728x90: Bol Ad

Gazelle PuurNL HFB 2022


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Een e-bikes fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke e-bikes producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Gazelle PuurNL HFB 2022 van Gazelle is puurnl hfb. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Gazelle SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Gazelle PuurNL HFB 2022 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Gazelle PuurNL HFB 2022 is van het merk Gazelle en het merk Gazelle is een populair merk binnen de productgroep e-bikes. Gazelle e-bikes kun je vinden in winkels en webshops. Gazelle producten behoren tot de topmerken e-bikes in Nederland. Koop Gazelle PuurNL HFB 2022 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Gazelle PuurNL HFB 2022 2022

De Gazelle PuurNL HFB 2022 is sinds 2022 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van e-bikes vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2022 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze PuurNL HFB 2022. In 2022 is deze PuurNL HFB 2022 geÔntroduceerd op de markt.

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Gazelle PuurNL HFB 2022 van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Gazelle PuurNL HFB 2022 is voorwielmotor.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door bafang (30nm). Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Gazelle PuurNL HFB 2022 kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Gazelle PuurNL HFB 2022 elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 55 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Gazelle PuurNL HFB 2022 is geÔntegreerd in de achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Gazelle PuurNL HFB 2022 heeft een standaard capaciteit van 340 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Gazelle PuurNL HFB 2022 is voorzien van een li-ion accu.

Standen

De elektrische ondersteuning werkt net als de versnellingen op een normale fiets: je kunt zelf kiezen hoe zwaar (of licht) de ondersteuning is. De Gazelle PuurNL HFB 2022 heeft 5 ondersteuningsstanden.

Op het eerste gezicht heeft deze Gazelle PuurNL HFB de looks van een klassieke transportfiets. Maar daar houdt elke vergelijking op. Want onzichtbaar voor het oog heeft de Gazelle Puur een krachtige Bafang motor in het voorwiel. Zeven versnellingen en een aluminium frame. Met zijn brede banden loopt hij lichter en fiets je heerlijk comfortabel. En met zijn smalle voor- én achterdrager kun je ook in de drukke stad goed opschieten.

Bafang (30Nm)
Deze compacte voorwielmotor zorgt ervoor dat jij nooit vermoeid op de plek van de bestemming aan komt. Heel goed geschikt voor je dagelijkse rit door de stad. Met 30 Nm koppel heb je voldoende kracht om een bruggetje op te fietsen.

Highlights:

  • Stoere transportfiets met onzichtbare ondersteuning
  • Moeiteloos manouvreren door de stad
  • Veilig bepakken door dubbele pootstandaard en stuurblokkering
  • Eigentijdse matte kleuren

GAZELLE PUURNL HFB 2022

  • Fabrikantcode (sku): PuurNL HFB
  • Modeljaar: 2022
  • Motortechniek: Bafang (30Nm)
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 55 km
  • Type accu: Li-ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Gazelle PuurNL HFB 2022 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bike producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes of staat jouw e-bike keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze e-bike keuzehulp.

Specificaties Gazelle PuurNL HFB 2022

Algemeen

Fabrikantcode (sku) PuurNL HFB
Merk Gazelle
Serie PuurNL
Modeljaar 2022

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 25.6
Framemaat (cm (of inches)) 46, 49, 54, 59
Framemateriaal Aluminium

Comfort

Zithouding Rechtop
Verende voorvork Ongeveerd
Zadel Selle Royal Witch
Bagagedrager Aluminium
Banden Schwalbe Fat Frank

Veiligheid

Type slot AXA Defender
ART goedgekeurd ART ** gecertificeerd

Garantie

Garantie op frame (jaar) 10
Garantie op voorvork (jaar) 5
Garantie op accu (jaar) 2

Techniek

Aantal versnellingen 7
Type versnellingen Shimano Nexus
Remsysteem rollerbrakes
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwielmotor
Motortechniek Bafang (30Nm)
Type e-bike Transportfiets
Kracht (Nm) 30
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25
Merk motor Bafang (30Nm)

Accu

Maximale actieradius ( km ) 55
Accupositie GeÔntegreerd in de achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 340
Type accu Li-ion

Display & bediening

Type display Bafang LCD
Positie display Zij
Ondersteuningsstanden 5
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes