970x250: Mediamarkt Ad

Stella Livorno Superior FDST Heren - Storm Grey

De beste deal van vandaag

Stella Shop

1.899,-

Beschikbaar

Stella Livorno Superior FDST Heren - Storm Grey kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, daytime Running Light Technology Jij wil opvallen. Overdag en in de avond.

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 24 januari 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.899,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.899,-

Specificaties Stella Livorno Superior FDST Heren - Storm Grey

Algemeen

Fabrikantcode (sku) Livorno Superior FDST
Modeljaar 2019
Top Product

Fysieke kenmerken

Framemaat (cm (of inches)) 48, 53, 57

Techniek

Frametype Heren
Aantal versnellingen 9
Type versnellingen Nexus Naaf
Remsysteem Shimano hydraulische schijfremmen
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwielmotor
Motortechniek Eleon
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Kracht (Nm) 42
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Maximale actieradius ( km ) 150
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 522
Uitneembare accu
Type accu Lithium-Ion
Stella Livorno Superior FDST Heren - Storm Grey kopen?
Actuele prijs: € 1.899,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Een e-bikes fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke e-bikes producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Stella Livorno Superior FDST Heren, Storm Grey van Stella is livorno superior fdst. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Stella SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Stella Livorno Superior FDST Heren, Storm Grey is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Stella Livorno Superior FDST Heren, Storm Grey 2019

De Stella Livorno Superior FDST Heren, Storm Grey is sinds 2019 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van e-bikes vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze Livorno Superior FDST Heren, Storm Grey. In 2019 is deze Livorno Superior FDST Heren, Storm Grey geÔntroduceerd op de markt.

Top Product

Stella Livorno Superior FDST Heren - Storm Grey - Afbeelding 1Stella Livorno Superior FDST Heren - Storm Grey - Afbeelding 2Stella Livorno Superior FDST Heren - Storm Grey - Afbeelding 3Stella Livorno Superior FDST Heren - Storm Grey - Afbeelding 4
De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Stella Livorno Superior FDST Heren, Storm Grey het predicaat "Top Product" gegeven.

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Livorno Superior FDST Heren, Storm Grey van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Livorno Superior FDST Heren, Storm Grey is voorwielmotor.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door eleon. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Livorno Superior FDST Heren, Storm Grey kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Stella Livorno Superior FDST Heren - Storm Grey - Afbeelding 5Stella Livorno Superior FDST Heren - Storm Grey - Afbeelding 6Stella Livorno Superior FDST Heren - Storm Grey - Afbeelding 7
Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Livorno Superior FDST Heren, Storm Grey elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 150 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Livorno Superior FDST Heren, Storm Grey is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Livorno Superior FDST Heren, Storm Grey heeft een standaard capaciteit van 522 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Livorno Superior FDST Heren, Storm Grey is voorzien van een lithium-ion accu.

Stella Livorno Superior FDST Heren - Storm Grey - Afbeelding 8Stella Livorno Superior FDST Heren - Storm Grey - Afbeelding 9Stella Livorno Superior FDST Heren - Storm Grey - Afbeelding 10Stella Livorno Superior FDST Heren - Storm Grey - Afbeelding 11
Daytime Running Light Technology
Jij wil opvallen. Overdag en in de avond. Met jouw verschijning, jouw e-bike, jouw verlichting. De nieuwe dagrijverlichting is uniek en past zich aan aan het omgevingslicht.

Anders dan anders
Jij weet wat je wil. Waar je van houdt. Dat maakt jou anders dan de rest. Dat zie je in alles. Ook in jouw e-bike. Met de Livorno Superior FDST sta je in het middelpunt, dat weet je zeker.

Het ongewone gewoon maken
De Livorno Superior FDST beschikt standaard over een 14,5 Ah accu waarmee je tot wel 150 km kunt fietsen. Je beschikt over veel luxe zoals schijfremmen en een uitgebreid Mobi-Drive display.

STELLA LIVORNO SUPERIOR FDST HEREN - STORM GREY

  • Fabrikantcode (sku): Livorno Superior FDST
  • Modeljaar: 2019
  • Motortechniek: Eleon
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 150 km
  • Uitneembare accu: Ja
  • Type accu: Lithium-Ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Livorno Superior FDST Heren - Storm Grey of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bike kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes of staat jouw e-bike keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze e-bike keuzehulp.

Prijzen vergelijken Stella Livorno Superior FDST Heren - Storm Grey. Beste deal van vandaag!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes