Stella Bro 2018 Heren

De beste deal van vandaag

Stella Shop

1.799,-

Op voorraad

Stella Bro 2018 Heren actuele prijzen. Be Rare + Original Met de Stella Bro zien ze je al van ver aan komen. Het zwarte strakke frame zorgt er niet alleen voor dat je als snelste op school bent, maar

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 13 oktober 2018

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.799,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.799,-

Specificaties Stella Bro 2018 Heren

Algemeen

Modeljaar 2018
Fabrikantcode (sku) Bro

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 23,5
Framemaat (cm (of inches)) 57

Techniek

Frametype Herenfiets
Aantal versnellingen 9
Type versnellingen Sram Automatix 2
Remsysteem Rollerbrake / V-brake
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwiel
Type e-bike Elektrische fietsen
Kracht (Nm) 40
Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

Accu

Maximale actieradius (km) 90
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 316
Type accu Lithium - Ion
Stella Bro 2018 Heren kopen?
Actuele prijs: € 1.799,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Bro 2018 Heren van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Bro 2018 Heren is voorwiel.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Bro 2018 Heren kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Bro 2018 Heren elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 90 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Bro 2018 Heren is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Bro 2018 Heren heeft een standaard capaciteit van 316 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Bro 2018 Heren is voorzien van een lithium - ion accu.

Be Rare + Original
Met de Stella Bro zien ze je al van ver aan komen. Het zwarte strakke frame zorgt er niet alleen voor dat je als snelste op school bent, maar dat je ook nog eens de mooiste fiets hebt.

Sneller en makkelijker op de e-bike
Een e-bike om mee naar school te fietsen? Je blijft in beweging en je bent veel sneller thuis dan op een gewone fiets. Zo heb je meer tijd over om leuke dingen te doen en blijf je toch in beweging!

Zet 'm altijd goed op slot
Met het AXA solid ringslot zet je de Stella Bro altijd veilig op slot. Wij snappen dat anderen jouw Bro graag eens willen proberen, maar dan wel met jouw toestemming!

STELLA PRIJZEN TRANSPARANTIE
De Stella-prijs die wij hier noemen is Stella zijn adviesprijs plus een verhoging op basis van reacties van onze lezers. Stella communiceert op hun website en aan de consument geen prijzen. Door het ontbreken van transparantie kan dezelfde fiets theoretisch voor steeds een andere prijs verkocht worden. De bovenstaande Stella-prijs is dus een adviesprijs die dus hoger of lager kan uitvallen.

STELLA ALTERNATIEF
Ben je op zoek naar een Stella alternatief direct uit voorraad leverbaar. Dan raden we het merk Brinckers aan met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Brinkers komt vaak goed uit de test bij onder andere de Nationale E-bike Test, ANWB en de E-bike test van het AD. Klik hierboven op onze keuzehulp en dan het merk Brinckers of je maak je eigen selectie zoals best beoordeeld of laagste prijs. Wel zo handig.

Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?
Een e-bike en een elektrische fiets zijn precies hetzelfde. Het is alleen een andere benaming, meer niet! Een Stella Bro 2018 Heren elektrische fiets is dus precies hetzelfde als de e-bike versie.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Bro 2018 Heren of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Prijzen vergelijken Stella Bro 2018 Heren. Beste deal van vandaag!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes