728x90: Wehkamp Ad

QWIC FN7 2019 Heren


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Best Getest

Dit product heeft het predicaat telegraaf & fietsersbond ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel e-bikes en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de QWIC FN7 2019 Heren dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de QWIC FN7 2019 Heren van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de QWIC FN7 2019 Heren is voorwiel.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door qwic. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De QWIC FN7 2019 Heren kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de QWIC FN7 2019 Heren elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 180 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de QWIC FN7 2019 Heren is onder de bagagedrager.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De QWIC FN7 2019 Heren is voorzien van een lithium-ion accu.

Best beoordeeld Telegraaf & Fietsersbond - Nooit meer in de file, met de krachtige en comfortabele QWIC FN7 elektrische fiets. Want dankzij de perfecte zithouding, rollerbrake handremmen in combinatie met 7 naafversnellingen, krachtige motor en fluisterstille aandrijving, heeft de QWIC FN7 alles in huis om je elke dag op de plaats van bestemming te brengen.

De QWIC premium series zijn voorzien van tweewiel aandrijving. De krachtige 36V ULF+ motor ondersteuning in het voorwiel en de trapaandrijving in het achterwiel zorgen voor een gebalanceerde gewichtsverdeling en comfortabel rijgedrag. Dankzij het accukeuze systeem is een bereik mogelijk tot 160 km fietsplezier op 1 accu.

De 36V accu gebruikt dezelfde Li-ion NCM celtechnologie als de modernste elektrische auto’s. Hij is gemakkelijk uitneembaar en heeft een USB aansluiting. Dankzij het Smart BMS is de accu uitleesbaar. De accu is tevens voorzien van One-Key ART approved security waarmee de accu en de fiets met eenzelfde sleutel beveiligd zijn tegen diefstal.

Verder heeft de fiets full led-verlichting voor optimale veiligheid in het donker. Dankzij de nieuwste technologieën verbruikt de verlichting een minimale hoeveelheid energie. De QWIC FN7 beschikt over een oliegedempte voorvorkvering met lockout, hierdoor kan je de vering vast zetten wanneer je over vlakke nieuwe wegen rijdt.

QWIC FN7 2019 HEREN

  • Modeljaar: 2018
  • Fabrikantcode (sku): FN7
  • Best Getest: Telegraaf & Fietsersbond
  • Motortechniek: QWIC
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 180 km
  • Uitneembare accu: Ja
  • Type accu: Lithium-Ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de QWIC FN7 2019 Heren of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Specificaties QWIC FN7 2019 Heren

Algemeen

Modeljaar 2018
Fabrikantcode (sku) FN7
Best Getest Telegraaf & Fietsersbond

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 23.9
Framemaat (cm (of inches)) 54
Framemateriaal Aluminium

Techniek

Frametype Heren
Aantal versnellingen 7
Type versnellingen Naafversnelling
Remsysteem V-brake voor / Rollerbrake achter
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwiel
Motortechniek QWIC
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Kracht (Nm) 35
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Maximale actieradius ( km ) 180
Accupositie Onder de bagagedrager
Uitneembare accu
Type accu Lithium-Ion
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes