728x90: Wehkamp Ad

Stella Azzurro Superior 2018 Heren

De beste deal van vandaag

Stella Shop

1.799,-

Op Voorraad

Stella Azzurro Superior 2018 Heren kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Stella Azzurro Superior, de perfecte elektrische herenfiets. Uitgebreid Swift Display

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 15 oktober 2018

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.799,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.799,-

Specificaties Stella Azzurro Superior 2018 Heren

Algemeen

Modeljaar 2018
Fabrikantcode (sku) Azzurro Superior

Fysieke kenmerken

Framemaat (cm (of inches)) 51

Techniek

Frametype Herenfiets
Aantal versnellingen 9
Remsysteem Rollerbrake / V-brake
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwiel
Type e-bike Elektrische fietsen
Kracht (Nm) 40
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Maximale actieradius ( km ) 150
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 504
Type accu Lithium - Ion
Stella Azzurro Superior 2018 Heren kopen?
Actuele prijs: € 1.799,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Azzurro Superior 2018 Heren van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Azzurro Superior 2018 Heren is voorwiel.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Azzurro Superior 2018 Heren kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Stella Azzurro Superior 2018 Heren - Afbeelding 1Stella Azzurro Superior 2018 Heren - Afbeelding 2Stella Azzurro Superior 2018 Heren - Afbeelding 3Stella Azzurro Superior 2018 Heren - Afbeelding 4
Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Azzurro Superior 2018 Heren elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 150 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Azzurro Superior 2018 Heren is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Azzurro Superior 2018 Heren heeft een standaard capaciteit van 504 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Azzurro Superior 2018 Heren is voorzien van een lithium - ion accu.

Stella Azzurro Superior 2018 Heren - Afbeelding 5Stella Azzurro Superior 2018 Heren - Afbeelding 6Stella Azzurro Superior 2018 Heren - Afbeelding 7
De Stella Azzurro Superior, de perfecte elektrische herenfiets.

Uitgebreid Swift Display
Met het uitgebreide display kun je optimaal genieten van de Stella Azzurro Superior. Alles wat je tijdens een fietsrit nodig hebt, kun je op het display aflezen. Ook handig; aan een blik heb je genoeg. Zo kun je nog meer genieten van de mooie omgeving.

Altijd onderweg
Wij vinden het belangrijk dat je te allen tijde lekker kunt fietsen. Of dat nu op vakantie is of in je eigen woonplaats. Net even een duwtje in de rug nodig of juist even niet? Je hebt het helemaal zelf in de hand.

Veilig de weg op
Veiligheid vinden wij belangrijk. Daarom maken we gebruik van alleen de beste materialen en A-merken. Zo zijn wij er zeker van dat je veilig op weg kunt, maar ook veilig je e-bike kunt achterlaten.

Stella Azzurro Superior 2018 Heren - Afbeelding 8Stella Azzurro Superior 2018 Heren - Afbeelding 9Stella Azzurro Superior 2018 Heren - Afbeelding 10Stella Azzurro Superior 2018 Heren - Afbeelding 11
STELLA PRIJZEN TRANSPARANTIE
De Stella-prijs die wij hier noemen is Stella zijn adviesprijs plus een verhoging op basis van reacties van onze lezers. Stella communiceert op hun website en aan de consument geen prijzen. Door het ontbreken van transparantie kan dezelfde fiets theoretisch voor steeds een andere prijs verkocht worden. De bovenstaande Stella-prijs is dus een adviesprijs die dus hoger of lager kan uitvallen.

STELLA ALTERNATIEF
Ben je op zoek naar een Stella alternatief direct uit voorraad leverbaar. Dan raden we het merk Brinckers aan met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Brinkers komt vaak goed uit de test bij onder andere de Nationale E-bike Test, ANWB en de E-bike test van het AD. Klik hierboven op onze keuzehulp en dan het merk Brinckers of je maak je eigen selectie zoals best beoordeeld of laagste prijs. Wel zo handig.

STELLA AZZURRO SUPERIOR 2018 HEREN

  • Modeljaar: 2018
  • Fabrikantcode (sku): Azzurro Superior
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 150 km
  • Type accu: Lithium - Ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Azzurro Superior 2018 Heren of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Prijzen vergelijken Stella Azzurro Superior 2018 Heren. Beste deal van vandaag!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes