728x90: Wehkamp Ad

Stella Durante 2018 Heren

De beste deal van vandaag

Stella Shop

1.400,-

Op Voorraad

Stella Durante 2018 Heren kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, stella Durante, de voordelige elektrische herenfiets. Zo licht als een veertje De Stella Durante

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 15 oktober 2018

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.400,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.400,-

Specificaties Stella Durante 2018 Heren

Algemeen

Modeljaar 2018
Fabrikantcode (sku) Durante

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 24
Framemaat (cm (of inches)) 49

Techniek

Frametype Herenfiets
Aantal versnellingen 3
Type versnellingen Shimano derailleur
Remsysteem Rollerbrake / V-brake
Wielmaat (inches) 26

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwiel
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Kracht (Nm) 40
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Maximale actieradius ( km ) 90
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 316
Type accu Lithium - Ion
Stella Durante 2018 Heren kopen?
Actuele prijs: € 1.400,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Durante 2018 Heren van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Durante 2018 Heren is voorwiel.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Durante 2018 Heren kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Stella Durante 2018 Heren - Afbeelding 1Stella Durante 2018 Heren - Afbeelding 2Stella Durante 2018 Heren - Afbeelding 3Stella Durante 2018 Heren - Afbeelding 4
Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Durante 2018 Heren elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 90 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Durante 2018 Heren is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Durante 2018 Heren heeft een standaard capaciteit van 316 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Durante 2018 Heren is voorzien van een lithium - ion accu.

Stella Durante 2018 Heren - Afbeelding 5Stella Durante 2018 Heren - Afbeelding 6Stella Durante 2018 Heren - Afbeelding 7
Stella Durante, de voordelige elektrische herenfiets.

Zo licht als een veertje
De Stella Durante is een lichte en wendbare stadsfiets. Het lichte maar sterke frame til je gemakkelijk op waardoor je de fiets snel kunt verplaatsen. Wel zo handig voor in de stad.

Zien en gezien worden
Veiligheid is belangrijk en verlichting speelt daarin een grote rol. De LED verlichting voor en achter zorgt ervoor dat je te allen tijde goed te zien bent. En dat is wel zo veilig.

Krachtige voorwielmotor
Met de 250W voorwielmotor en drie ondersteuningen fiets je op de Stella Durante altijd comfortabel met de wind in je rug. Zo kom je nooit meer ergens bezweet of vermoeid aan.

STELLA PRIJZEN TRANSPARANTIE
De Stella-prijs die wij hier noemen is Stella zijn adviesprijs plus een verhoging op basis van reacties van onze lezers. Stella communiceert op hun website en aan de consument geen prijzen. Door het ontbreken van transparantie kan dezelfde fiets theoretisch voor steeds een andere prijs verkocht worden. De bovenstaande Stella-prijs is dus een adviesprijs die dus hoger of lager kan uitvallen.

STELLA ALTERNATIEF
Ben je op zoek naar een Stella alternatief direct uit voorraad leverbaar. Dan raden we het merk Brinckers aan met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Brinkers komt vaak goed uit de test bij onder andere de Nationale E-bike Test, ANWB en de E-bike test van het AD. Klik hierboven op onze keuzehulp en selecteer je favoriete merk of je maak je eigen selectie zoals best beoordeeld of laagste prijs. Wel zo handig.

STELLA DURANTE 2018 HEREN

  • Modeljaar: 2018
  • Fabrikantcode (sku): Durante
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 90 km
  • Type accu: Lithium - Ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Durante 2018 Heren of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Prijzen vergelijken Stella Durante 2018 Heren. Beste deal van vandaag!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes