728x90: Wehkamp Ad

Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren

De beste deal van vandaag

Stella Shop

2.499,-

Op Voorraad

Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, opvallend lang fietsen Ben je klaar voor de toekomst? Dan ben je klaar voor de

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 26 april 2019

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 2.499,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 2.499,-

Specificaties Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren

Algemeen

Modeljaar 2019
Fabrikantcode (sku) Livorno Superior MDB

Fysieke kenmerken

Framemaat (cm (of inches)) 48, 53, 57
Framemateriaal 23,9 (incl accu)

Techniek

Frametype Heren
Aantal versnellingen 4
Type versnellingen Nexus Naaf
Remsysteem Hydraulische schijfremmen
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Middenmotor
Motortechniek Bosch Active Line
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Maximale actieradius ( km ) 130
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 400
Uitneembare accu
Type accu Lithium - Ion
Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren kopen?
Actuele prijs: € 2.499,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren is middenmotor.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door bosch active line. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren - Afbeelding 1Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren - Afbeelding 2Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren - Afbeelding 3Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren - Afbeelding 4
De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 130 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren heeft een standaard capaciteit van 400 Watt per uur.

Accu type

Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren - Afbeelding 5Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren - Afbeelding 6Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren - Afbeelding 7
Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren is voorzien van een lithium - ion accu.

Opvallend lang fietsen
Ben je klaar voor de toekomst? Dan ben je klaar voor de Livorno Superior MDB. Je kunt opvallend lang fietsen, over onverharde paden of door de bergen. Maar dat doe je wel in stijl.

Het ongewone gewoon maken
Deze e-bike heeft zo’n unieke uitstraling, dus zorg ervoor dat-ie bij je persoonlijkheid past. Kleed ‘m aan met bijpassende accessoires en stem je outfit erop af.

Het licht zien
Dat je opvalt, vind je belangrijk. Overdag én in de avond. De ledverlichting en reflectoren helpen je hierbij. Zo kun je veilig en opvallend de weg op.

STELLA LIVORNO SUPERIOR MDB 2019 HEREN

  • Modeljaar: 2019
  • Fabrikantcode (sku): Livorno Superior MDB
  • Motortechniek: Bosch Active Line
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 130 km
  • Uitneembare accu: Ja
  • Type accu: Lithium - Ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Prijzen vergelijken Stella Livorno Superior MDB 2019 Heren. Beste deal van vandaag!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes