728x90: Stella Ad

Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames

De beste deal van vandaag

Stella Shop

1.699,-

Beschikbaar

Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, beste uit de Test - Zie jij jezelf al fietsen door de stad? Al je spullen passen

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 22 januari 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.699,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.699,-

Specificaties Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames

Algemeen

Fabrikantcode (sku) Dolce Comfort FDST
Modeljaar 2019
Best Getest Beste uit de Test

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 27,7 (incl accu)
Framemaat (cm (of inches)) 48, 53, 57

Techniek

Frametype Dames
Aantal versnellingen 9
Type versnellingen Nexus Naaf
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwielmotor
Motortechniek Eleon
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Kracht (Nm) 42
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Maximale actieradius ( km ) 150
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 522
Uitneembare accu
Type accu Lithium-Ion
Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames kopen?
Actuele prijs: € 1.699,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Een e-bikes fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke e-bikes producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames van Stella is dolce comfort fdst. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Stella SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames 2019

De Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames is sinds 2019 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van e-bikes vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze Dolce Comfort FDST 2019 Dames. In 2019 is deze Dolce Comfort FDST 2019 Dames geÔntroduceerd op de markt.

Best Getest

Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames - Afbeelding 1Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames - Afbeelding 2Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames - Afbeelding 3Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames - Afbeelding 4
Dit product heeft het predicaat beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel e-bikes en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames is voorwielmotor.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door eleon. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames - Afbeelding 5Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames - Afbeelding 6Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames - Afbeelding 7
Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 150 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames heeft een standaard capaciteit van 522 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames is voorzien van een lithium-ion accu.

Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames - Afbeelding 8Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames - Afbeelding 9Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames - Afbeelding 10
Beste uit de Test - Zie jij jezelf al fietsen door de stad? Al je spullen passen gemakkelijk in de grote mand en je fietst iedereen moeiteloos voorbij. Deze Stella elektrische transportfiets is gemaakt om veel te gebruiken.

Goed gegrond
Door de grote fietsmand kan een elektrische transportfiets wat zwaarder zijn dan een gewone e-bike. Maar door de stevige tweepoot standaard en het stuurslot valt jouw parel niet zo gemakkelijk om.

Een oude lieveling in een nieuw jasje
Vroeger vooral gebruikt door ambachtslieden, vandaag de dag steeds meer een lifestyle product. De Hollandse retrolook, lederen details en de unieke kleurstelling maken deze Stella elektrische transportfiets echt een unieke verschijning.

STELLA DOLCE COMFORT FDST 2019 DAMES

  • Fabrikantcode (sku): Dolce Comfort FDST
  • Modeljaar: 2019
  • Best Getest: Beste uit de Test
  • Motortechniek: Eleon
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 150 km
  • Uitneembare accu: Ja
  • Type accu: Lithium-Ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bike kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes of staat jouw e-bike keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze e-bike keuzehulp.

Prijzen vergelijken Stella Dolce Comfort FDST 2019 Dames. Beste deal van vandaag!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes