Stella Cosmo Superior FDST 2019 Dames

De beste deal van vandaag

Stella Shop

1.899,-

Op voorraad

Stella Cosmo Superior FDST 2019 Dames actuele prijzen. Geniet van de mooie dingen om je heen Stil staan wil je liever niet. Tenzij je kunt genieten van de mooie dingen om je heen. Net even snel dat

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 26 april 2019

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.899,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.899,-

Specificaties Stella Cosmo Superior FDST 2019 Dames

Algemeen

Modeljaar 2019
Fabrikantcode (sku) Cosmo Superior FDST

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 26,5 (incl accu)
Framemaat (cm (of inches)) 48, 53, 57

Techniek

Frametype Dames
Aantal versnellingen 9
Type versnellingen Nexus Naaf
Remsysteem Tektro schijfremmen
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwielmotor
Motortechniek Eleon
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Kracht (Nm) 42
Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

Accu

Maximale actieradius (km) 150
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 522
Uitneembare accu
Type accu Lithium-Ion
Stella Cosmo Superior FDST 2019 Dames kopen?
Actuele prijs: € 1.899,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Cosmo Superior FDST 2019 Dames van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Cosmo Superior FDST 2019 Dames is voorwielmotor.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door eleon. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Cosmo Superior FDST 2019 Dames kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Cosmo Superior FDST 2019 Dames elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 150 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Cosmo Superior FDST 2019 Dames is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Cosmo Superior FDST 2019 Dames heeft een standaard capaciteit van 522 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Cosmo Superior FDST 2019 Dames is voorzien van een lithium-ion accu.

Geniet van de mooie dingen om je heen
Stil staan wil je liever niet. Tenzij je kunt genieten van de mooie dingen om je heen. Net even snel dat pasgeboren veulentje bewonderen als je door uitgestrekte weilanden fietst? Je weet zeker dat je op tijd en veilig tot stilstand komt.

Krachtig in eenvoud
Je bepaalt niet alleen je eindbestemming, maar ook hoe je daar komt. Je voelt het vermogen van de krachtige voorwielmotor en de 14,5 Ah accu, waarmee je tot 130 km kunt fietsen op één volle lading.

Klaar om op stap te gaan
Met de Cosmo Superior FDST ben je klaar om op stap te gaan. De 3 of 7 versnellingen en het Stella Mobi-Drive display helpen je door iedere rit.

Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?
Een e-bike en een elektrische fiets zijn precies hetzelfde. Het is alleen een andere benaming, meer niet! Een Stella Cosmo Superior FDST 2019 Dames elektrische fiets is dus precies hetzelfde als de e-bike versie.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Cosmo Superior FDST 2019 Dames of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Prijzen vergelijken Stella Cosmo Superior FDST 2019 Dames. Beste deal van vandaag!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes