728x90: Bol Ad

Gazelle Grenoble C7+ HMB 2022


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Een e-bikes fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke e-bikes producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Gazelle Grenoble C7+ HMB 2022 van Gazelle is grenoble c7+ hmb. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Gazelle SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Gazelle Grenoble C7+ HMB 2022 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Gazelle Grenoble C7+ HMB 2022 is van het merk Gazelle en het merk Gazelle is een populair merk binnen de productgroep e-bikes. Gazelle e-bikes kun je vinden in winkels en webshops. Gazelle producten behoren tot de topmerken e-bikes in Nederland. Koop Gazelle Grenoble C7+ HMB 2022 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Gazelle Grenoble C7+ HMB 2022 2022

De Gazelle Grenoble C7+ HMB 2022 is sinds 2022 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van e-bikes vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2022 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze Grenoble C7+ HMB 2022. In 2022 is deze Grenoble C7+ HMB 2022 geÔntroduceerd op de markt.

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Gazelle Grenoble C7+ HMB 2022 van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Gazelle Grenoble C7+ HMB 2022 is middenmotor.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door bosch active line plus (50nm). Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Gazelle Grenoble C7+ HMB 2022 kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Gazelle Grenoble C7+ HMB 2022 elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 115 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Gazelle Grenoble C7+ HMB 2022 is geÔntegreerd in frame.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Gazelle Grenoble C7+ HMB 2022 heeft een standaard capaciteit van 400 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Gazelle Grenoble C7+ HMB 2022 is voorzien van een li-ion accu.

Standen

De elektrische ondersteuning werkt net als de versnellingen op een normale fiets: je kunt zelf kiezen hoe zwaar (of licht) de ondersteuning is. De Gazelle Grenoble C7+ HMB 2022 heeft 4 ondersteuningsstanden.

Met de Grenoble C7+ HMB rij je net zo makkelijk voor je boodschappen naar de supermarkt als een mooie tocht door de natuur. De Grenoble navigeert soepel en veilig door het dagelijkse verkeer door de soepele en krachtige aandrijving en de grote remkracht van de hydraulische remmen. Geen rit is te lang, de verende zadelpen en voorvork zorgen voor voldoende comfort zodat je optimaal kunt genieten.

Veilig door het verkeer
De Grenoble C7+ HMB heeft krachtige hydraulische velgremmen. Solide en onderhoudsarm. Met dit betrouwbare remsysteem kom je overal. De remkracht is zeer groot en zo weet je zeker dat je altijd op tijd stilstaat, ook bij nat weer.

Comfortabel onderweg
De Grenoble C7+ HMB rijdt zeer comfortabel. Dankzij een geraffineerde geometrie van het frame zit je altijd comfortabel rechtop. En met behulp van de traploos verstelbare stuurpen kun je tevens de zitpositie volkomen naar eigen wens afstellen. De brede banden en verende elementen vangen alle oneffenheden in het wegdek voor je op.

Soepele ondersteuning
Met de soepele Bosch Active Line Plus middenmotor heb je nooit meer last van tegenwind! De motor laat zich heel eenvoudig bedienen door het ergonomische bedieningspaneel naast het handvat. Zo blijven je handen altijd veilig aan het stuur. Het goed leesbare middendisplay laat je onder andere zien hoever je nog kunt fietsen afhankelijk van de ondersteuningstand.

Highlights

  • De lage brede instap geeft je altijd een veilig gevoel
  • Soepele krachtige ondersteuning
  • Vererende elementen zorgen voor veel comfort
  • Opvallende kleurrijk

GAZELLE GRENOBLE C7+ HMB 2022

  • Fabrikantcode (sku): Grenoble C7+ HMB
  • Modeljaar: 2022
  • Motortechniek: Bosch Active Line Plus (50Nm)
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 115 km
  • Type accu: Li-ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Gazelle Grenoble C7+ HMB 2022 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bike producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes of staat jouw e-bike keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze e-bike keuzehulp.

Specificaties Gazelle Grenoble C7+ HMB 2022

Algemeen

Fabrikantcode (sku) Grenoble C7+ HMB
Merk Gazelle
Serie Grenoble
Modeljaar 2022
Type fiets Elektrische Fiets

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 24.2
Framemaat (cm (of inches)) 46, 49, 53, 57, 61
Framemateriaal Aluminium

Comfort

Zithouding Rechtop
Verende voorvork Telescoop
Verstelbare stuurpen
Zadel Selle Royal Herz
Bagagedrager Aluminium MIK HD-systeem drager
Banden Continental CityRide

Veiligheid

Type slot AXA Defender
ART goedgekeurd ART ** gecertificeerd

Garantie

Garantie op frame (jaar) 10
Garantie op voorvork (jaar) 5
Garantie op accu (jaar) 2

Techniek

Aantal versnellingen 7
Type versnellingen Shimano Nexus
Remsysteem Hydraulische remmen
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Middenmotor
Motortechniek Bosch Active Line Plus (50Nm)
Type e-bike Stadsfiets
Kracht (Nm) 50
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25
Merk motor Bosch Active Line Plus

Accu

Maximale actieradius ( km ) 115
Accupositie GeÔntegreerd in frame
Capaciteit standaardaccu (Wh) 400
Type accu Li-ion

Display & bediening

Type display Bosch Intuvia LCD
Positie display Midden
Ondersteuningsstanden 4
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes