728x90: Wehkamp Ad

Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt 2021


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt 2021 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Gazelle voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt 2021 heeft de volgende EAN code 8717231350461. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen e-bikes en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt 2021 van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt 2021 is middenmotor.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door bosch active line plus 3.0. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt 2021 kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt 2021 elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 145 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt 2021 is geÔntegreerd in frame.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt 2021 heeft een standaard capaciteit van 500 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt 2021 is voorzien van een li-ion accu.

Standen

De elektrische ondersteuning werkt net als de versnellingen op een normale fiets: je kunt zelf kiezen hoe zwaar (of licht) de ondersteuning is. De Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt 2021 heeft 4 ondersteuningsstanden.

De Gazelle Ultimate C8 HMB Belt ziet er niet alleen een sportief uit maar fietst ook nog eens comfortabel. Gekenmerkt door zijn innovatieve en dynamische design is de Gazelle Ultimate een lust voor het oog. Door het gunstige zwaartepunt en de stijfheid van het frame fietst de Ultimate C8 HMB Belt heerlijk stabiel.

Shimano Nexus 8
Bij een naafversnelling zijn de tandwielen verborgen in de naaf van het achterwiel. De naafversnelling is gevoelig voor de druk die ontstaat tijdens het trappen, daarom moet je altijd schakelen als je niet trapt. Dit type versnelling heeft minimaal onderhoud nodig, heeft geen zichtbare tandwielen en wordt vaak gecombineerd met een gesloten en open kettingkast.

GAZELLE ULTIMATE C8+ HMB BELT 2021

  • Modeljaar: 2021
  • Fabrikantcode (sku): C8+ HMB Belt
  • Motortechniek: Bosch Active Line Plus 3.0
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: 145 km
  • Type accu: Li-ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt 2021 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bikes keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze e-bikes keuzehulp.

Specificaties Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt 2021

Algemeen

Merk Gazelle
Serie Ultimate
Modeljaar 2021
Fabrikantcode (sku) C8+ HMB Belt
EAN code 8717231350461
Type fiets Elektrische Fiets

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 24.4
Framemaat (cm (of inches)) 49, 53, 57, 61, 65
Framemateriaal Aluminium

Comfort

Verende voorvork Binnenbalhoofd
Verstelbare stuurpen
Zadel Selle Royal Essenza Plus
Bagagedrager Gazelle commuter, aluminium
Banden Schwalbe Energizer Plus

Veiligheid

Type slot Axa Block XXL
Verlichting Axa Blue Line 50
ART goedgekeurd

Garantie

Garantie op frame (jaar) 2
Garantie op voorvork (jaar) 2
Garantie op accu (jaar) 6 maanden

Techniek

Aantal versnellingen 8
Type versnellingen 8 Shimano Nexus
Remsysteem Hydraulische schijfremmen, 2 zuigers
Wielmaat (inches) 28
Type aandrijving Middenmotor

E-bike Techniek

Motorpositie Middenmotor
Motortechniek Bosch Active Line Plus 3.0
Type e-bike Stadsfiets
Kracht (Nm) 50
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25
Merk motor Bosch Active Line Plus 3.0

Accu

Maximale actieradius ( km ) 145
Accupositie GeÔntegreerd in frame
Capaciteit standaardaccu (Wh) 500
Type accu Li-ion

Display & bediening

Type display Bosch Intuvia LCD
Afneembaar display
Positie display Middendisplay
Ondersteuningsstanden 4
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes