Stella Livorno Champagne 2018 Dames

De beste deal van vandaag

Stella Shop

1.999,-

Op voorraad

Stella Livorno Champagne 2018 Dames actuele prijzen. Een goed begin Als je op de Stella Livorno Champagne stapt, dan weet je dat het goed zit. Alles klopt. Het grote Swift Display kun je makkelijk

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 4 oktober 2018

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.999,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.999,-

Specificaties Stella Livorno Champagne 2018 Dames

Algemeen

Modeljaar 2018
Fabrikantcode (sku) Livorno Champagne

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 25,3
Framemaat (cm (of inches)) 49

Techniek

Frametype Damesfiets
Aantal versnellingen 8
Type versnellingen Shimano Nexus
Remsysteem Rollerbrakes
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwiel
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Kracht (Nm) 40
Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

Accu

Maximale actieradius (km) 150
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 522
Type accu Lithium-Ion
Stella Livorno Champagne 2018 Dames kopen?
Actuele prijs: € 1.999,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Livorno Champagne 2018 Dames van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Livorno Champagne 2018 Dames is voorwiel.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Livorno Champagne 2018 Dames kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Livorno Champagne 2018 Dames elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 150 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Livorno Champagne 2018 Dames is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Livorno Champagne 2018 Dames heeft een standaard capaciteit van 522 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Livorno Champagne 2018 Dames is voorzien van een lithium-ion accu.

Een goed begin
Als je op de Stella Livorno Champagne stapt, dan weet je dat het goed zit. Alles klopt. Het grote Swift Display kun je makkelijk bedienen en je hebt alles bij de hand.

Alles loopt gesmeerd
Over elk detail is nagedacht. De chique kleur in combinatie met de opvallende details. Dit is een elektrische fiets met uitstraling en dat merk je wanneer je erop zit.

Aan energie geen gebrek
De 14,5 Ah accu zorgt ervoor dat jij lang kunt genieten van jouw fietstocht. Het geïntegreerde achterlicht zorgt ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent. Want kunnen blijven fietsen is net zo belangrijk als veiligheid.

Stella prijzen transparantie
De Stella-prijs die wij hier noemen is Stella zijn adviesprijs plus een verhoging op basis van reacties van onze lezers. Stella communiceert op hun website en aan de consument geen prijzen. Door het ontbreken van transparantie kan dezelfde fiets theoretisch voor steeds een andere prijs verkocht worden. De bovenstaande Stella-prijs is dus een adviesprijs die dus hoger of lager kan uitvallen.

Stella alternatief
Ben je op zoek naar een Stella alternatief direct uit voorraad leverbaar. Dan raden we het merk Brinckers aan met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Brinkers komt vaak goed uit de test bij onder andere de Nationale E-bike Test, ANWB en de E-bike test van het AD. Klik hierboven op onze keuzehulp en dan het merk Brinckers of je maak je eigen selectie zoals best beoordeeld. Wel zo handig.

Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?
Een e-bike en een elektrische fiets zijn precies hetzelfde. Het is alleen een andere benaming, meer niet! Een Stella Livorno Champagne 2018 Dames elektrische fiets is dus precies hetzelfde als de e-bike versie.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Livorno Champagne 2018 Dames of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Prijzen vergelijken Stella Livorno Champagne 2018 Dames. Beste deal van vandaag!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes