Stella Livorna Grey & White 2018 Dames

Prijzen vergelijken september 2020

Stella Shop

1.999,-

Stella Livorna Grey & White 2018 Dames actuele prijzen. Alles erop en eraan Het Swift Display is uniek in zijn klasse. Groot scherm, alles erop en eraan, maar wel duidelijk leesbaar. Zo kun jij

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 10 oktober 2018

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.999,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.999,-

Specificaties Stella Livorna Grey & White 2018 Dames

Algemeen

Modeljaar 2018
Fabrikantcode (sku) Livorna Grey & White

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwiel
Frametype Damesfiets
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Aantal versnellingen 9
Type versnellingen Shimano Nexus
Remsysteem Rollerbrake / V-brake
Wielmaat (inches) 28
Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

Accu

Maximale actieradius (km) 150
Accupositie Achterdrager
Type accu Lithium - Ion

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 25,3
Framemaat (cm (of inches)) 49
Stella Livorna Grey & White 2018 Dames kopen?
Actuele prijs: € 1.999,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Livorna Grey & White 2018 Dames van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Livorna Grey & White 2018 Dames is voorwiel.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Livorna Grey & White 2018 Dames kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Livorna Grey & White 2018 Dames elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 150 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Livorna Grey & White 2018 Dames is achterdrager.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Livorna Grey & White 2018 Dames is voorzien van een lithium - ion accu.

Alles erop en eraan
Het Swift Display is uniek in zijn klasse. Groot scherm, alles erop en eraan, maar wel duidelijk leesbaar. Zo kun jij optimaal genieten van de omgeving.

  • Makkelijk te bedienen Swift Display
  • Altijd een snelheidsmeter bij de hand

Hoogwaardige afwerking, voorzien van alle luxe
Dat er over deze e-bike is nagedacht, is duidelijk. De beste materialen zijn uit de kast gehaald en aan luxe geen gebrek. Dat merk je aan alles als je erop zit.

Tot slot
Wij vinden veiligheid belangrijk. De Stella Livorno is beveiligd met een AXA Defender slot. Zo ben je er zeker van dat niemand met jouw fiets op pad gaat zonder dat jij het weet.

STELLA PRIJZEN TRANSPARANTIE
De Stella-prijs die wij hier noemen is Stella zijn adviesprijs plus een verhoging op basis van reacties van onze lezers. Stella communiceert op hun website en aan de consument geen prijzen. Door het ontbreken van transparantie kan dezelfde fiets theoretisch voor steeds een andere prijs verkocht worden. De bovenstaande Stella-prijs is dus een adviesprijs die dus hoger of lager kan uitvallen.

STELLA ALTERNATIEF
Ben je op zoek naar een Stella alternatief direct uit voorraad leverbaar. Dan raden we het merk Brinckers aan met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Brinkers komt vaak goed uit de test bij onder andere de Nationale E-bike Test, ANWB en de E-bike test van het AD. Klik hierboven op onze keuzehulp en dan het merk Brinckers of je maak je eigen selectie zoals best beoordeeld of laagste prijs. Wel zo handig.

Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?
Een e-bike en een elektrische fiets zijn precies hetzelfde. Het is alleen een andere benaming, meer niet! Een Stella Livorna Grey & White 2018 Dames elektrische fiets is dus precies hetzelfde als de e-bike versie.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Livorna Grey & White 2018 Dames of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Prijzen vergelijken Stella Livorna Grey & White 2018 Dames. September 2020

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes