728x90: Wehkamp Ad

Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames

De beste deal van vandaag

Stella Shop

2.649,-

Op Voorraad

Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, een uitblinker in sportiviteit Het, in de Pearl White uitgevoerde, frame van de Cosmo

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 26 april 2019

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 2.649,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 2.649,-

Specificaties Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames

Algemeen

Modeljaar 2019
Fabrikantcode (sku) Cosmo Comfort MDB

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 26,2 (incl accu)
Framemaat (cm (of inches)) 53, 57

Techniek

Frametype Dames
Aantal versnellingen 4
Type versnellingen Nexus Naaf
Remsysteem V-brake voor, rollerbrake achter
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Middenmotor
Motortechniek Bosch Active Line
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Maximale actieradius ( km ) 130
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 400
Uitneembare accu
Type accu Lithium - Ion
Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames kopen?
Actuele prijs: € 2.649,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames is middenmotor.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door bosch active line. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames - Afbeelding 1Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames - Afbeelding 2Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames - Afbeelding 3Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames - Afbeelding 4
De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 130 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames heeft een standaard capaciteit van 400 Watt per uur.

Accu type

Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames - Afbeelding 5Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames - Afbeelding 6Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames - Afbeelding 7
Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames is voorzien van een lithium - ion accu.

Een uitblinker in sportiviteit
Het, in de Pearl White uitgevoerde, frame van de Cosmo Comfort MDB zorgt voor optimaal fietsplezier. Gemaakt om zowel te gebruiken als stads- én toerfiets. Al met al een complete en sportieve e-bike.

Maximale ondersteuning
De accu van de Cosmo Comfort MDB brengt je verder dan ooit. De Bosch middenmotor en de 11 Ah accu zijn de ultieme combinatie. Lekker onbezorgd fietsen, waar je ook bent.

Extra rijk uitgerust
Naast alle opties beschikt de Cosmo Comfort MDB ook nog over 7 versnellingen, een Bosch Purion display en een onderhoudsvrije gesloten kettingkast.

STELLA COSMO COMFORT MDB 2019 DAMES

  • Modeljaar: 2019
  • Fabrikantcode (sku): Cosmo Comfort MDB
  • Motortechniek: Bosch Active Line
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 130 km
  • Uitneembare accu: Ja
  • Type accu: Lithium - Ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Prijzen vergelijken Stella Cosmo Comfort MDB 2019 Dames. Beste deal van vandaag!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes