970x250: Mediamarkt Ad

Stella Livorno Superior MDB Heren - Gold

De beste deal van vandaag

Stella Shop

1.899,-

Beschikbaar

Stella Livorno Superior MDB Heren - Gold kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, opvallend lang fietsen Ben je klaar voor de toekomst? Dan ben je klaar voor de

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 24 januari 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.899,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.899,-

Specificaties Stella Livorno Superior MDB Heren - Gold

Algemeen

Fabrikantcode (sku) Livorno Superior MDB
Modeljaar 2019

Fysieke kenmerken

Framemaat (cm (of inches)) 48, 53, 57
Framemateriaal 23,9 (incl accu)

Techniek

Frametype Heren
Aantal versnellingen 4
Type versnellingen Nexus Naaf
Remsysteem Hydraulische schijfremmen
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Middenmotor
Motortechniek Bosch Active Line
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Maximale actieradius ( km ) 130
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 400
Uitneembare accu
Type accu Lithium - Ion
Stella Livorno Superior MDB Heren - Gold kopen?
Actuele prijs: € 1.899,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Een e-bikes fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke e-bikes producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Stella Livorno Superior MDB Heren, Gold van Stella is livorno superior mdb. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Stella SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Stella Livorno Superior MDB Heren, Gold is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Stella Livorno Superior MDB Heren, Gold 2019

De Stella Livorno Superior MDB Heren, Gold is sinds 2019 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van e-bikes vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze Livorno Superior MDB Heren, Gold. In 2019 is deze Livorno Superior MDB Heren, Gold geÔntroduceerd op de markt.

Stella Livorno Superior MDB Heren - Gold - Afbeelding 1Stella Livorno Superior MDB Heren - Gold - Afbeelding 2Stella Livorno Superior MDB Heren - Gold - Afbeelding 3Stella Livorno Superior MDB Heren - Gold - Afbeelding 4
Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Livorno Superior MDB Heren, Gold van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Livorno Superior MDB Heren, Gold is middenmotor.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door bosch active line. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Livorno Superior MDB Heren, Gold kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Livorno Superior MDB Heren, Gold elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 130 kilometer.

Accupositie

Stella Livorno Superior MDB Heren - Gold - Afbeelding 5Stella Livorno Superior MDB Heren - Gold - Afbeelding 6Stella Livorno Superior MDB Heren - Gold - Afbeelding 7
De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Livorno Superior MDB Heren, Gold is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Livorno Superior MDB Heren, Gold heeft een standaard capaciteit van 400 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Livorno Superior MDB Heren, Gold is voorzien van een lithium - ion accu.

Opvallend lang fietsen
Ben je klaar voor de toekomst? Dan ben je klaar voor de Livorno Superior MDB. Je kunt opvallend lang fietsen, over onverharde paden of door de bergen. Maar dat doe je wel in stijl.

Het ongewone gewoon maken
Deze e-bike heeft zo’n unieke uitstraling, dus zorg ervoor dat-ie bij je persoonlijkheid past. Kleed ‘m aan met bijpassende accessoires en stem je outfit erop af.

Het licht zien
Dat je opvalt, vind je belangrijk. Overdag én in de avond. De ledverlichting en reflectoren helpen je hierbij. Zo kun je veilig en opvallend de weg op.

STELLA LIVORNO SUPERIOR MDB HEREN - GOLD

  • Fabrikantcode (sku): Livorno Superior MDB
  • Modeljaar: 2019
  • Motortechniek: Bosch Active Line
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 130 km
  • Uitneembare accu: Ja
  • Type accu: Lithium - Ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Livorno Superior MDB Heren - Gold of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bike kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes of staat jouw e-bike keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze e-bike keuzehulp.

Prijzen vergelijken Stella Livorno Superior MDB Heren - Gold. Beste deal van vandaag!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes