Gazelle Ultimate Speed 380 2020 Heren


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Gazelle Ultimate Speed 380 2020 Heren het predicaat "Top Product" gegeven.

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Gazelle Ultimate Speed 380 2020 Heren van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Gazelle Ultimate Speed 380 2020 Heren is midden.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door bosch performance. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Gazelle Ultimate Speed 380 2020 Heren kan met ondersteuning maximaal 45 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Gazelle Ultimate Speed 380 2020 Heren elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 150 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Gazelle Ultimate Speed 380 2020 Heren is in frame.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Gazelle Ultimate Speed 380 2020 Heren heeft een standaard capaciteit van 500 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Gazelle Ultimate Speed 380 2020 Heren is voorzien van een lithium-ion accu.

Standen

De elektrische ondersteuning werkt net als de versnellingen op een normale fiets: je kunt zelf kiezen hoe zwaar (of licht) de ondersteuning is. De Gazelle Ultimate Speed 380 2020 Heren heeft 4 ondersteuningsstanden.

Winnaar Speed E-bike van het jaar!
Met de Speed E-bike fiets je gezond en snel naar het werk. Deze winnende fiets weet daar ook nog het allerbelangrijkste aan toe te voegen: fietsplezier. De accu en motor van de fiets zijn in het frame geïntegreerd en zorgen voor de gewenste stabiliteit. De fiets schakelt traploos, heeft brede anti-lek banden en een verende voorvork. Met recht een winnaar in de categorie Speed E-bike van het jaar.

Ontdek de Ultimate Speed 380
Uitgerust en spoedig op je werk aankomen en toch sportief bezig zijn? Dan is de Ultimate Speed 380 de perfecte fiets. Het dynamische design, waaronder hoogwaardige, innovatieve technologie schuil gaat in combinatie met de integratie van accu en motor maken de fiets uiterst stabiel. Voor extra comfort zorgen de brede anti-lekbanden, verende voorvork en ergonomische handvatten. De Enviolo trekking naaf voegt daar nog het gemak van traploos schakelen aan toe.

Extra comfort
De High- end Suntour Mobie 45 vork geeft de fiets extra comfort en draagt bij aan de handling en het rijgedrag van de fiets. Tevens zorgt het voor een extra sportief tintje.

Enviolo 380 Trekking naafversnelling
De Enviolo trekking naafversnelling maakt traploos schakelen mogelijk. Waardoor je in alle omstandigheden uitstekende schakelprestaties hebt. Dit in combinatie met de beltdrive zorgt ook nog eens voor een onderhoudsarm geheel.

Dual Battery
De Ultimate Speed is standaard voorzien van een 500Wh intube accu. Om de actieradius verder te vergroten kan de fiets worden voorzien van een Dual Battery Kit waardoor een extra 500Wh ontube accu op de fiets kan worden bevestigd. Deze Dual Battery Kit is uitsluitend bij de Gazelle specialist verkrijgbaar en kan alleen op de 'high step' modellen gemonteerd worden

Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?
Een e-bike en een elektrische fiets zijn precies hetzelfde. Het is alleen een andere benaming, meer niet! Een Gazelle Ultimate Speed 380 2020 Heren elektrische fiets is dus precies hetzelfde als de e-bike versie.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Gazelle Ultimate Speed 380 2020 Heren of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Specificaties Gazelle Ultimate Speed 380 2020 Heren

Algemeen

Merk Gazelle
Serie Ultimate
Modeljaar 2020
Fabrikantcode (sku) Ultimate Speed 380 Speed
Top Product

E-bike Techniek

Motorpositie Midden
Motortechniek Bosch Performance
Frametype Herenfiets
Type e-bike Speed Pedelec
Aantal versnellingen Traploos
Type versnellingen Naaf (NuVinci)
Remsysteem Hydraulische schijfrem
Kracht (Nm) 63
Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 45

Accu

Maximale actieradius (km) 150
Accupositie In frame
Capaciteit standaardaccu (Wh) 500
Uitneembare accu
Type accu Lithium-ion
Laadtijd 5 tot 7 uur

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 22,5
Framemaat (cm (of inches)) 49, 53, 57, 61
Framemateriaal Aluminium

Display & bediening

Type display Bosch Intuvia LCD
Positie display Midden op het stuur
Ondersteuningsstanden 4

Comfort

Verende voorvork Telescoop
Zadel Selle Royal Essenza
Bagagedrager

Veiligheid

Type slot AXA Defender
Verlichting Via de accu
ART goedgekeurd
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes