728x90: Wehkamp Ad

Stella Kruier 2018 Bakfiets

De beste deal van vandaag

Stella Shop

2.799,-

Op Voorraad

Stella Kruier 2018 Bakfiets kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, kruier de elektrische bakfiets van Stella en neem met gemak alles en iedereen mee. De bak van

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 15 oktober 2018

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 2.799,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 2.799,-

Specificaties Stella Kruier 2018 Bakfiets

Algemeen

Modeljaar 2018
Fabrikantcode (sku) Kruier

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 63,5

Techniek

Aantal versnellingen 9
Type versnellingen Shimano Derailleur
Wielmaat (inches) 26 (achterwiel), 20 voorwiel

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwiel
Type e-bike Elektrische bakfiets
Kracht (Nm) 42
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Maximale actieradius ( km ) 80
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 522
Type accu Lithium-ion
Stella Kruier 2018 Bakfiets kopen?
Actuele prijs: € 2.799,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Kruier 2018 Bakfiets van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Kruier 2018 Bakfiets is voorwiel.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Kruier 2018 Bakfiets kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Stella Kruier 2018 Bakfiets - Afbeelding 1Stella Kruier 2018 Bakfiets - Afbeelding 2Stella Kruier 2018 Bakfiets - Afbeelding 3Stella Kruier 2018 Bakfiets - Afbeelding 4
Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Kruier 2018 Bakfiets elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 80 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Kruier 2018 Bakfiets is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Kruier 2018 Bakfiets heeft een standaard capaciteit van 522 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Kruier 2018 Bakfiets is voorzien van een lithium-ion accu.

Stella Kruier 2018 Bakfiets - Afbeelding 5Stella Kruier 2018 Bakfiets - Afbeelding 6Stella Kruier 2018 Bakfiets - Afbeelding 7
Kruier de elektrische bakfiets van Stella en neem met gemak alles en iedereen mee. De bak van de Stella Kruier is groot genoeg en je hebt de kinderen altijd in het zicht. Ze zitten veilig in de gordels en comfortabel door de bakfietskussens. Er is ook nog ruimte voor behoorlijk wat bagage. Doortrappen is verleden tijd. Bakfietsen zijn tegenwoordig helemaal in, alleen kost het doortrappen veel energie. Met de elektrische bakfiets van Stella niet meer. Door de krachtige achterwielmotor en maar liefst 9 ondersteuningen heb je altijd wind mee.

Ze zitten er warmpjes bij
De bakfietshuif beschermt de kinderen tegen regen en kou. Door de leuke raampjes kunnen ze naar buiten kijken, maar je kunt de raampjes ook makkelijk oprollen.

STELLA PRIJZEN TRANSPARANTIE
De Stella-prijs die wij hier noemen is Stella zijn adviesprijs plus een verhoging op basis van reacties van onze lezers. Stella communiceert op hun website en aan de consument geen prijzen. Door het ontbreken van transparantie kan dezelfde fiets theoretisch voor steeds een andere prijs verkocht worden. De bovenstaande Stella-prijs is dus een adviesprijs die dus hoger of lager kan uitvallen.

STELLA ALTERNATIEF
Ben je op zoek naar een Stella bakfiets alternatief direct uit voorraad leverbaar. Dan raden we het merk Bakfiets aan met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Klik hierboven op onze keuzehulp en dan het merk Bakfiets of je maak je eigen selectie zoals laagste prijs. Wel zo handig.

Stella Kruier 2018 Bakfiets - Afbeelding 8Stella Kruier 2018 Bakfiets - Afbeelding 9Stella Kruier 2018 Bakfiets - Afbeelding 10Stella Kruier 2018 Bakfiets - Afbeelding 11
STELLA KRUIER 2018 BAKFIETS

 • Modeljaar: 2018
 • Fabrikantcode (sku): Kruier
 • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
 • Maximale actieradius: 80 km
 • Type accu: Lithium-ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Kruier 2018 Bakfiets of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Prijzen vergelijken Stella Kruier 2018 Bakfiets . Beste deal van vandaag!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes