Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames

De beste deal van vandaag

Stella Shop

1.799,-

Op voorraad

Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames actuele prijzen. Genieten van de omgeving Een display heb je eigenlijk niet meer nodig. Met de handige en eenvoudige bedieningsknoppen aan het stuur bedien je

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 26 april 2019

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.799,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.799,-

Specificaties Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames

Algemeen

Modeljaar 2019
Fabrikantcode (sku) Vienna Comfort FDST

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 24,3 (incl accu)
Framemaat (cm (of inches)) 45, 48, 53, 57

Techniek

Frametype Dames, lage instap
Aantal versnellingen 9
Type versnellingen Nexus Naaf
Remsysteem Shimano V-brake voor, rollerbrake achter
Wielmaat (inches) 26, 28

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwiel
Motortechniek Eleon
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Kracht (Nm) 42
Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

Accu

Maximale actieradius (km) 150
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 522
Uitneembare accu
Type accu Lithium-Ion
Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames kopen?
Actuele prijs: € 1.799,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames is voorwiel.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door eleon. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 150 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames heeft een standaard capaciteit van 522 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames is voorzien van een lithium-ion accu.

Genieten van de omgeving
Een display heb je eigenlijk niet meer nodig. Met de handige en eenvoudige bedieningsknoppen aan het stuur bedien je jouw Vienna Comfort FDST gemakkelijk en kun je jouw ogen op de weg houden.

Geen afstand is te ver
De Vienna Comfort FDST beschikt over een krachtige voorwielmotor en standaard een 14,5 Ah accu. Hiermee kun je tot wel 150 km fietsen. Het maakt dus niets uit waar je naartoe wil, je bereikt je eindbestemming gemakkelijk.

qa
Op de Vienna Comfort FDST weet je zeker dat je alleen maar comfortabele fietsritten zult beleven. Je beschikt over een dual shock voorvork, 3 of 7 versnellingen én 9 ondersteuningen. Dat noemen wij pas comfortabel.

Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?
Een e-bike en een elektrische fiets zijn precies hetzelfde. Het is alleen een andere benaming, meer niet! Een Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames elektrische fiets is dus precies hetzelfde als de e-bike versie.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Prijzen vergelijken Stella Vienna Comfort FDST 2019 Dames. Beste deal van vandaag!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes