728x90: Wehkamp Ad

Stella Livorno Champagne 2018 Dames


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Een e-bikes fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke e-bikes producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Stella Livorno Champagne 2018 Dames van Stella is livorno champagne. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Stella SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Stella Livorno Champagne 2018 Dames is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Stella Livorno Champagne 2018 Dames 2018

De Stella Livorno Champagne 2018 Dames is sinds 2018 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van e-bikes vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze Livorno Champagne 2018 Dames. In 2018 is deze Livorno Champagne 2018 Dames geÔntroduceerd op de markt.

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Livorno Champagne 2018 Dames van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Livorno Champagne 2018 Dames is voorwiel.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Livorno Champagne 2018 Dames kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Livorno Champagne 2018 Dames elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 150 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Livorno Champagne 2018 Dames is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Livorno Champagne 2018 Dames heeft een standaard capaciteit van 522 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Livorno Champagne 2018 Dames is voorzien van een lithium-ion accu.

Een goed begin
Als je op de Stella Livorno Champagne stapt, dan weet je dat het goed zit. Alles klopt. Het grote Swift Display kun je makkelijk bedienen en je hebt alles bij de hand.

Alles loopt gesmeerd
Over elk detail is nagedacht. De chique kleur in combinatie met de opvallende details. Dit is een elektrische fiets met uitstraling en dat merk je wanneer je erop zit.

Aan energie geen gebrek
De 14,5 Ah accu zorgt ervoor dat jij lang kunt genieten van jouw fietstocht. Het geïntegreerde achterlicht zorgt ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent. Want kunnen blijven fietsen is net zo belangrijk als veiligheid.

Stella prijzen transparantie
De Stella-prijs die wij hier noemen is Stella zijn adviesprijs plus een verhoging op basis van reacties van onze lezers. Stella communiceert op hun website en aan de consument geen prijzen. Door het ontbreken van transparantie kan dezelfde fiets theoretisch voor steeds een andere prijs verkocht worden. De bovenstaande Stella-prijs is dus een adviesprijs die dus hoger of lager kan uitvallen.

Stella alternatief
Ben je op zoek naar een Stella alternatief direct uit voorraad leverbaar. Dan raden we het merk Brinckers aan met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Brinkers komt vaak goed uit de test bij onder andere de Nationale E-bike Test, ANWB en de E-bike test van het AD. Klik hierboven op onze keuzehulp en dan het merk Brinckers of je maak je eigen selectie zoals best beoordeeld. Wel zo handig.

STELLA LIVORNO CHAMPAGNE 2018 DAMES

  • Fabrikantcode (sku): Livorno Champagne
  • Modeljaar: 2018
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 150 km
  • Type accu: Lithium-Ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Livorno Champagne 2018 Dames of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bike producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes of staat jouw e-bike keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze e-bike keuzehulp.

Specificaties Stella Livorno Champagne 2018 Dames

Algemeen

Fabrikantcode (sku) Livorno Champagne
Modeljaar 2018

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 25,3
Framemaat (cm (of inches)) 49

Techniek

Frametype Damesfiets
Aantal versnellingen 8
Type versnellingen Shimano Nexus
Remsysteem Rollerbrakes
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwiel
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Kracht (Nm) 40
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Maximale actieradius ( km ) 150
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 522
Type accu Lithium-Ion
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes