728x90: Wehkamp Ad

Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames

De beste deal van vandaag

Stella Shop

1.899,-

Op Voorraad

Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, groot bereik, hoog rendement, laag gewicht Met kleine stapjes tussen de versnellingen

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 13 oktober 2018

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.899,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.899,-

Specificaties Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames

Algemeen

Modeljaar 2018
Fabrikantcode (sku) Allegra easy MBDA

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 24,6
Framemaat (cm (of inches)) 48

Techniek

Aantal versnellingen 5
Type versnellingen Shimano
Remsysteem V-brakes
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Midden
Motortechniek Bafang
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Maximale actieradius ( km ) 80
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 316
Type accu Lithium - Ion
Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames kopen?
Actuele prijs: € 1.899,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames is midden.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door bafang. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames - Afbeelding 1Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames - Afbeelding 2Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames - Afbeelding 3Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames - Afbeelding 4
De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 80 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames heeft een standaard capaciteit van 316 Watt per uur.

Accu type

Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames - Afbeelding 5Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames - Afbeelding 6Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames - Afbeelding 7
Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames is voorzien van een lithium - ion accu.

Groot bereik, hoog rendement, laag gewicht
Met kleine stapjes tussen de versnellingen schakel je met de Shimano derailleurversnelling gemakkelijk van de ene naar de andere. Ook nog eens geschikt voor de meest extreme weersomstandigheden.

De kracht zit 'm in eenvoud
De Stella Allegra Easy MDBA is uitgerust met een krachtige Bafang middenmotor waardoor je eenvoudig en zonder al te veel moeite lekker kunt fietsen. Niet voor niets een easy ride.

Easy comfortabel
De Allegra Easy MDBA beschikt over een volledig aluminium frame. Extra licht en stevig. De verende voorvork en zadelpen zorgen ervoor dat jij optimaal kunt genieten van je fietstocht.

STELLA PRIJZEN TRANSPARANTIE
De Stella-prijs die wij hier noemen is Stella zijn adviesprijs plus een verhoging op basis van reacties van onze lezers. Stella communiceert op hun website en aan de consument geen prijzen. Door het ontbreken van transparantie kan dezelfde fiets theoretisch voor steeds een andere prijs verkocht worden. De bovenstaande Stella-prijs is dus een adviesprijs die dus hoger of lager kan uitvallen.

STELLA ALTERNATIEF
Ben je op zoek naar een Stella alternatief direct uit voorraad leverbaar. Dan raden we het merk Brinckers aan met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Brinkers komt vaak goed uit de test bij onder andere de Nationale E-bike Test, ANWB en de E-bike test van het AD. Klik hierboven op onze keuzehulp en dan het merk Brinckers of je maak je eigen selectie zoals best beoordeeld of laagste prijs. Wel zo handig.

STELLA ALLEGRA EASY MBDA 2018 DAMES

  • Modeljaar: 2018
  • Fabrikantcode (sku): Allegra easy MBDA
  • Motortechniek: Bafang
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 80 km
  • Type accu: Lithium - Ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Prijzen vergelijken Stella Allegra easy MBDA 2018 Dames. Beste deal van vandaag!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes