Stella Vicenza Superior Red 2017 Dames

De beste deal van vandaag

Stella Shop

1.799,-

Op voorraad

Stella Vicenza Superior Red 2017 Dames actuele prijzen. Beste koop Consumentenbond - De Stella Vicenza Superior Red een sportieve Stella e-bike met stijl en klasse. Het uitgebreide Swift Display laat

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 15 oktober 2018

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.799,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.799,-

Specificaties Stella Vicenza Superior Red 2017 Dames

Algemeen

Modeljaar 2017
Fabrikantcode (sku) Vicenza Superior Red
Best Getest Beste Koop Consumentenbond

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 25,3
Framemaat (cm (of inches)) 50

Techniek

Aantal versnellingen 9
Remsysteem Rollerbrake / V-brake
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwiel
Type e-bike Elektrische fietsen
Kracht (Nm) 40
Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

Accu

Maximale actieradius (km) 150
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 522
Type accu Lithium - Ion
Stella Vicenza Superior Red 2017 Dames kopen?
Actuele prijs: € 1.799,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Best Getest

Dit product heeft het predicaat beste koop consumentenbond ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel e-bikes en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Stella Vicenza Superior Red 2017 Dames dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Vicenza Superior Red 2017 Dames van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Vicenza Superior Red 2017 Dames is voorwiel.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Vicenza Superior Red 2017 Dames kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Vicenza Superior Red 2017 Dames elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 150 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Vicenza Superior Red 2017 Dames is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Vicenza Superior Red 2017 Dames heeft een standaard capaciteit van 522 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Vicenza Superior Red 2017 Dames is voorzien van een lithium - ion accu.

Beste koop Consumentenbond - De Stella Vicenza Superior Red een sportieve Stella e-bike met stijl en klasse. Het uitgebreide Swift Display laat je zien hoe snel je gaat en is onder andere voorzien van een Energy Bar en een meeloopfunctie. Gebruik de tiptoetsten op het stuur en ga van de ene ondersteuning naar de andere.

Altijd goed zichtbaar, ook in het donker
Het is belangrijk dat jij goed zichtbaar bent. Ook wanneer het buiten donker is. Onze LED verlichting zorgt ervoor dat automobilisten en ander verkeer jou goed kunnen zien. Wel zo veilig.

Alleen stilstaan wanneer dat nodig is
We gaan ervan uit dat je veel zult fietsen. Maar er zijn momenten dat je moet remmen. Geen probleem, met de Shimano Decore remmen sta je altijd snel stil.

STELLA PRIJZEN TRANSPARANTIE
De Stella-prijs die wij hier noemen is Stella zijn adviesprijs plus een verhoging op basis van reacties van onze lezers. Stella communiceert op hun website en aan de consument geen prijzen. Door het ontbreken van transparantie kan dezelfde fiets theoretisch voor steeds een andere prijs verkocht worden. De bovenstaande Stella-prijs is dus een adviesprijs die dus hoger of lager kan uitvallen.

STELLA ALTERNATIEF
Ben je op zoek naar een Stella alternatief direct uit voorraad leverbaar. Dan raden we het merk Brinckers aan met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Brinkers komt vaak goed uit de test bij onder andere de Nationale E-bike Test, ANWB en de E-bike test van het AD. Klik hierboven op onze keuzehulp en dan het merk Brinckers of je maak je eigen selectie zoals best beoordeeld of laagste prijs. Wel zo handig.

Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?
Een e-bike en een elektrische fiets zijn precies hetzelfde. Het is alleen een andere benaming, meer niet! Een Stella Vicenza Superior Red 2017 Dames elektrische fiets is dus precies hetzelfde als de e-bike versie.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Vicenza Superior Red 2017 Dames of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Prijzen vergelijken Stella Vicenza Superior Red 2017 Dames. Beste deal van vandaag!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes