728x90: Bol Ad

Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Een e-bikes fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke e-bikes producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames van Gazelle is grenoble c7+ hmb. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Gazelle SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames 2017

De Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames is sinds 2017 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van e-bikes vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2017 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze Grenoble C7+ HMB 2018 Dames. In 2017 is deze Grenoble C7+ HMB 2018 Dames geÔntroduceerd op de markt.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat telegraaf/fietsersbond 2018 ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel e-bikes en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames is midden.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door bosch. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames is geÔntegreerd in drager.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames is voorzien van een lithium-ion accu.

Echte City bike!
Deze alleskunner met de extra krachtige en geruisloze Bosch middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als de lange afstanden. De motor ondersteunt moeiteloos, zowel op vlak als op heuvelachtig terrein.

Deze fiets is voorzien van de innovatieve Fendervision; krachtige 40lux LED verlichting. Geïntegreerd in het spatbord is de verlichting aan beide zijkanten extra goed zichtbaar doordat het licht aan beide zijden over een lengte van vijf centimeter schijnt. Niet alleen ziet het goed uit, het draagt uiteraard bij aan de veiligheid op de weg.

Moeiteloos fietsen met de krachtige en robuuste Bosch middenmotor. Door de lage plaatsing van de middenmotor heeft elke Gazelle met een Bosch middenmotor een uitstekende wendbaarheid en wegligging. De krachtige robuuste Bosch middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Met een koppel van 50 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein. Bij een Gazelle elektrische fiets met Bosch middenmotor heb je keuze uit drie verschillende accu's: zilver, goud en platina.

GAZELLE GRENOBLE C7+ HMB 2018 DAMES

  • Fabrikantcode (sku): Grenoble C7+ HMB
  • Modeljaar: 2017
  • Best Getest: Telegraaf/Fietsersbond 2018
  • Motortechniek: Bosch
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Type accu: Lithium-ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bike producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes of staat jouw e-bike keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze e-bike keuzehulp.

Specificaties Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames

Algemeen

Fabrikantcode (sku) Grenoble C7+ HMB
Modeljaar 2017
Best Getest Telegraaf/Fietsersbond 2018

Techniek

Frametype Damesfiets
Aantal versnellingen 7
Type versnellingen Naaf
Remsysteem Velgrem met hydraulische bediening
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Midden
Motortechniek Bosch
Type e-bike Stadsfiets
Kracht (Nm) 50
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Accupositie GeÔntegreerd in drager
Type accu Lithium-ion
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire video voor artikel: Gazelle Grenoble C7+ HMB 2018 Dames

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes