728x90: Wehkamp Ad

Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames

De beste deal van vandaag

Stella Shop

2.699,-

Op Voorraad

Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, elegant en luxe De Livorno Smits Edition wordt gekenmerkt door de unieke

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 4 oktober 2018

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 2.699,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 2.699,-

Specificaties Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames

Algemeen

Modeljaar 2018
Fabrikantcode (sku) Livorno Steps Smits

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 26,9
Framemaat (cm (of inches)) 48

Techniek

Frametype Damesfiets
Aantal versnellingen 7
Type versnellingen Naafversnelling
Remsysteem Hydraulische schijfremmen
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Midden
Motortechniek Shimano Steps middenmotor
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Maximale actieradius ( km ) 100
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 418
Type accu Lithium-Ion
Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames kopen?
Actuele prijs: € 2.699,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames is midden.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door shimano steps middenmotor. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames - Afbeelding 1Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames - Afbeelding 2Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames - Afbeelding 3Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames - Afbeelding 4
De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 100 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames heeft een standaard capaciteit van 418 Watt per uur.

Accu type

Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames - Afbeelding 5Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames - Afbeelding 6Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames - Afbeelding 7
Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames is voorzien van een lithium-ion accu.

Elegant en luxe
De Livorno Smits Edition wordt gekenmerkt door de unieke kleurstelling. De luxe champagnekleur zorgt ervoor dat deze e-bike klasse uitstraalt. Niet alleen mooi van binnen, maar ook van buiten.

Krachtig, zonder al te veel inspanning
De Livorno Steps Smits Edition is uitgerust met een krachtige Shimano Steps middenmotor. Door de lage plaatsing van de motor ervaar je een uitstekende wegligging. Gemaakt voor de dagelijkse tocht of de lange rit. Inclusief handige walk assist.

Je hebt alles in de hand
De 7 Shimano Nexus versnellingen helpen je door iedere tocht. Je schakelt door de gemakkelijke draaischakelaar aan het stuur. Gewoon zoals je van ons gewend bent. Want je hebt alles zelf in de hand.

STELLA LIVORNO STEPS SMITS EDITION 2018 DAMES

  • Modeljaar: 2018
  • Fabrikantcode (sku): Livorno Steps Smits
  • Motortechniek: Shimano Steps middenmotor
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 100 km
  • Type accu: Lithium-Ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Prijzen vergelijken Stella Livorno Steps Smits Edition 2018 Dames. Beste deal van vandaag!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes