van een lithium - ion accu.

Intelligentie ten top
De Vicenza Superior MDB beschikt over het intelligente Intuvia display. Zo krijg je automatisch schakeladvies waardoor je altijd in de juiste versnelling fietst. Hiermee vergroot je jouw actieradius. Het display is in alle omstandigheden goed leesbaar.

Wanneer een omweg leuk wordt
De Vicenza Superior MDB is uitgerust met een zeer krachtige Bosch middenmotor. Speciaal ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar elegantie en kracht.

Veilig tot stilstand
De hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je veilig tot stilstand komt. Ook al heb je de smaak te pakken, je hoeft je nooit zorgen te maken over je remmen. Want veiligheid boven alles.

Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?
Een e-bike en een elektrische fiets zijn precies hetzelfde. Het is alleen een andere benaming, meer niet! Een Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren elektrische fiets is dus precies hetzelfde als de e-bike versie.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Prijzen vergelijken Stella Vicenza Superior MDB 2019 Heren. Beste deal van vandaag!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes