728x90: Bol Ad

Gazelle Makki Load Connect 2021


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Een e-bikes fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke e-bikes producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Gazelle Makki Load Connect 2021 van Gazelle is load connect. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Gazelle SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Gazelle Makki Load Connect 2021 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Gazelle Makki Load Connect 2021 is van het merk Gazelle en het merk Gazelle is een populair merk binnen de productgroep e-bikes. Gazelle e-bikes kun je vinden in winkels en webshops. Gazelle producten behoren tot de topmerken e-bikes in Nederland. Koop Gazelle Makki Load Connect 2021 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Gazelle Makki Load Connect 2021 2021

De Gazelle Makki Load Connect 2021 is sinds 2021 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van e-bikes vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze Makki Load Connect 2021. In 2021 is deze Makki Load Connect 2021 geÔntroduceerd op de markt.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat ad fietstest beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel e-bikes en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Gazelle Makki Load Connect 2021 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Gazelle Makki Load Connect 2021 van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Gazelle Makki Load Connect 2021 is middenmotor.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door bosch performance line 3.0. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Gazelle Makki Load Connect 2021 kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Gazelle Makki Load Connect 2021 elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 85 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Gazelle Makki Load Connect 2021 is onderbuis.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Gazelle Makki Load Connect 2021 heeft een standaard capaciteit van 400 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Gazelle Makki Load Connect 2021 is voorzien van een li-ion accu.

Standen

De elektrische ondersteuning werkt net als de versnellingen op een normale fiets: je kunt zelf kiezen hoe zwaar (of licht) de ondersteuning is. De Gazelle Makki Load Connect 2021 heeft 4 ondersteuningsstanden.

AD Fietstest Beste uit de Test - De Gazelle Makki is ontworpen met input van ouders en kinderen als uitgangspunt. Hierdoor is Makki geen gewone elektrische bakfiets, maar een bakfiets waar jij én je kinderen iedere keer weer met veel plezier gebruik van maken. Er is veel aandacht gegeven aan veiligheid en comfort, voor zowel jou als je kleintje(s). Met een doordacht pakket aan accessoires durf je het aan je tweede auto te vervangen voor de Gazelle Makki. De Makki Load Connect is de slimme elektrsiche bakfiets van Gazelle die je kunt verbinden met het internet en dat geeft veel extra voordeel op het gebied van veiligheid en fietsplezier. Met de persoonlijke Gazelle Connect app wordt fietsen nog leuker en dankzij het GPS signaal en anti-diefstalsysteem is je e-bike beter beveiligd tegen diefstal en kan een gestolen fiets makkelijker worden teruggevonden.

Hoge bak
De Gazelle Makki heeft een hoge bak. Hierin kun je meerdere kinderen heel makkelijk tegelijkertijd vervoeren. De hoge constructie vergroot de veiligheid onderweg. Door de uitsparing in het midden van de bak en het opstapje kunnen kinderen makkelijk in- en uitstappen. Dat geeft extra gebruiksgemak. De bak is gemaakt van stootvast EPP en geeft de Makki een duurzaam karakter.

Pakket accessoires
Bij de Makki biedt Gazelle een mooi pakket aan handige accessoires aan. Zo is de bakfiets een meer dan geschikte vervanger van de tweede auto. De voorbankset, de autostoeladapter, de adapter voor een kinderzitje en de opberglade zorgen ervoor dat alles en iedereen mee kan. Met de regenhuif en afdekhoes bescherm je de kinderen en de spullen in de bak tegen alle weersomstandigheden.

Gazelle Connect
Een Gazelle-fiets met Gazelle Connect is verbonden met het internet. Dit geeft verschillende extra voordelen op het gebied van veiligheid en fietsplezier. Met de persoonlijke Gazelle Connect-app kun je al je fietsgegevens inzien. Het anti-diefstalsysteem en de GPS-chip schrikken dieven af en geven dus diefstalpreventie. Mocht je e-bike onverhoopt toch gestolen worden, dan is hij makkelijker terug te vinden.

GAZELLE MAKKI LOAD CONNECT 2021

  • Fabrikantcode (sku): Load Connect
  • Modeljaar: 2021
  • Best Getest: AD Fietstest Beste uit de Test
  • Motortechniek: Bosch Performance Line 3.0
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 85 km
  • Type accu: Li-ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Gazelle Makki Load Connect 2021 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bike producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes of staat jouw e-bike keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze e-bike keuzehulp.

Specificaties Gazelle Makki Load Connect 2021

Algemeen

Fabrikantcode (sku) Load Connect
Merk Gazelle
Serie Makki
Modeljaar 2021
Best Getest AD Fietstest Beste uit de Test
Type fiets Elektrische Fiets

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 53.5
Framemaat (cm (of inches)) 49
Framemateriaal Aluminium

Comfort

Verende voorvork Telescoop
Zadel Selle Royal Herz
Bagagedrager Aluminium
Banden Schwalbe Big Ben Plus

Veiligheid

Type slot Axa Block XXL
Verlichting Spanninga Axendo 60
ART goedgekeurd

Garantie

Garantie op frame (jaar) 2
Garantie op voorvork (jaar) 2
Garantie op accu (jaar) 6 maanden

Techniek

Aantal versnellingen Traploos
Type versnellingen Enviolo Cargo Manual traploos versnellingssysteem
Remsysteem Hydraulische schijfremmen, 4 zuigers
Wielmaat (inches) 26
Type aandrijving Middenmotor

E-bike Techniek

Motorpositie Middenmotor
Motortechniek Bosch Performance Line 3.0
Type e-bike Bakfiets
Kracht (Nm) 65
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25
Merk motor Bosch Performance Line 3.0

Accu

Maximale actieradius ( km ) 85
Accupositie Onderbuis
Capaciteit standaardaccu (Wh) 400
Type accu Li-ion

Display & bediening

Type display Bosch Purion LCD
Positie display Zijdisplay
Ondersteuningsstanden 4
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes