728x90: Wehkamp Ad

Stella Superior FDST 2018 Lage Instap

De beste deal van vandaag

Stella Shop

1.949,-

Op Voorraad

Stella Superior FDST 2018 Lage Instap kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, uitgebreid Mobi-Drive display Met het uitgebreide Mobi-Drive Display bestuur je de

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 29 maart 2018

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.949,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.949,-

Specificaties Stella Superior FDST 2018 Lage Instap

Algemeen

Modeljaar 2018
Fabrikantcode (sku) Nantes Superior FDST

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 24
Framemaat (cm (of inches)) 45
Framemateriaal Aluminium

Techniek

Frametype Lage instap
Aantal versnellingen 8
Type versnellingen Naaf
Remsysteem Rollerbrakes, V-brakes
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Midden
Motortechniek Stella
Type e-bike Elektrische fietsen
Kracht (Nm) 40
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Maximale actieradius ( km ) 110
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 400
Uitneembare accu
Type accu Lithium-ion
Stella Superior FDST 2018 Lage Instap kopen?
Actuele prijs: € 1.949,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Superior FDST 2018 Lage Instap van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Superior FDST 2018 Lage Instap is midden.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door stella. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

Stella Superior FDST 2018 Lage Instap - Afbeelding 1Stella Superior FDST 2018 Lage Instap - Afbeelding 2Stella Superior FDST 2018 Lage Instap - Afbeelding 3Stella Superior FDST 2018 Lage Instap - Afbeelding 4
De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Superior FDST 2018 Lage Instap kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Superior FDST 2018 Lage Instap elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 110 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Superior FDST 2018 Lage Instap is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Superior FDST 2018 Lage Instap heeft een standaard capaciteit van 400 Watt per uur.

Accu type

Stella Superior FDST 2018 Lage Instap - Afbeelding 5Stella Superior FDST 2018 Lage Instap - Afbeelding 6Stella Superior FDST 2018 Lage Instap - Afbeelding 7
Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Superior FDST 2018 Lage Instap is voorzien van een lithium-ion accu.

Uitgebreid Mobi-Drive display
Met het uitgebreide Mobi-Drive Display bestuur je de hele elektrische fiets. Je bepaalt zelf in welke ondersteuning je fietst en je ziet de belangrijkste indicatoren van de e-bike in één oogopslag.

Extra lage instap
De Stella Nantes Superior FDST is speciaal ontworpen voor mensen die moeite hebben met knie- of heupbewegingen. De extra lage instap zorgt ervoor dat je gemakkelijk op- en afstapt.

Speciaal voor jou ontworpen
De Stella Nantes Superior FDST is speciaal voor jou ontworpen. Het extra stevige frame in combinatie met de LED verlichting geven je te allen tijde een veilig gevoel.

Stella prijzen transparantie
De Stella-prijs die wij hier noemen is Stella zijn adviesprijs plus een verhoging op basis van reacties van onze lezers. Stella communiceert op hun website en aan de consument geen prijzen. Door het ontbreken van transparantie kan dezelfde fiets theoretisch voor steeds een andere prijs verkocht worden. De bovenstaande Stella-prijs is dus een adviesprijs die dus hoger of lager kan uitvallen.

Stella alternatief
Ben je op zoek naar een Stella alternatief direct uit voorraad leverbaar. Dan raden we het merk Brinckers aan met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Brinkers komt vaak goed uit de test bij onder andere de Nationale E-bike Test, ANWB en de E-bike test van het AD. Klik hierboven op onze keuzehulp en dan het merk Brinckers of je maak je eigen selectie zoals best beoordeeld. Wel zo handig.

STELLA SUPERIOR FDST 2018 LAGE INSTAP

  • Modeljaar: 2018
  • Fabrikantcode (sku): Nantes Superior FDST
  • Motortechniek: Stella
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 110 km
  • Uitneembare accu: Ja
  • Type accu: Lithium-ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Superior FDST 2018 Lage Instap of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Prijzen vergelijken Stella Superior FDST 2018 Lage Instap. Beste deal van vandaag!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes