728x90: Bol Ad

Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Een e-bikes fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke e-bikes producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames van Stella is vienna comfort fdst. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Stella SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames 2019

De Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames is sinds 2019 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van e-bikes vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze Vienna Comfort FDST 2019 Dames. In 2019 is deze Vienna Comfort FDST 2019 Dames geÔntroduceerd op de markt.

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames is voorwiel.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door eleon. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 150 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames heeft een standaard capaciteit van 522 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames is voorzien van een lithium-ion accu.

Genieten van de omgeving
Een display heb je eigenlijk niet meer nodig. Met de handige en eenvoudige bedieningsknoppen aan het stuur bedien je jouw Vienna Comfort FDST gemakkelijk en kun je jouw ogen op de weg houden.

Geen afstand is te ver
De Vienna Comfort FDST beschikt over een krachtige voorwielmotor en standaard een 14,5 Ah accu. Hiermee kun je tot wel 150 km fietsen. Het maakt dus niets uit waar je naartoe wil, je bereikt je eindbestemming gemakkelijk.

qa
Op de Vienna Comfort FDST weet je zeker dat je alleen maar comfortabele fietsritten zult beleven. Je beschikt over een dual shock voorvork, 3 of 7 versnellingen én 9 ondersteuningen. Dat noemen wij pas comfortabel.

STELLA VIENNA COMFORT FDST 2019 DAMES

  • Fabrikantcode (sku): Vienna Comfort FDST
  • Modeljaar: 2019
  • Motortechniek: Eleon
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 150 km
  • Uitneembare accu: Ja
  • Type accu: Lithium-Ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bike producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes of staat jouw e-bike keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze e-bike keuzehulp.

Specificaties Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames

Algemeen

Fabrikantcode (sku) Vienna Comfort FDST
Modeljaar 2019

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 24,3 (incl accu)
Framemaat (cm (of inches)) 45, 48, 53, 57

Techniek

Frametype Dames, lage instap
Aantal versnellingen 9
Type versnellingen Nexus Naaf
Remsysteem Shimano V-brake voor, rollerbrake achter
Wielmaat (inches) 26, 28

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwiel
Motortechniek Eleon
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Kracht (Nm) 42
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Maximale actieradius ( km ) 150
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 522
Uitneembare accu
Type accu Lithium-Ion
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes