728x90: Bol Ad

Vogue Troy Diablo 2022

Laagste prijs gevonden vandaag 03:15 uur voor € 1.995,- bij Profibike.

€ 1.995,-

Logo Profibike

Profibike aanbieding: vandaag 03:15 uur

€ 1.995,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.995,-

Overweeg je de Vogue Troy Diablo 2022 te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 1.995,- bij Profibike, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.995,-

Specificaties Vogue Troy Diablo 2022

Algemeen

Fabrikantcode (sku) Troy Diablo
Merk Vogue
Modeljaar 2022
Type fiets Elektrische Fiets

Fysieke kenmerken

Framemateriaal Aluminium

Comfort

Zithouding Rechtop

Techniek

Aantal versnellingen 7
Type versnellingen Derailleur versnelling
Remsysteem Hydraulische schijfrem

E-bike Techniek

Motorpositie Achterwiel
Motortechniek AKM
Type e-bike Stadsfiets
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u )25

Accu

Maximale actieradius ( km )70
Accupositie Frame
Capaciteit standaardaccu (Wh)504
Uitneembare accu
Vogue Troy Diablo 2022 kopen
Actuele prijs: € 1.995,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Troy Diablo, de elektrische Fatbike die fietsen leuk en functioneel maakt. Zo kun je de e-bike voor woon-werk verkeer gebruiken maar natuurlijk ook recreatief. De Troy Diablo is een Doppio look-a-like met minder onderhoud en een leuker prijskaartje. De fatbike is voorzien van een betrouwbare uitrusting die nog sneller uit de startblokken komt, strakker accelereert en stabiel op topsnelheid blijft.

De Troy Diablo fatbike is een goede gestroomlijnde snorfiets met een lekkere zitting waarmee je lange ritjes comfortabel kunt maken. Zonder moeite en zweet ben je overal snel en natuurlijk zonder file.

De Troy Diablo heeft een 250 Watt AKM achterwielmotor waarmee je 25km/h haalt en met zijn 504Wh uitneembare accu, fiets je zorgeloos van A naar B.

VOGUE TROY DIABLO 2022

  • Fabrikantcode (sku): Troy Diablo
  • Modeljaar: 2022
  • Motortechniek: AKM
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 70 km
  • Uitneembare accu: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Vogue Troy Diablo 2022 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bike producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes of staat jouw e-bike keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze e-bike keuzehulp.

Een e-bikes fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke e-bikes producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Vogue Troy Diablo 2022 van Vogue is troy diablo. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Vogue SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Vogue Troy Diablo 2022 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Vogue Troy Diablo 2022 is van het merk Vogue en het merk Vogue is een populair merk binnen de productgroep e-bikes. Vogue e-bikes kun je vinden in winkels en webshops. Vogue producten behoren tot de topmerken e-bikes in Nederland. Koop Vogue Troy Diablo 2022 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Vogue Troy Diablo 2022 2022

De Vogue Troy Diablo 2022 is sinds 2022 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van e-bikes vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2022 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze Troy Diablo 2022. In 2022 is deze Troy Diablo 2022 geïntroduceerd op de markt.

Logo Profibike

Profibike aanbieding: vandaag 03:15 uur

€ 1.995,-

bekijk

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes