728x90: Wehkamp Ad

Stella Livorno 2017 Heren


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Een e-bikes fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke e-bikes producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Stella Livorno 2017 Heren van Stella is livorno. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Stella SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Stella Livorno 2017 Heren is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Stella Livorno 2017 Heren 2017

De Stella Livorno 2017 Heren is sinds 2017 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van e-bikes vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2017 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze Livorno 2017 Heren. In 2017 is deze Livorno 2017 Heren geÔntroduceerd op de markt.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat beste elektrische stadsfiets ad fietstest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel e-bikes en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Stella Livorno 2017 Heren dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Livorno 2017 Heren van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Livorno 2017 Heren is voorwiel.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door stella. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Livorno 2017 Heren kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Livorno 2017 Heren elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 110 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Livorno 2017 Heren is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Livorno 2017 Heren heeft een standaard capaciteit van 500 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Livorno 2017 Heren is voorzien van een lithium-ion accu.

Beste elektrische stadsfiets AD fietstest - Met deze fiets kun je altijd prettig fietsen. Deze elektrische stadsfiets is netjes afgewerkt en rijdt comfortabel dankzij de vering. En met de elektrische ondersteuning ben je ook na een langere fietstocht niet helemaal uitgeput. Zo is de e-bike voorzien van Shimano Nexus 8 versnellingen, een rollerbrake en V-brake en een verende voorvork en zadelpen.

Winnaar AD Fietstest
De Stella Livorno kopen of vergelijken met andere elektrische fietsen is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de Livorno als in top 10 van de beste elektrische stadsfietsen uit de AD fietstest van 2018 is gekomen.

Stella prijzen transparantie
De Stella-prijs die wij hier noemen is Stella zijn adviesprijs plus een verhoging op basis van reacties van onze lezers. Stella communiceert op hun website en aan de consument geen prijzen. Door het ontbreken van transparantie kan dezelfde fiets theoretisch voor steeds een andere prijs verkocht worden. De bovenstaande Stella-prijs is dus een adviesprijs die dus hoger of lager kan uitvallen.

Stella alternatief
Ben je op zoek naar een Stella alternatief direct uit voorraad leverbaar. Dan raden we het merk Brinckers aan met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Brinkers komt vaak goed uit de test bij onder andere de Nationale E-bike Test, ANWB en de E-bike test van het AD. Klik hierboven op onze keuzehulp en dan het merk Brinckers of je maak je eigen selectie zoals best beoordeeld. Wel zo handig.

STELLA LIVORNO 2017 HEREN

  • Fabrikantcode (sku): Livorno
  • Modeljaar: 2017
  • Best Getest: Beste elektrische stadsfiets AD fietstest
  • Motortechniek: Stella
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 110 km
  • Uitneembare accu: Ja
  • Type accu: Lithium-ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Livorno 2017 Heren of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bike producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes of staat jouw e-bike keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze e-bike keuzehulp.

Specificaties Stella Livorno 2017 Heren

Algemeen

Fabrikantcode (sku) Livorno
Modeljaar 2017
Best Getest Beste elektrische stadsfiets AD fietstest

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 25,3
Framemaat (cm (of inches)) 53, 57
Framemateriaal Aluminium

Techniek

Frametype Herenfiets
Aantal versnellingen 8
Type versnellingen Naaf
Remsysteem Rollerbrakes, V-brakes
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwiel
Motortechniek Stella
Type e-bike Elektrische fietsen
Kracht (Nm) 40
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Maximale actieradius ( km ) 110
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 500
Uitneembare accu
Type accu Lithium-ion
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes